Bildirim
Telefon Önerisi 1000-1500 tl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Reeder P10 önerisi geldi az önce, daha önce hiç duymamıştım kullanan var mı _____________________________ -
Kardeşim ithalatçı garantili note4 al derim;
http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-4-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMN91GR-B32_____________________________ -
yeni gördüm kusura bakma kardeşim. pek anlamıyorum şu telefonlardan lenovo vibe p1 için ne düşünüyorsun _____________________________ -
Kardeşim çin telefonu olduğu için uzun ömürlü olduğunu düşünmüyorum... _____________________________ -
hıı ben de şimdi okudum telefon bi zaman sonra sorun çıkarıyormuş. of ya bu orta segmentteki telefonların bi özelliği iyiyse bi özelliği kötü o kadar para verip alcaz ama ille de bi iki özelliği gözden çıkarmak gerekiyo hayret bişey. asus zenfone 2 nasıl peki? galiba şuan onu almaya karar vermiş olabilirim ama onun da bataryası çok iyi değilmiş. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tinkerbell01
hıı ben de şimdi okudum telefon bi zaman sonra sorun çıkarıyormuş. of ya bu orta segmentteki telefonların bi özelliği iyiyse bi özelliği kötü o kadar para verip alcaz ama ille de bi iki özelliği gözden çıkarmak gerekiyo hayret bişey. asus zenfone 2 nasıl peki? galiba şuan onu almaya karar vermiş olabilirim ama onun da bataryası çok iyi değilmiş.
olabilir kardeşim._____________________________ -
teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinkerbell01 -- 9 Haziran 2016; 1:04:03 >_____________________________ -
Forumdan kapali kutu g4 al. 2. Elde lenovonun asusun kimse gozunun yasina bakmaz. S3 den bile degersiz kalir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
g4 mü kaldı hocam. Alma Sakın g4 sorundan geçilmiyor telefon. _____________________________ A single dream is more powerful than thousand realities -
Samsung Galaxy A7 2016
Lg G4
Sony Xperia C4
g4 düşünüyordum ama hakkında iyi şeyler okumadım diye vazgeçmiştim. zenfone batarya haricinde genel olarak en düzgünü görünüyor. çok fazla telefon kullanmadığım için de beni kurtarabilir ama şimdi de sen böyle dedin kafam karıştı yine _____________________________ -
ben de öyle duymuştum araştırmalarım sonucu vazgeçtim. senin önerin var mı kardeşim zenfone 2 hakkında ne düşünüyorsun _____________________________ -
Takip
quote:
Orijinalden alıntı: 14alper41
Samsung Galaxy A7 2016
Lg G4
Sony Xperia C4
a7 yi araştırmıştım gerçekten güzel ama fiyatı 1700 tl diyordu o yüzden onu elemek durumunda kaldım. lg g4 de yazılan yorumlardan ötürü içime sinmiyor.
şimdi c4 ve galaxy e7 arasında kaldım siz c4 mü kullanıyorsunuz? eğer öyleyse bana artı ve eksi yönlerinden biraz bahseder misiniz alırsam pişman olur muyum acaba_____________________________ -
Mi 5 alinir o Para ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bir tane sitede 1450 ye kadar indiğini görmüştüm ama grantisi nasıldır güvenilirmidir bilemem, c4 te gayet iyi bir cihazdır, bende telefonu alırken e7 c4 zf2 arasında kalıp c4 ü seçtim. Telefonun bana kalırsa tek göze batan eksisi geç şarj olması. 0 dan 100 e 3 saatte şarj oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: 14alper41
Bir tane sitede 1450 ye kadar indiğini görmüştüm ama grantisi nasıldır güvenilirmidir bilemem, c4 te gayet iyi bir cihazdır, bende telefonu alırken e7 c4 zf2 arasında kalıp c4 ü seçtim. Telefonun bana kalırsa tek göze batan eksisi geç şarj olması. 0 dan 100 e 3 saatte şarj oluyor
internetten almak istemem yoksa ucuza bi şekilde bulunurdu ama güvenemiyorum ben, gözümle görmem lazım. gerçekten de 3 saat uzun bi süreymiş ya. zenfone2 ye niyet etmiştim ama biraz araştırınca hiç iyi şeyler duymadım üzüldüm onu da eledim. geriye e7 kalıyor ama onun da ekran çözünürlüğü full hd değil diye sönük kalır mı acaba diyorum_____________________________ -
Bilemiyorum, orta seviyede birşeylerden illa fedakarlık etmeniz gerekiyor, seçim sizin
Asus Zenfone 3 beklenebilir eğer acele yoksa. 1500 tl'ye 32gb versiyon alınabilir olcaktır diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- telefondan tablete fotoğraf aktarma
- küçük ekranlı telefonlar
- redmi note 14 alınır mı
- global telefon ne demek
- kapalı kutu telefon satmak
- en iyi katlanır telefon
- telefon tavsiyesi 2026
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt