Şimdi Ara

telefon öenerisi.maksimum bütçe 1300(ithalat)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ithalat garantili telefon alacağım. çok oyun oynarım.fotoğraf çekmeyi de severim. ısınma donma vs olmasını istemem yani.

lg g2 ve lg g3 aldım (kendime değil). ikisininde kronik sorunlarından bahsediyorlardı ama tek sıkıntı yok şu anda.

kesinlikle zamsung istemiyorum. şu anda arada kaldıklarım ; g3, z2 ,htc eye. başka önerilere de açığım.( gm,asus önermeyin lütfen)

tekrar belirteyim ithalat garantili maksimum 1300 bütçe.

g3: 1 ay kadar kullandım. donma ısınma takılma vs yaşamadım. gayet akıcı telefon. kamerasını da ayrıca beğendim.(32gb)
    z2 ve eye henüz deneme şansım olmadı ama yorumlar gayet olumlu.

• Z2'de de bir sürü kronik hata mevcut. Ya Z3C ya da HTC Eye alın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kisa zamanda bi tekno markete gidip karsilastirma yaparim ancak z2den de g3ten de eye den bir suru insan şikayetçi ha ben bunlari onemsemem g2yi de ayni sikayetler esliginde aldim masallahi var g3te ayni sekilde su iki telefonu da bi deneyip bakacagim. Sagolsun

• 200 tl daha koyabilirsen Z3 ctadından yenmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 19 Mayıs 2015; 17:20:41 >
  • z2. cok net yani
  • z2 derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Z2 de oyun performansi nasil? Isinma cok fazla oluyor mu? Kamera g3 kadar iyi mi yoksa daha mi iyi? @Extrem Gamer z3c in z2den ustunlukleri nelerdir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: yus49

merhaba ithalat garantili telefon alacağım. çok oyun oynarım.fotoğraf çekmeyi de severim. ısınma donma vs olmasını istemem yani.

lg g2 ve lg g3 aldım (kendime değil). ikisininde kronik sorunlarından bahsediyorlardı ama tek sıkıntı yok şu anda.

kesinlikle zamsung istemiyorum. şu anda arada kaldıklarım ; g3, z2 ,htc eye. başka önerilere de açığım.( gm,asus önermeyin lütfen)

tekrar belirteyim ithalat garantili maksimum 1300 bütçe.

g3: 1 ay kadar kullandım. donma ısınma takılma vs yaşamadım. gayet akıcı telefon. kamerasını da ayrıca beğendim.(32gb)
    z2 ve eye henüz deneme şansım olmadı ama yorumlar gayet olumlu.

1300'e bulunabiliyorsa düşünmeden desire eye alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: yus49

Z2 de oyun performansi nasil? Isinma cok fazla oluyor mu? Kamera g3 kadar iyi mi yoksa daha mi iyi? @Extrem Gamer z3c in z2den ustunlukleri nelerdir acaba

z2 kamera harıc her yonden ezer g3 u,ama ekran takıntın yksa elbetet z3c 720p ekran avantajı ıle oyun konusunda kendınden 1000lıra daha pahalı cıhazalra kafa tutuyor

• Z2 o parada

• Sony z2 ve ustu cıhazlar gercekten sony busefer yapmış dedirtiyor

• Bugün gittim kullandim. Sony arayuzu biraz karmasik geldi ancak alisilir o sikinti degil. Kamera biraz karisik odaklanma vs sikinti sevemedim. Yalniz tek sikintim z2 nin boyutu. Birak g3 g2 ile yanyana getirdim. Ekran boyutu z2 den buyukken telefon boyutu daha ufak. Ayrica da daha kalin.Ciddi manada kararsiz kalmis durumdayim z2 almak isterken g3 daha cazip geliyor.

• tüm bu yukarda ki sebeplerden dolayı g3 aldım.

ilginize teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

200 tl daha koyabilirsen Z3 ctadından yenmez..

siz z3 ü 1500 e nerde gordunuz allah askına..!

• g3 al kımseyı takma. G3 iyidır kamerasıda ıyı.. Cevremde cok kullanan var memnunlar.kamerasıyla cekılen fotolar ekran kalıtesı yuzunden super gozukuyor telefonda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.