Şimdi Ara

Telefon çalında İnternet kopuyordu,artık donmada oluyor dakika başı kopuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetimi 8mb yükselttim. Telefon çaldığı anda modemde ışıklar sönüyor ve tekrar bağlanıyordu. 444 0 375 arayarak durumu anlattım. 6mb düşürüldüğünü farkettim. Problem çözümlenmedi tekrar aradım baktım 4mb indirdiler. Problem çözülmedi aradım 2Mb düşürdüler. Yine aynı sorun... Aradım 1Mb düşürüldü. tabi problemler çözülmedi.
    Busefer spletter dediler,modem dediler. Bende 2 tane modem var 3 tane spletter var. tektek denedim alakası yok.
    Hatta telefonu iptal edip direk gelen hattı modeme taktım öyle denedim yine kopuyor. Arıza kaydı oluşturdular gelen giden olmadı.
    İşin kötü yanı 3 gündür internet modem ışıkları sönmeden donmalar ve kopmalar başladı. Tabi telefon çaldıkça tamamen internetin kopmasıda cabası. msnden camera açınca resim donuyor. Online oyunlara girdiğimdede sürekli oyundan düşüyorum. 5 dakikada bi düşüyor. Aydın ilinde ikamet ediyorum. Aydın genelinde olan bişeymidir diye düşünüyorum ama bi benmiyim bukadar sinirlenen bu duruma anlam veremedim. Sizce bi çözümü varmı bu işin? Yada nasıl bi çözüm yolu izlemeliyim? Elim kolum bağlı sinirden patlıyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.