Şimdi Ara

Telefon çalıyo fakat çağrı gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar üç haftadır arkadaşlarımdan gelen tepki çalıyo neden açmıyorsun. Bir iki değil yaklaşık 10-15kişi aynı tepkiyi veriyor. Yanımdayken çalıyor. Telefon p20lite. Sorun nerden kaynaklanıyordur. Bilgisi olan arkadaşlar cevap atabilir mi?



  • Telefon yanında olduğunda aradıklarında ulaşılıyor mu? Telefonun ayarlarindan "Rahatsız etmeyin" açık olabilir? Sim kart kesilme işleminden kaynaklanabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonsuzartıbir

    Telefon yanında olduğunda aradıklarında ulaşılıyor mu? Telefonun ayarlarindan "Rahatsız etmeyin" açık olabilir? Sim kart kesilme işleminden kaynaklanabilir.
    Ulaşamama değil hocam. Çalıyo ama telefonuma bildirim gelmiyo hiç gelmiyo çağrılarda filan da gözükmüyor. Sim karttan olma ihtimali az bana göre çünkü kaç zamandır aynı kartı kullanıyorum.
  • Telefonunuzu arasıra yeniden başlatmayı, ya da kapatıp açmayı deneyin. Eskiden bende de oluyordu bu durum. Uzun süre telefonu yeniden başlatmayınca işletim sistemi bir şekilde kafayı yiyordu. Sonra şebekenin baz işlemcisi ile iletişimi kesiyordu. Biri aradığında onda çalıyordu telefon ama benim uygulama işlemcisi ile baz işlemci aralarında konuşmadığı için telefon bana herhangi bir bildirim göndermiyordu. O yüzden günde bir telefonunuzu kapatıp açmayı deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.