Şimdi Ara

Telefon numaramı Rehberine kaydeden kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşı Whatsaptan beni eklemiş, sevdiğim kızın en yakın kız kankası sayılır, sevdiğim kızla duygularımız karşılıklıdır diye düşünüyorum..sevdiğim kız Benim yanımda sessizdi sürekli, arada bir saçıyla oynardı,esprilerime gülerdi,komik anılarımı anlatınca,oda anlattı bir anda... her esprilerime gülerdi olaylar böyle işte vs. kankası bana whatsaptan yazdı, ismin ü... ç...... mi diye ? Bende evet dedim,kankasıda bana görüldü attı... sizce ne iş? Sevdiğim kızla bayadır görüşemiyorum,sevdiğim kızada bir suç filanda işlemedim, Pazar günü gezide buluşucaz,direk sevdiğimi söyleyeyim mi ? Anlattığım Olayda Hayır var mı ? (Sevdiğim kızın kankasını hiç görmedim,instagramdan kankasının fotoğrafını gördüm, whatsap profildede en yakın kankasının fotoğrafı vardı) evet beyler direk söyliyim mi sevdiğim kıza ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Söyle gitsin ya söylemeden önce dünyaya birdaha gelmeyeceğimizi düşün reddetse içinde kalmaz kabul etse dünyalar senin olur her türlü kazanırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Motoplus

Söyle gitsin ya söylemeden önce dünyaya birdaha gelmeyeceğimizi düşün reddetse içinde kalmaz kabul etse dünyalar senin olur her türlü kazanırsın

Sevdiğimin.Abisiyle yakın arkadaştım,ne olduysa benle muhabbeti kesti..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünlülerin Telefon Numaraları
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.