Bildirim
telefon kapalıyken içindeki bilgileri almak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
dostum aynısı benim başımada geldi acaba ne yaptın belgelerini koruyabildin mi. -
1-cvm açılıyorsa eğer, cvm menülerinden telefonu PC'ye bağlayıp, dahili belleğe erişebilirsiniz
2-cvm'den kullandığınız romu tekrar yükleyin wipe yapmadan
3-içinde file explorer olan bir cvm yükleyin ve resimleri sd carda kopyalayın -
hocam uzun uğraşlar sonunda dediğinizi yaptım cwm ve aroma file managerle sd karta kopyalıyorum belgeleri ancak daha sonra kart okuyucuyla baktığımda sd kartımda göremiyorum.
((ilk 2 şıkkı daha önce denedim ne romu yüklediğimde ne cwm üzerinden mounts and storage---Mount USB Storage ile pc bağlantısı yapamadım))
ne yapmalıyım acaba:( -
DarthLuca çok teşekkür ederim cwm ve file explorer fikrini verdiğin için. sayende çözdüm sorunumu. sd card klasörü harici kartımı göstermyormuş emmc adlı klasöre atarak belgelerimi almayı başardım. tekrar çok çok teşekkür ederim:)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X