Şimdi Ara

Telefon alındı. KONU KAPANABİLİR !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAMSUNG GALAXY ACE aldım ve mutluyum. Konu kapanabilir. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subserosa -- 2 Temmuz 2011; 22:09:16 >

• Vala Bende bi türlü karar veremedim xperia serisi şuanlık güzeli gibi. samsung galaxy s 2 harici pek samsung'u önermiyorum sağlamlık açısından(özellik bakımından değil) vala arkadaşlar yardımcı olursa çok güzel olur.. fiyat aralıgına göre telefonları karşılaştırmalı bir konu açılsa da da güzel olur. hemen girip ordan karşılaştırabiliriz..
  • Başlık Türkçe olsa daha iyi olmaz mı ?
  • evet bence de :)
  • Şimdi cevapları alabilir miyim ? :)
  • Xperia serisinden Arc var ama 1300 lira civarı. Wave serisinin işletim sistemi bada ve android kadar uygulama çeşitliliği yok. Önereceğim telefon LG Optimus Black. Vatan'da şuanda 920 liraya satılıyor, Android işletim sistemli ve Nova ekrana sahip. Bir göz atın derim
  • @ Lepanto

Hemen araştırıyorum hocam. Tavsiye için teşekkürler. Xperia ARC çok hoşuma gitti ancak fiyatı beni aşar şu anda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Kapatılabilir
    11 yıl önce açıldı
    KONU KAPATILABİLİR
    12 yıl önce açıldı
    Konu kapanmıştır
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-us-iletisimden-sony-ericsson-arc-2-yil-netcell-garantili-sifir-52454445/detay/?
    Buna bir bak , Ayrıca Xperia X10 da olabilir, Temmuzda uygun fiyattan Xperia Neo gelecek.

Optimus Black yada Galaxy s de olabilir
  • @ yunuss.10

Xperia ARC resmen içimi eritiyor ama birçok yerde fiyatı çok yüksek. Ailemi 1000 lira için ikna edebileceğimi düşünüyorum ama ondan sonra tek kuruş fazlası bile sorun çıkarır, malum ben de öğrenciyim. O nedenle Xperia NEO için bekleyebilirim en iyi ihtimalle, ARC beni aşar. Xperia X10 için de araştırma yapacağım, hoşuma gitti.

LG Optimus Black ise hoşuma gitti şu an bakıyorum internetten özelliklerine. Fiyatı 1000 lira altı, tipi de özellikleri de gayet hoş.

Galaxy S bildiğim kadarıyla 1300 lira civarı ama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subserosa -- 26 Haziran 2011; 15:44:35 >
  • Atrix 4G
  • Optimus Black tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subserosa

@ yunuss.10

Xperia ARC resmen içimi eritiyor ama birçok yerde fiyatı çok yüksek. Ailemi 1000 lira için ikna edebileceğimi düşünüyorum ama ondan sonra tek kuruş fazlası bile sorun çıkarır, malum ben de öğrenciyim. O nedenle Xperia NEO için bekleyebilirim en iyi ihtimalle, ARC beni aşar. Xperia X10 için de araştırma yapacağım, hoşuma gitti.

LG Optimus Black ise hoşuma gitti şu an bakıyorum internetten özelliklerine. Fiyatı 1000 lira altı, tipi de özellikleri de gayet hoş.

Galaxy S bildiğim kadarıyla 1300 lira civarı ama ?

Valla sen bilirsin , X10'a Ağustos başında 2.3.3 gelcek , o bi gelsin biraz daha kullancam sonra Arc alıcam içim gidiyor

Galaxy S de denk getirebilirsin Vatan ay sonları 1025'e satıyordu

• X10 VE Optimus Black arasında kalmış durumdayım.
  • Başka başka başka ?
  • motorola atrix veya xperia arc alabilirsin sahibindende 1000 lira civarına bulunabiliyor.
  • quote:

X10 VE Optimus Black arasında kalmış durumdayım.

OPTIMUS BLACK
  • SGS yi öneririm size.
  • Sakata gelsin istemiyorum ya güvenilir yerlerden alışveriş yapmak daha mantıklı geliyor. O yüzden düşük fiyatlı yerler pek ilgimi çekmiyor.

Optimus Black gerçekten hoşuma gitti diyebilirim. Xperia Arc'ta kafamı meşgul ediyor açıkçası ama fiyat sınırım var maalesef.
  • quote:

Sakata gelsin istemiyorum ya güvenilir yerlerden alışveriş yapmak daha mantıklı geliyor. O yüzden düşük fiyatlı yerler pek ilgimi çekmiyor.

Optimus Black gerçekten hoşuma gitti diyebilirim. Xperia Arc'ta kafamı meşgul ediyor açıkçası ama fiyat sınırım var maalesef.

Yani alabiliyorsanız Arc gerçekten çok iyi ama olmazsa Optimus Black te güzel cihazdır.
  • bende n8 diyorum.hadi bakalım..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.