Şimdi Ara

Telefon kendi kendine müzik çalıp kilitleniyor [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün cydia'dan Display Recorder ve Veency yüklemiştim. Gece telefon kendi kendine kapanmıştı ama açılmıyordu ben de home ve güç tuşlarına basılı tutup açabildim. Son yüklediğim tweakler yüzünden olduğunu düşünüp ikisini de sildim fakat şuanda telefonum şarjda, ekranı kapalıyken durup dururken 5-6 saniyelik bir şarkı çalıyor ardından ısırık sesi geliyor ve kilitleniyor aynı şekilde açamıyorum.

Hiç daha önce gören duyan var mıdır, yok mu bunun çaresi? Şimdi telefonu sıfırlamak istemiyorum jailbreak yap tweakleri yükle bir sürü iş...

Çözüm: Tweakleri sildikten sonra bile geçmedi ama CCleaner Pro ile kalıntıları da temizledim. Şuanda sorun yaşamıyorum Display Recorder'ın crackli versiyonunu yüklemiştim. Muhtemelen ondan dolayı olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animetrk -- 9 Mayıs 2016; 8:30:46 >

• Sanırım tweklerin birisi diğerleriyle çakışıyor normalde safe moda girer ama benimde jailbreak zamanında buna benzer bişey olmuştu en son 5 tweki sildim düzeldi. Sende son sildiklerin dışındakilere bir göz at muhtemelen birisinde sorun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Komido72

Sanırım tweklerin birisi diğerleriyle çakışıyor normalde safe moda girer ama benimde jailbreak zamanında buna benzer bişey olmuştu en son 5 tweki sildim düzeldi. Sende son sildiklerin dışındakilere bir göz at muhtemelen birisinde sorun var.

Hocam bana daha çok virüs ya da trojan gibi geldi. Çünkü çalan müzikler ve ısırık sesi telefonda kayıtlı değil.

Hatta ekstra olarak benim Touch ID de teklemeye başladı, eğer tıklayıp basmazsam çalışmıyor falan. Bioprotect de öyle..

Orijinalden alıntı: nahege270

Aynı sorundan muzdaribim ve ne yapacağımı da bilmiyorum.

Hatta ekstra olarak benim Touch ID de teklemeye başladı, eğer tıklayıp basmazsam çalışmıyor falan. Bioprotect de öyle..

Cydia'dan yüklenen crackli bir uygulama yüzünden oluyor. İlk mesajda da belirttiğim gibi şüphelendiğiniz tweak'i kaldırın önce respring yapın daha sonra bu linkteki adımları uygulayın. Böyle çözdüm ben sorunu. Touch ID için de CrashReporter kurmanızı öneririm böylece en azından hangi uygulama veya tweak çökmesine sebep oluyor görürsünüz belki.

• animetrk kullanıcısına yanıt
    Hocam acaba iOS 9.0.2 için iLexRat ile cydia'nın tüm uygulama ve tweaklerini silebilir miyim?
    Ama telefonun içeriğine dokunmmak kaydıyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animetrk -- 14 Mayıs 2016; 0:09:53 >
    Daha Fazla Göster
  • animetrk kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi repodan oldugunu bilemesem de iLex Rat ve MobileTerminal yukleyip, programdan "iLexRat" secenegini sectim ve tum tweakler bi anda silindi. Tweakleri tekrar kurmam 10 dakikami aldi, ayarlarla birlikte telefon su an duzelmis durumda :)
    Su an icin touch id konusunda da sorun yasamadim, bakalim zaman gectikce nasil davranacak telefon :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.