Şimdi Ara

TELEFON FORMAT ATARKEN ÖYLECE KALDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonun android sürümünü küçültmek için internetten sürüm indirdim. telefona kurarken kaldı öylece bi yere kadar gitti sonra devam etmedi. ben de format atıyım dedim bu sefer de format atarken kaldı ilerlemiyor.

Ne yapmam lazım ?

Cihaz 4 GB Discovery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905Discovery -- 31 Ağustos 2014; 19:34:05 >

sp flash toll ile stock rom yüklemen lazım, çeşitli yerlerde sp flash toll ile yükleme hakkında resimli videolu bilgiler var. zor birşey değil. telefonun donanımına kolay kolay bişey olmaz. sp flash toll orjnl recovry ve romu aynı anda yükler tertemiz bir stock rom kurmuş olursun. zaten orkursun fakat sp flash tool ile yüklerken pili çıkarıyorsun, detaylara dikkat et hiç sorun çıkmaz.

Orijinalden alıntı: casual

sp flash toll ile stock rom yüklemen lazım, çeşitli yerlerde sp flash toll ile yükleme hakkında resimli videolu bilgiler var. zor birşey değil. telefonun donanımına kolay kolay bişey olmaz. sp flash toll orjnl recovry ve romu aynı anda yükler tertemiz bir stock rom kurmuş olursun. zaten orkursun fakat sp flash tool ile yüklerken pili çıkarıyorsun, detaylara dikkat et hiç sorun çıkmaz.

Hocam burada anlatılanları dikkatlice yaparsanız cihaz eski haline geri döner. Kolay gelsin...(Anlatılan konu 4gb lık içindir)

http://generalmobilediscovery.blogspot.com.tr/2013/10/gm-discovery-orijinal-rom-yukleme.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttbarracuda -- 2 Eylül 2014; 20:15:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.