Şimdi Ara

Telefon Pasaport Kayıt Hakkı Nasıl Oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
19.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaşlar Pasaport Kayıt Hakkı Nasıl Oluyor ? Bunun hakkında bilgisi olan var mı, işlemler nasıl yapılıyor telefonlar için.

Orijinalden alıntı: impact_24

UP
    yurt dışında mısın arkadaşım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomboy_85

yurt dışında mısın arkadaşım?

Alıntıları Göster
    Yurtdışında değilim hocam arkadaşım geldi yurtdışından eğer öğrenebilirsem pasaport kayıt hakkını satacak

Yurtdışında değilim hocam arkadaşım geldi yurtdışından eğer öğrenebilirsem pasaport kayıt hakkını satacak

Alıntıları Göster
    yurtdışından gelen bir kişi 30 gün içinde herhangi bir telefona kayıt yaptırma hakkı vardır.
    yani 2 aralıkta yurda girmiş 5 şubatta kayıt olmaz.
    Ama bu 30 iş günü mü başka birşey mi bilmiyorum...

ayrıca o pasaporta herhangi bir telefon kayıt ettirirsen 2 sene boyunca başka bir telefon kayıt ettiremezsin.
    Buradaki 2 sene 2-3 hafta önce 1 seneydi 2 seneye çıkartıldı...

• quote:

yurtdışından gelen bir kişi 30 gün içinde herhangi bir telefona kayıt yaptırma hakkı vardır.
    yani 2 aralıkta yurda girmiş 5 şubatta kayıt olmaz.
    Ama bu 30 iş günü mü başka birşey mi bilmiyorum...

ayrıca o pasaporta herhangi bir telefon kayıt ettirirsen 2 sene boyunca başka bir telefon kayıt ettiremezsin.
    Buradaki 2 sene 2-3 hafta önce 1 seneydi 2 seneye çıkartıldı...

Alıntıları Göster
    Anladım hocam peki ülkenin önemi yok değilmi neresi olduğu Bulgaristan Romanya vs ve telefonu kayıt olacak kişinin bulunmasımı gerekiyor fatura vs yoksa sadece imei yeterlimi ?

• quote:

Anladım hocam peki ülkenin önemi yok değilmi neresi olduğu Bulgaristan Romanya vs ve telefonu kayıt olacak kişinin bulunmasımı gerekiyor fatura vs yoksa sadece imei yeterlimi ?

Alıntıları Göster
    ben ıraktan n900 aldım bayramdan hemen önce geldim bayram sonrası turkcell bayiine gittim kayıt ettirdim,telde vodafone hat kullanıyorum imei ve 10 tl yeterli.
    Fakat şu olabilir.Benim hem turkcell hem vodafone hattım mevcut,işlem sırasında görevli benden bir turkcell numarası istedi,turkcell numaramı verdim,oraya bir şifre geldi ve işlem öyle devam etti.
    Yani avea bayiine gidersen avea,vodafone bayiine gidersen vodafone hat gerekli olabilir...
    Pasaport kiminse o kişi kayıt yaptırabilir.Yani pasaport sahibi işlem yerine pasaport ve 10 tl ile giderse ve telefonun imei nosu bir kağıda yazılı olsa bile bu yeterli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben ıraktan n900 aldım bayramdan hemen önce geldim bayram sonrası turkcell bayiine gittim kayıt ettirdim,telde vodafone hat kullanıyorum imei ve 10 tl yeterli.
    Fakat şu olabilir.Benim hem turkcell hem vodafone hattım mevcut,işlem sırasında görevli benden bir turkcell numarası istedi,turkcell numaramı verdim,oraya bir şifre geldi ve işlem öyle devam etti.
    Yani avea bayiine gidersen avea,vodafone bayiine gidersen vodafone hat gerekli olabilir...
    Pasaport kiminse o kişi kayıt yaptırabilir.Yani pasaport sahibi işlem yerine pasaport ve 10 tl ile giderse ve telefonun imei nosu bir kağıda yazılı olsa bile bu yeterli.

Alıntıları Göster
    Çok tşk ederim hocam verdiğin bilgiler için.

• arkadaslar ben anlamadimda
    Simdi ben yurtdisindan telefon alacagim kayitsiz, bunlari kayit etmek icin vodafone bayisine pasaport ve 10 tl ile mi gidecegiz, pasaport kaydi nerede yapiliyor, ucret isteniyor mu bilgilendirirmisiniz beni?

Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal

arkadaslar ben anlamadimda
    Simdi ben yurtdisindan telefon alacagim kayitsiz, bunlari kayit etmek icin vodafone bayisine pasaport ve 10 tl ile mi gidecegiz, pasaport kaydi nerede yapiliyor, ucret isteniyor mu bilgilendirirmisiniz beni?

Tesekkurler

Pasaport sahibi + pasaport + 5 TL aldılar bizden + Telefon İmei numarası yeterli başka birşey yapmıyorsun eleman kendisi hallediyor adres vs birkaç imza gerekli sadece. (VODAFONE)

Turkcell in allah belasını versin hat satıcam diye çıkarmadığı problem olmuyor kavga edip çıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impact_24 -- 17 Ocak 2011; 10:00:34 >

Tesekkurler
  • quote:

pasaport sahibi, pasaport ve imei ile toplamda 5 liraya her vodafone bayisinden kayit yaptirabiliyoruz yani

Tesekkurler

Aynen o şekilde yaptırdık ama bazı yerlerde 10 tl civarı da alınıyormuş sanırım herkes ne denk getirirse hesabı çalışıyor

quote:

pasaport sahibi, pasaport ve imei ile toplamda 5 liraya her vodafone bayisinden kayit yaptirabiliyoruz yani

Tesekkurler

Aynen o şekilde yaptırdık ama bazı yerlerde 10 tl civarı da alınıyormuş sanırım herkes ne denk getirirse hesabı çalışıyor

Alıntıları Göster
    normalde 37 kuruş bu işlem için alınan para. Verilen 5 lira 10 lira kafasına göre emek parası dielim :D

http://imei.tk.gov.tr/tr/HaberDetay.php?Key=41

• quote:

Orijinalden alıntı: erhaxx

normalde 37 kuruş bu işlem için alınan para. Verilen 5 lira 10 lira kafasına göre emek parası dielim :D

http://imei.tk.gov.tr/tr/HaberDetay.php?Key=41

Alıntıları Göster
    arkadaşlar mesela cihaz x ülkesinden alınmış, pasaport da y ülkesine giriş çıkış yapmış. bu halde sorun oluyor mu yoksa farketmiyor mu? bir de süreç aynı dimi pasaportun sahibi,pasaport,telefon ile herhangi bir operatörün bayiinde iş hallediliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

arkadaşlar mesela cihaz x ülkesinden alınmış, pasaport da y ülkesine giriş çıkış yapmış. bu halde sorun oluyor mu yoksa farketmiyor mu? bir de süreç aynı dimi pasaportun sahibi,pasaport,telefon ile herhangi bir operatörün bayiinde iş hallediliyor?

hıcbırsey farketmıyor arkadaslar pasaport sahıbı kısı 2 sene ıcınde hıc kayıt yaptırmamıs olmalı ve turkıyeye gırdıgınde 30 ıs gunu ıcınde pasaportuna kayıt etmelı tım vad. avea farketmez gıdersınız 5 10 tl karsılıgında yaptırırsınız pasaport ve ımeı numaranız yeterlıdır kayıt ıcın 1 2 gun ıcındede aktıflesir.. ben yapıyorum oyuzden anlatıyorum yanlız soyle bırsey var eger turkıyede ıkamethag etmıyorsanız yurtdısında ıkametgah edıyorsanız sadece tek bı hatla calısır telefon baska hat takamazsınız sebeke gelmez telı satıcagınız zaman hattıda satmak zorunda kalırsınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: pasha23

quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

hıcbırsey farketmıyor arkadaslar pasaport sahıbı kısı 2 sene ıcınde hıc kayıt yaptırmamıs olmalı ve turkıyeye gırdıgınde 30 ıs gunu ıcınde pasaportuna kayıt etmelı tım vad. avea farketmez gıdersınız 5 10 tl karsılıgında yaptırırsınız pasaport ve ımeı numaranız yeterlıdır kayıt ıcın 1 2 gun ıcındede aktıflesir.. ben yapıyorum oyuzden anlatıyorum yanlız soyle bırsey var eger turkıyede ıkamethag etmıyorsanız yurtdısında ıkametgah edıyorsanız sadece tek bı hatla calısır telefon baska hat takamazsınız sebeke gelmez telı satıcagınız zaman hattıda satmak zorunda kalırsınız..

Alıntıları Göster
    Telefon ile ilgili bir evrak falan gerekmiyor sanırım, birde pasaport sahibi gelmez ise ne olur,

vodofone, turkcell farkeder mi, benim hattım ve pasaport sahibinin hattı turkcell

• quote:

Orijinalden alıntı: kelcevat1976

Telefon ile ilgili bir evrak falan gerekmiyor sanırım, birde pasaport sahibi gelmez ise ne olur,

vodofone, turkcell farkeder mi, benim hattım ve pasaport sahibinin hattı turkcell

Alıntıları Göster
    sadece ımeı numarası pasaport sahıbı yeterlı. turkcelı onerırım en gec 2 gun ıcınde acıyorlar.

Orijinalden alıntı: pasha23

sadece ımeı numarası pasaport sahıbı yeterlı. turkcelı onerırım en gec 2 gun ıcınde acıyorlar.

Alıntıları Göster
    bu 30 günmüdür,30 iş günümüdür arkadaşlar?birde telefon yanımızda olmasa bile imei nosu yeterlimidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

bu 30 günmüdür,30 iş günümüdür arkadaşlar?birde telefon yanımızda olmasa bile imei nosu yeterlimidir?

Alıntıları Göster
    Okuduklarım arasında bulamadım yada atlamış olabilirim,

Bende 2 Turkcell hat mevcut, şahsi hattım ve şirket hattım. Bunların hangisi ile kayıt yaptığımın önemi var mıdır? biriyle kayıt yapıp diğeri ile kullanamaz durumda olmam değil mi?
    Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: koraykoru

Okuduklarım arasında bulamadım yada atlamış olabilirim,

Bende 2 Turkcell hat mevcut, şahsi hattım ve şirket hattım. Bunların hangisi ile kayıt yaptığımın önemi var mıdır? biriyle kayıt yapıp diğeri ile kullanamaz durumda olmam değil mi?
    Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    şimdi aarkadaşlar baştan sona kadar okudumda yazılanları 1 2 soru daha sorucam bilen arkadaslara
    -- şimdi ben aldım telefonu kayıt ettirdim 2 sene 3 sene sonra kayıt yenilemek gibi bir durum soz konusumu
    -- şimdi ben bi hatla kayıt ettirdim dielim tlefnu hayatımın sonuna kadar o hattımı kullanıcam hat değiştiremicekmiyim veya her hat değiştigimde aynı işlemlerimi yapıcam ( gidip kayıt ettirmek giibi )

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.