Şimdi Ara

Telefon güncellenirken recovery modda kaldı, itunes 14 hatası veriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon güncellenirken kurtarma modunda kaldı, yedeği olmadığı için geriyükle yapamıyorum, güncelleme yaparkende itunes bilinmeyen bir sorunla karşılaştı 14 hatası alıyorum. Başka pc, başka usb kablosu denendi. Sürüm güncel. Verileri kaybetmeden nasıl kurtarabilirim yardımınıza acilen ihtiyacım var, teşekkürler.

• 1. Yüklediğin sürm 10.3.1 ise hata verirr..!!!

2. İse itunesi güncelle..!!

Büyük ihtimal ile eski sürümü yükliyon ondandir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.3.2, itunes güncel
  • Sürümü itunes üzerinden mi indirdiniz yoksa ipsw.me gibi bir siteden mi? Eğer itunes üzerinden indirmediyseniz itunes üzerinden indirin. Benim sorunum böyle çözülmüştü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep ipsw hem itunes üzerinden indirdim. Önce itunesten indirdim hata verince silip tekrar itunesden indirdim, son çare olarak ipsw indirdim. Başka pc den ve farklı kablolardan denememe rağmen aynı hatayı alıyorum.
  • Bu durumda data kaybı kaçınılmaz gibş görünüyor. Dfu moda alıp temiz bir kurulum ile yeni telefon olarak ayarlamanız gerekebilir. Umarım bir çözüm bulursunuz.

• SerkanYazgan. kullanıcısına yanıt
    Kardeşş sen ipws den ios 10.3.2 indir dfu moduna almadan normal şekilde kur sorun cözülür senin istedigin dosya kapalidir kapatilmiştir ondan dolayi aliyon başka cözümü yok ya itunes güncel değil yada indirdigin dosya kapatildigi için aliyolar başka cözüm yok bi yerde bi hata yapiyon :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var, ne yaptıysam olmadı. Mac kullanıyorum, itunes ve mac os son sürüm. İtunes üzerinden güncellemeyi nasıl indireceğim?

Telefonu bağlayınca "Güncelle" veya "Geri yükle" seçeneği çıkıyor. İkisini de cok kez denedim, yükleme bitince yeniden başa dönüyor ve aynı soruyu soruyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben herşeyi denedim recovery moddan çıkarma programları dahil fayda etmedi. ipsw dende itunestende başka pc lerden de defalarca indirdim fakat çare olmadı. Geriyükle dedim 5 dk sonra açıldı ama herşeyim gitti.
  • DFU dene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.