Şimdi Ara

Telefon numarası ile yer tespit?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
15.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette bir yerde görmüştüm ı phone'da numara yazarak kişinin yerini tespit ediliyordu böyle bir program varmı? Varsa ismi nedir nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim

• gerçek değil o
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

gerçek değil o

emin misin :) Garmin adlı bir program bu görevi görüyor bende dayımda görmüştüm
  • Arkadaşım garmin navigasyon programı, o kişi mesaj olarak diğer kişiye bir script atıyor. O da mesajdan açtığında hoooop, garmin aracılığıyla telefonunda karşı kişinin adresi beliriyor.
  • Garmin gps programı. Onda o özellik var mı bilmiyorum ama eğer kişi yerini paylaşıyorsa bu mümkün. Whatsapp programının bu özelliği var. Ama numara yazmıyorsunuz. Kendisi otomatik olarak o programı yükleyen kişileri buluyor rehberinizden. Asıl özelliği de mesajlaşmadır bu programın.
  • let's meet adlı programla o anki konumunuzu istediginiz kişiye mesaj atabiliyorsunuz
  • iphone a yüklenen bir cok program yerimizi tesbit etmeye hevesli ve zaten yerimi arkadaslarımla paylas seklinde 1 ton uygulama var. yani sen yerini paylasırsan arkadaslarında senin nerede oldugunu gorebilir. bu programı açıp cocugunuza (karınıza-kocanıza da olabilir ) verin telefonu , sonra izleyin nere gitmis napıyor :) gps destekli programlarda internet baglantısınada gerek yok zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değerli arkadaşlar şahsın ismini Soyisimini telefon numarasını yazarak sinyali nden yer tespit konumunu gerçekten bulan full tam sürüm yazılım programın adını acilen herkese sesleniyorum bulabilirseniz lütfen yazarmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polatalemdardemirbilek P kullanıcısına yanıt
    Ciaplus veya Kgbpro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız arkadaş takibi için iyi fikir aslında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.