Şimdi Ara

Cep Telefonunu Modem Olarak Kullanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
227.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cep telefonu hattında internet paketi üyeliği var ve lapop ile telefonu modem olarak algılayıp internete girmek istiyorum.

Telefonu modem olarak görüyor laptop ama bağlantı sağlanamıyor internete.

Varmı sebebini bilen?

Cihazım Samsung Star Wi-Fi.

Bu şekilde laptop ile nete girebilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim..

İnternet sitesinde yapılan açıklamayı denedim ama olmadı.

| Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Ağ bağlantılarıma girip yeni çevirmeli bağlantı oluşturacaksın.Modem ayarlarını samsung mobile modem olarak seçeceksin şifre ve kullanıcı ismini boş bırakacaksın.Telefon numarası kısmına *99# olmazsa *99**1*1# yazıp bağlanmaya çalış.Telefonun tarayıcı ayarlarında bağlantıyı avea isp olarak seç.

• quote:

Orijinalden alıntı: selimkk

Ağ bağlantılarıma girip yeni çevirmeli bağlantı oluşturacaksın.Modem ayarlarını samsung mobile modem olarak seçeceksin şifre ve kullanıcı ismini boş bırakacaksın.Telefon numarası kısmına *99# olmazsa *99**1*1# yazıp bağlanmaya çalış.Telefonun tarayıcı ayarlarında bağlantıyı avea isp olarak seç.

Telefon numarası kısmına o numaralarmı yazılacak cidden?

Avea'nın sitesindeki tanıtımda öyle bi numara fln verilmemiş? Tcell bahsediyo o şekilde numaralardan.
  • O numaralar bütün operatörler için standart istersen müşteri hizmetleri arayıp sorabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: selimkk

O numaralar bütün operatörler için standart istersen müşteri hizmetleri arayıp sorabilirsin.

Akşam bi deneyelim bakalım.

İnşallah olur ya.

Başka neden olabilir?

Cihazın yanında gelen yazılım ile bağlanmayı deniyorum ama olmuyor. Kendim bağlantı oluşturarak denicem bu şekilde.
  • arkadaşım ben w910i kullanıyordum ve onun bağlantı ayarlarında telefonu modem olarak kullan diye bi seçenek vardı ve bahsettiğiniz ayarların hiçbirini yapmadan direk telefonumu bağlayıp internete girebiliyordum. hiçbir program kullanmadan ve hiçbir ayar yapmadan dikkatinizi çekerim sadece telefondan yapılan minik bir ayarla yaptım bunu. fakat başka bir yol daha biliyorum. windows vista ve windows 7 kullanıcıları için geçerli anlatacağım. ayrıca pcde bluetooth olması şart. ağ ve paylaşım merkezinden sol taraftaki bağlantı ve ya ağ kur seçeneğine tıkladıktan sonra burada (bluetooth açık olması lazım) en alt kısımdaki bluetooth kişisel alan ağına bağlan diyoruz. ve daha sonra telefonun bluetoothunu bağlayıp internete bu ayarları yapmadanda giriyoruz. bi dene derim fazla bi ayar yapmadan w910i de bu olay başarılıyor.

• USB ile bağlıyoruz cihazı ve programı açıp bağlan diyoruz ama olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad telefon olarak kullanmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

USB ile bağlıyoruz cihazı ve programı açıp bağlan diyoruz ama olmuyor.

herhangi bir program kullanmadan söylediğim vista üzerinden bağlanmayı dene sen bi onda ne bi ayara nede başka birşeye gerek var vistadan bağlanıyoruz direk...
    samsung hiç kullanmadığım için program ile neden bağlanamadığın hakkında b i yorum yapamıycam...

Orijinalden alıntı: savagemagget

quote:

herhangi bir program kullanmadan söylediğim vista üzerinden bağlanmayı dene sen bi onda ne bi ayara nede başka birşeye gerek var vistadan bağlanıyoruz direk...
    samsung hiç kullanmadığım için program ile neden bağlanamadığın hakkında b i yorum yapamıycam...

Vista zaten işletim sistemi. Ama bluteooth yok laptopta. Usb ile bağlıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: savagemagget

quote:

Vista zaten işletim sistemi. Ama bluteooth yok laptopta. Usb ile bağlıyorum.

hocam bildiğim başka bir yol yok kusura bakmayın diğer arkadaşlar biliyorsa bir yolunu buraya yazsın lütfen...

• Hocam samsung pc suite i kur ve usb ile bağlan telefonu gördükten sonra orada suite'in menüsünde sol altta mavi bir yapboz işareti vardı buton adı aklıma gelmedi şimdi uygulama bilmemnesimi neydi ona tıkla orada dünya resmi var sağ üstte oradan bağlanabilirsin bu arkadaşların verdiği avea turkcell vodafone ayarları otomatik olarak var orada bu 9###1#1 midir nedir onlar otomatik olarak çıkıyor sen sadece bağlan diyorsun o kadar.

Orijinalden alıntı: SAINT

Hocam samsung pc suite i kur ve usb ile bağlan telefonu gördükten sonra orada suite'in menüsünde sol altta mavi bir yapboz işareti vardı buton adı aklıma gelmedi şimdi uygulama bilmemnesimi neydi ona tıkla orada dünya resmi var sağ üstte oradan bağlanabilirsin bu arkadaşların verdiği avea turkcell vodafone ayarları otomatik olarak var orada bu 9###1#1 midir nedir onlar otomatik olarak çıkıyor sen sadece bağlan diyorsun o kadar.

hortlat paşam hortlat
  • Merhabalar... Ayni sorun bende de var... her yolu denedim , samsung star da cozumu bulamadim... daha once 6300 la hem pc suit le hem de pc suit siz baglaniyordum, samsung ta olmuyor.... Modems and phones kismina telefonu modem olarak tanitmak gerekiyor , oraya girince tum nokia markalri bulunuyor , listeden secip add deyince olay cozuluyor.. (Avea nin sitesinde de oyle anlatiliyor) ama samsumg ta telefonu laptop a modem olarak tanitamiyorum... IKinci bir yol deneyim ag baglantilarindan , set up a new connection yolunu izleyince de olmuyor... Bilgisi olan paylasabilirse cok makbule gecer..
    Cevap/mesaj veya yorum güncelliğini yitirdiği için yazan kişi tarafından silinmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONALTIKIRKALTI -- 21 Temmuz 2026; 19:56:13 >
  • selamlar dostlar.benimde cep tel.internet paketim var.elimde samsung g 810 var..pc yazılımını kurdum cd.den ama modem olrak gördüremedim.acaba nasıl becereceğim.bilen varmı.ayrıntılı anlatsanız.acil yanıt bekliyorum.tşler.
  • yav ben bu olayı bundan bir kaç yıl önce yapmıştım.kontörlü bi hattım vardı aveadan,ben o zaman herhangibir program pc suit falan da kurmadım sadece çevirmeli bağlantı oluşturmuştum.ama hatırlamıyorum şu anda nasıl yaptığımı.o zaman avea müşteri hizmetlerini aramış onların yardımıyla halletmiştik.

ama benim tavsiyem denemeyin hotmail yazdım adres satırına sayfa zaten çok geç açılmıştı ve açıldığında da benim 100 kontör güm diye anında bitmişti.hem cebe hem beyine eziyet bence.değmez
    şimdi kotasız cepten internet falan var.denense nasıl olur bilmiyorum.bi arkadas kullanıyodu cepten vodafonun limitsiz paketini..onu da çevirmeli bağlantı kurup laptop tan bağlanıyodu ama hız vs. nasıl??denemek lazım....
  • arkadaslar bende telle blututa baglanıp pcden nete giriyorum.. ama abim telimi aldı nokia 2323 tü sanırım. simdi yeni tel alıcam pan özelliği yok bi cok telde bu yuzden blutut üzerinden baglanıp nete girilmio.. bilginiz var mı hangi tellerde PAN özelliği var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi njco2 -- 2 Mart 2011; 14:08:49 >
  • arakdaşlar telefonu modem olarak tanıtmak bu kadar karmaşık değil. İnanın bende çin malı dandik markasız bi telefon var, edge falan bişi yok bilgisayardan telefona bluetoothla bağlandım eşleşir eşleşmez win7 otomatikman modem olarak tanıdı aygıt ve yazıcılarda modem olarak gözüküyor cepnet kullanıyorum hiçbir ayar yapmadım sadece eşleştirdim bu kadar Pc suit falan filan hikaye hepsi. Yalnız benden tavsiye çalışır durumda modem ayarlarınla oynamayın bende hız 115,2 gözüküyor değiştireyim dedim yükselttim IP almamaya başladı bağlanıyor ama IP almadığından nete girilmiyor tekrar eskisi gibi yaptım yok olmuyor en sonunda çalışır haldeki sistem imajını geri yükledimde düzeldi. Neticede sisteminizde Win7 varsa başka programlarla uğraşmayın ayrıca vodafone'nin çevirmeli numarası *99***3# dur bilginize
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.