Bildirim
telefon önerilerinizi bekliyorum...(100 lira)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
En iyi seçim Sony Ericsson W810i veya K790i olur. -
başka önerisi olan yok mu? herkesin çok met ettiği tek telefon heralde w810 i. 5310 daha ufak ilk onu düşündüm aslında ama pahalı biraz. gerçi w810i ninde sıfırı pek farklı sayılmaz. -
kamera önemsizse w300i yanında 63 ytl lik hediyeside var
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119970295&CS_Category=_SONY_ERICSSON223&CS_Catalog=_TELEKOM -
vayy taşınabilir hopar lör veriyor
ama onları fiyatı zaten 35 yalan söylemişler kimse 63 ytl vermez ona
w300inin kamerası kötü değildir yani çoğu 2mp den iyi çeker
ama ben k790i w810i tarftarıyım -
Arkadaşbence 2.el bir k790i almalısın,kamerasızaten mükemmel, se kalitesivar telefonda, kullandımçok memnun kaldım tel denalırsan üzülme<zsin. -
fiyat düşürdüm max 100 liraya özelliği zaten olmicak şık ve kullaışlı telefon arıyorum.
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepph909z#tablnk
ne dersiniz?
-
nokia 1650 veya 5 ytl fazla verirsen samsung B200 -
k790i 2. eli nekadardır ?
quote:
Orjinalden alıntı: ERHAN DAMARLI
Arkadaşbence 2.el bir k790i almalısın,kamerasızaten mükemmel, se kalitesivar telefonda, kullandımçok memnun kaldım tel denalırsan üzülme<zsin.
-
quote:
Orjinalden alıntı: DoomsDay!
quote:
Arkadaşbence 2.el bir k790i almalısın,kamerasızaten mükemmel, se kalitesivar telefonda, kullandımçok memnun kaldım tel denalırsan üzülme<zsin.
200 den başlar 300e kadar temizini bulabilirsin. 387 ytl ise sıfırını rahatlıkla bulabilirsin.. -
biraz daha çıkarsan 152 ytl ye Motorola L7 tavsiye ederim, bir incele. -
Adam 100ytl'lik soruyor yanılmıyorsam.
quote:
Orjinalden alıntı: empire_loups
quote:
Orjinalden alıntı: DoomsDay!
quote:
200 den başlar 300e kadar temizini bulabilirsin. 387 ytl ise sıfırını rahatlıkla bulabilirsin..
-
mediamarkttan samsung x210 telefonu 99ytlye almıştım 1 ay önce.Fakat arkasında made in kore değil china yazıyor.Ama telefonda problem yok.kalite bilindik samsung kalitesi kampanya devam ediyorsa oradan bakabilirsiniz.
nokia 2760 güzel telefona benziyor.Birkaçkez de inceleme fırsatım oldu.tek şikayetim kapağı yönündeydi.Çok daynıksız ve yumuşak geldi ancak herhangibir oynama yoktu(daha sonra olur mu bilemem) -
bencede o fiyata en güzel tel x210 -
sony ericson J120İ fiyat 75 ytl radyou var şarjı çok iyi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X