Şimdi Ara

telefon hattımızı karıştırdılar bir bakın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün sabah kalktığımdan beri kafan çok karışık ne olduysa sabah oldu , bundan önce herhangi bir sorun yoktu telefon hattımda numaramda falan ama bugün sabah Telekom dan görevliler geldi ne yaptılarsa artık direğe çıkıp bir kutu var orayı kurcaladılar sonra odaya gittim baktım internet gitmiş ama hala dışarda uğraşıyorlar neyse bekledim bitirsinler belki gelir diye yok gelmedi neyse işte sonra işin garibi benim telefon numaramı hattımı yani başka birine bağlamışlar , başka birinin telefon hattını da bizim hatta bağlamışlar gerçekten çok karışık yani şöyle ben cep telefonundan bizim ev telefonunu arıyorum bizim ev telefonu çalmıyor artık kime bağladılarsa o çalıyor ama açan yok , sonra bizim ev telefonundan benim cep telefonunu arıyorum bu sefer başka bir numara gösteriyor yani bizim numara değil başka bir hattı bizim eve vermişler bizim numara değil belli değil ben bunu nasıl düzelteceğim yani çok karışık bir şey ama işin garibi modemde internet var ama bu internet kimin , yani benim telefon hattım başka birinde herhalde , başka birinin hattını da bizimkine bağlamışlar o zaman yani bu bağlandığım internet o başka kişinin internetimi oluyor ben kimin internetini kullanıyorum kendiminkini kullanamam herhalde yav ne oluyor arkadaş kafam çok karışık yardım edin bir arkadaşlar ne oluyor ya böyle hatlar karışık kafa karışık nasıl düzelecek bu karışıklık

• Ariza kaydi bırak telefon numaram karıştı de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shamshiel -- 6 Aralık 2014; 23:54:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.