Şimdi Ara

telefon kapağı boyama (mod)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba beyler başlıktada belli saten telefonumun arka kapagını boyamak yada resim yada boyadıktan sonra küçük bir resim yapıştırmak ve verniklemek istiyorum tabi bu işler böylemi yapılır bilmiyorum bana bu konuda bilgi werirmisiniz konuyu yanlış yere açtıysam özürdilerim . Yada telefona görünümmodifiyeleri hakkındada bilgi werirseniz sevinirim..bunlar hakkında site fln warsa werirsenizde sevinirim..! :D

• Karbon kaplama yapabilirsin yada folyo kaplama googlede aratırsan bulursun
  • oje ile boya ;)
    ama iyice kurumsasını bekle yoksa yapışır her yere bilgin olsun.

istediğin renk oje ile boyayabişlirsin...
  • dolğa mı geçiyorsun yoksa ciddi mi.. kötü gözükür bence sprey boya ile fln olmazmı?
  • aslında önce biraz zımpara yapman lazım sonra hifif arabalar için kullanılan astarı atman lazım daha sonra sprey boya atarsın ve en sonda verniklersin cokda güzel olur emin olabilirisn bu konuda gercekten tecrübe sahibiyim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfTheDisco

dolğa mı geçiyorsun yoksa ciddi mi.. kötü gözükür bence sprey boya ile fln olmazmı?

ciddiyim oje ile boya istediğin renge ama öncesinde zımparala ondan sonra sür ojeyi ama mutlaka kurumsaını bekle yoksa koyduğun yerde unutursan bir daha çıkaramzsın:))

iyice kuruduktan sonra bak süper olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinancell

quote:

Orijinalden alıntı: KingOfTheDisco

dolğa mı geçiyorsun yoksa ciddi mi.. kötü gözükür bence sprey boya ile fln olmazmı?

ciddiyim oje ile boya istediğin renge ama öncesinde zımparala ondan sonra sür ojeyi ama mutlaka kurumsaını bekle yoksa koyduğun yerde unutursan bir daha çıkaramzsın:))

iyice kuruduktan sonra bak süper olucak.

kız arkadasım yaptı benim hiç de belli olmuyor valla ama dışı metal olan bi telefondu boyayı kazıdı önce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    saat kasası kaplama ve cila
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.