Bildirim
telefon modemini nasıl kullanıcaz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
avea'yı ara ordan adama bn telefonumu bilgisyara bğlayıp internette grcm dieceksin onlar sna gnderecek bnde adsl almadn önce öle giriomdum _____________________________ 2009 Fiesta Trend SP 1.4İ A/T Aytozu Grisi... -
Türkcell ise Türkcell i mi aramak gerekli.
quote:
Orjinalden alıntı: murt!
avea'yı ara ordan adama bn telefonumu bilgisyara bğlayıp internette grcm dieceksin onlar sna gnderecek bnde adsl almadn önce öle giriomdum
_____________________________ İMZA VA -
quote:
Orjinalden alıntı: VEDAT_06
quote:
avea'yı ara ordan adama bn telefonumu bilgisyara bğlayıp internette grcm dieceksin onlar sna gnderecek bnde adsl almadn önce öle giriomdum
yok turkcell ise vodafone ya da telsim i arican
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: header
quote:
quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheriff -- 29 Mart 2005, 14:12:32 >_____________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: header
quote:
quote:

_____________________________ 2009 Fiesta Trend SP 1.4İ A/T Aytozu Grisi...
-
bılgısayara telefonunu modem olarak tanıttıysan karsına gelen ınternete gırıs ekranında kullanıcı adı ve sıfreyı bos gecerek telefon no kısmına *99# yazman gerekıyo.ama bunu yaopmadan once hattının ınternete avea tarafından acılmıs olması ve hattından gprs e baglanabılıyor olman gerekıyo.
bı dene._____________________________ HEP DESTEK TAM DESTEK
önemli olan geçen yılları saymak değil onları hatırlanabilir yaşamaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler