Şimdi Ara

Telefon Önerileriniz Acil !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 3 bucuk yıldır galaxy s2 kullanıyorum simdi yeni bir telefon alacagım. Iphone 6 yı düsünüyorum ama 2500 tl telefon icin fazla.Alcagım telefonun bataryası performansı ve kullanım süresinin iyi olması lazım.Acaba önerileniz nelerdir ? Daha düsük fiyata htc den sony den veya herhangi bir markadan sunu al dediginiz varsa sebebiyle paylasırsanız benim icin cok iyi olur. Tesekkürler.

• Sony z2 ya da z3 compact al hem fiyatı üzmez hem de performansı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın dediği gibi Z2, Z3 Compact ve LG G3'e bakabilirsin. Bunlar hem uygun hem de güzel telefonlar.
  • lg g3 sarj konusunda seni uzebilir z2, z3, compactlara falan bak

• Yarın Zenfone 2 çıkıyor diyatına göre onu da listeye ekleyebilirsin.
    Düşük segmentte: GM 4G (pek içime sinmedi benim), Zenfone 5
    Orta segmentte: G2 32GB, Z2, Z3 Compact
    Üst segmentte: M8, M9, Z3, G4, iPhone 6 ve 6+

• Tesekkürler arkadaslar da lg ye pek güvenemiyorum.Uzun yıllar kullancam.HTC m8 ve sony z3 compact arasında hangisini önerirsiniz ? Iphone 6 alsam her sene bi ıphone cıkıyor.Mesela galaxy s2 yi aldıgım zamanda ıphone 4 ile kafa kafayaydı. Yani demek istedigim su ki iphone un yenisi cıkınca eskisi bi kötü geliyor :P
  • battrol3 B kullanıcısına yanıt
    M8 ile z3 c arasında boyut farkı ve ses farkı var bide fiyat farkı büyük telefon kullanmayı ve müzik dinlemeyi seviyosan alabilirsin bu demek olmuyor z3c m8 göre kötü aradaki farklar dağlar kadar var yok öyle dünya telefonla neler yaparsın bu kriterlere görebkarar ver al gitsin

Not:kendini fazla kaptırma sonra aldığın telden kullanma zevki almazsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Laptop önerisi acil
    2 ay önce açıldı
    telefon önerin lütfen
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • battrol3 B kullanıcısına yanıt
    huawei mate 7de pil konusunda gayet sağlam fiyatına göre güzel telefon bir bak derim
  • Z3compact hem performansta hemde bataryada fazlasiyla memnun eder.

• Ben M7 kullanıcisiyim gayette memnumum en ufak tekleme yapmadi m8 kullanan arkadaslar da var onlarda cok memnun ben ikisi arasindan m8 i tercih ederim fiyati da 1800 civarlarinda
    http://www.oradaucuz.com/htc-one-m8-silver.html birde elimde bu sitede gecerli 25 TL indirim çeki var ulasirsan sana verebilirim ben kullanamicam 1 hafta suresi kaldi galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.