Şimdi Ara

Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a. arkadaşlar bir tanıdık vasıtasıyla hongkongdan s3 getirecem inşallah fiyat 1200 küsür tl. Şimdi ben tanıdığa neler diyeyim teli alırken nelere dikkat etsin benim aklıma gelenler
    Sim kilit
    Çakma olup olmaması
    birde arızalı tel alınmaması

Eğer sizinde aklınıza farklı şeyler geliyorsa burda paylaşırmısınız burda hep beraber bilgilenelim Birde bir telin sim kilitli olup olmadığı nasıl anlaşılır ? Çakma olup olmaması nasıl anlaşılır bazen öyle çakmalar oluyorki ayırt edilmiyor orjinalinden.

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: nevai

S.a. arkadaşlar bir tanıdık vasıtasıyla hongkongdan s3 getirecem inşallah fiyat 1200 küsür tl. Şimdi ben tanıdığa neler diyeyim teli alırken nelere dikkat etsin benim aklıma gelenler
    Sim kilit
    Çakma olup olmaması

Eğer sizinde aklınıza farklı şeyler geliyorsa burda paylaşırmısınız burda hep beraber bilgilenelim Birde bir telin sim kilitli olup olmadığı nasıl anlaşılır ? Çakma olup olmaması nasıl anlaşılır bazen öyle çakmalar oluyorki ayırt edilmiyor orjinalinden.

Saygılar...

suan cok yenı bıraz daha sabretsek ulkemızdede fıyatta esneklık olacaktır mutlaka.. formda okudum yurtdısından getırtmıs olu pıksel cıkmıs ne olacak ??? o yuzden garantılı işe bakmakta fayda var.. az paralar degıl...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

quote:

S.a. arkadaşlar bir tanıdık vasıtasıyla hongkongdan s3 getirecem inşallah fiyat 1200 küsür tl. Şimdi ben tanıdığa neler diyeyim teli alırken nelere dikkat etsin benim aklıma gelenler
    Sim kilit
    Çakma olup olmaması

Saygılar...

suan cok yenı bıraz daha sabretsek ulkemızdede fıyatta esneklık olacaktır mutlaka.. formda okudum yurtdısından getırtmıs olu pıksel cıkmıs ne olacak ??? o yuzden garantılı işe bakmakta fayda var.. az paralar degıl...

Hmm peki bir telefonda ölü piksel olup olmaması nasıl anlaşılır. Birde ölü piksel olsa ne gibi dezavantaj olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler s3 de ölü piksel olur mu olursa çok mu göz tırmalar kafam karıştı şimdi bu pikselleri nasıl kontrol edilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler s3 de ölü piksel olur mu olursa çok mu göz tırmalar kafam karıştı şimdi bu pikselleri nasıl kontrol edilir

elektronik işi bilindiği üzere tamamen şans işi...
  • Galaxy s3 de denemedim ama eski samsung cihazlarda *#0*# tuşla LCD test açılıyor. Ordan kontrol edebilirsin
  • Haklıymışsın...Test için aşağıdaki videoya bakılabilir..

http://www.youtube.com/watch?v=AcMV_ncnaZU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.