Şimdi Ara

telefon kapalıyken içindeki bilgileri almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonum açılmıyor, boot ekranı geliyor öylece kalıyor. içinde çok önemli resimlerim var. telefon cwm ve recovery mode giriyor. ne yapabilirim?

telefon modeli; samsung s2. biliyorum buraya açmamam gerekiyordu fakat çok acil yardıma ihtiyacım var, maruz görün.

• dostum aynısı benim başımada geldi acaba ne yaptın belgelerini koruyabildin mi.
  • eternal soul kullanıcısına yanıt
    1-cvm açılıyorsa eğer, cvm menülerinden telefonu PC'ye bağlayıp, dahili belleğe erişebilirsiniz
    2-cvm'den kullandığınız romu tekrar yükleyin wipe yapmadan
    3-içinde file explorer olan bir cvm yükleyin ve resimleri sd carda kopyalayın
  • DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    hocam uzun uğraşlar sonunda dediğinizi yaptım cwm ve aroma file managerle sd karta kopyalıyorum belgeleri ancak daha sonra kart okuyucuyla baktığımda sd kartımda göremiyorum.
    ((ilk 2 şıkkı daha önce denedim ne romu yüklediğimde ne cwm üzerinden mounts and storage---Mount USB Storage ile pc bağlantısı yapamadım))
    ne yapmalıyım acaba:(
  • DarthLuca çok teşekkür ederim cwm ve file explorer fikrini verdiğin için. sayende çözdüm sorunumu. sd card klasörü harici kartımı göstermyormuş emmc adlı klasöre atarak belgelerimi almayı başardım. tekrar çok çok teşekkür ederim:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.