Şimdi Ara

Telefon rami cok az 290mb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung galaxy young telefonum var. 290mb ram var facebook uygulamadini indirdim bide pil gostergesi var bunlarda fazla ram yiyo bi facebook uygulamasina giriyorum ram kullanimi normalde 150mb veya ustu oluyor ama face uygulsmasini acinca 250ye kadar cikiyo haliylede kasma ve yavaslama oluyor bu ram sorununu nasil cozerim bi yardimci olun sirf bu yuzden uygulama yukleyemiyorum dogru duzgun :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yardimci olacak kimse yokmu zaten 290mb ram var 150mbsini bostayken kullaniyo

• Çözüm: Telefonu değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Çözüm: Telefonu değiştir.

Aynen, başka çözümü yok

• Firaristt F kullanıcısına yanıt
    +1
  • Android lerin hepsi boyle guncelleme ile uygulamalar agırlasıyor ram tuketimi artıyor. Cozum telefonu ya sıfırlayıp oldugu gıbı kullanıcaksın yada degistirceksin.

• Rom at hizlanir bir.nebze

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cyanogenmod falan yükle ram kullanımı iyileşir bir nebze.
  • gsmarena da gl young 768md ram görünüyohttp://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_young_s6310-5280.php
  • quote:

Çözüm: Telefonu değiştir.

Cozumu varken neden telefon degistirsin?
    Cm romlardan birini yuklese sorunu buyuk olcude cozulecek zaten. Isin kolayina kacmak ne kadar kolay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peregrino kullanıcısına yanıt
    Facebook 50-60MB ram tüketirken hiç şansı yok. Yeni kaynak kodları ile en düşük tüketim 130-150MB seviyesinde. Ne fark etti? Heap growth limit 64MB olsa(min değer) facebook açıldığı an diğer uygulamalar kapatılana kadar yavaşlama olacak. CPU'yu ve bellek kontrolcüsünü de hesaba katınca o cihazın yavaş çalışması gayet normal oluyor. Yapılacak ufak müdahaleler olsa da bellek tüketimi belirli bir seviyenin altına düşmeyeceği için çözümler sadece birkaç dakika etkili olabilir. Bir şey değişmez sonuç olarak. 300-400 liralık bir telefondan da performans beklememek lazım. S3'te, S4'te bile sorun varken...
  • Android de kullanılmayan ram çöptür anormal bir durum yoksa kafaya takmayın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Galaxy gio kullanirken rom-kernel kombinasyonlari ile 30 civari uygulama yuklerdim ve kasma denen sey ortadan kalkiyor. Tabii yeni telefon alarak bu durum kokunden halledilir fakat kullanmayi bilmeyene S4 te kasar g3 te kasar.

• telefonu degistiremem baska cozum yolu yokmu :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Galaxy gio kullanirken rom-kernel kombinasyonlari ile 30 civari uygulama yuklerdim ve kasma denen sey ortadan kalkiyor. Tabii yeni telefon alarak bu durum kokunden halledilir fakat kullanmayi bilmeyene S4 te kasar g3 te kasar.

Bunu bana mı diyorsunuz?

Multitasking kapatılabilir. Böylece arka planda gereksiz bir şey olmaması sağlanabilir. Ama açılış süreleri de uzar. EN basit çözüm bu. Rom vs ise daha fazla zaman ister ama saha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 14 Ekim 2013; 17:40:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeriN DarB

yardimci olacak kimse yokmu zaten 290mb ram var 150mbsini bostayken kullaniyo

ram boşta bile olsa o telefonla pek bişey yapılmaz bendede o telefon vardı satmıştım pes 2012 dışında başka güzel oyun oynayacağını sanmıyorum o telefonu whatsapp türü uygulamalar için kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeriN DarB

telefonu degistiremem baska cozum yolu yokmu :(

yok
    Daha fazla zaman dediginiz 10 dakika :)

• quote:

quote:

Bunu bana mı diyorsunuz?

Multitasking kapatılabilir. Böylece arka planda gereksiz bir şey olmaması sağlanabilir. Ama açılış süreleri de uzar. EN basit çözüm bu. Rom vs ise daha fazla zaman ister ama saha iyi olur.

Ben de s5830i kullanıyorum ve ram yetmiyor.Bildiğim kadarıyla ics ve üstünde arka planda kaç uygulama açık kalacağı ayarlanıyor.Bunu gingerbread'te yapmanın yolu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ali

quote:

quote:

Bunu bana mı diyorsunuz?

Ben de s5830i kullanıyorum ve ram yetmiyor.Bildiğim kadarıyla ics ve üstünde arka planda kaç uygulama açık kalacağı ayarlanıyor.Bunu gingerbread'te yapmanın yolu var mı?

Root ile bellek kontrolü değiştirilebilir. Sizin cihaz için rom kurmak en iyisi.

@Peregrino kurunca ayarları kendi yapıyor değil mi? Uygulamaları da kurup düzenliyor. Bak 3 yıldır Android'i custom romlu rootlu kernelli kullanıyorum neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. 300 liralık aletten bir şeyler olur, temel işleri yapar ama yüke gelmez. Galaxy S'ten zayıf bir cihaz için yağ gibi akıcı olması beklenmez. Kabul edilebilir seviyede olabilir ki şu anki durumda birkaç pürüz var altı üstü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.