Şimdi Ara

TELEFON ALACAĞIM YARDIM EDİN LÜTFEN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ve sizlerinde bir görüşünüzü alıyım dedim..istedigim özellikte bir telefon hangi marka ve model wireless ve 2 megapixelli bir cihaz samsug d900 gibi ince ve pil ömrü biraz iyi giden 500 ytl geçmiyecek bir cep telefonu lazım bana sizler hangi marka ve modelli tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler...

NOT:ARKADAŞLAR KIZACAKSINIZ BİLİYORUM CEP TELEEFONU BÖLÜMÜNE AÇMAM GEREKŞYORDU AMA KİMSELER YOK ORDA BU YÜZDEN BURAYADA AÇTIM YARIN ALACAMDA TELEFON

• 500 ü geçmicek ve o ozelliklerde zor geliyo ama, Sonny Ericson un bitane çıkmış, walkman telefon, çok ince bişi boyle.. Ben en populer zamanında 6600 aldım, şimdi okul pantolonunun altında takoz gibi duruyor.. iPod nano yu koyuyorum aynı cebe, ellesen bulamıyosun.. Artıl ince tel almak lazım, hele de öğrenciysen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

merhaba arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ve sizlerinde bir görüşünüzü alıyım dedim..istedigim özellikte bir telefon hangi marka ve model wireless ve 2 megapixelli bir cihaz samsug d900 gibi ince ve pil ömrü biraz iyi giden 500 ytl geçmiyecek bir cep telefonu lazım bana sizler hangi marka ve modelli tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler...

NOT:ARKADAŞLAR KIZACAKSINIZ BİLİYORUM CEP TELEEFONU BÖLÜMÜNE AÇMAM GEREKŞYORDU AMA KİMSELER YOK ORDA BU YÜZDEN BURAYADA AÇTIM YARIN ALACAMDA TELEFON

samsung D 900'de şarj sorunları varmış ve iyi çıkanların bile şarjı az gidiyor,iyi müzik çalmıyor vede fotosu mükemmel degil

http://www.letsgomobile.org/tr/incelemesi/0003/samsungsghd900/

• quote:

Orjinalden alıntı: SoundOfSilence

500 ü geçmicek ve o ozelliklerde zor geliyo ama, Sonny Ericson un bitane çıkmış, walkman telefon, çok ince bişi boyle.. Ben en populer zamanında 6600 aldım, şimdi okul pantolonunun altında takoz gibi duruyor.. iPod nano yu koyuyorum aynı cebe, ellesen bulamıyosun.. Artıl ince tel almak lazım, hele de öğrenciysen..

dostum cevapladıgın için teşekkürlerde ama hangi cihazı tam biliyormusun ??model olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: filimosa

quote:

merhaba arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ve sizlerinde bir görüşünüzü alıyım dedim..istedigim özellikte bir telefon hangi marka ve model wireless ve 2 megapixelli bir cihaz samsug d900 gibi ince ve pil ömrü biraz iyi giden 500 ytl geçmiyecek bir cep telefonu lazım bana sizler hangi marka ve modelli tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler...

samsung D 900'de şarj sorunları varmış ve iyi çıkanların bile şarjı az gidiyor,iyi müzik çalmıyor vede fotosu mükemmel degil

dostum peki hangi telefonu alıyım ???

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: filimosa

quote:

dostum peki hangi telefonu alıyım ???

bence w 700i bakın sizi tatmin ederse alın ama şunu unutmayın size verdigim linktede yazar hiç bir telefon fotograf makinesi gibi kaliteli foto çekemez bududa unutma w 700 i çok güzel müzik çalıyor

• 6288
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: !!!DALKILIÇ!!!

6288

dostum bu telefonda wireless varmı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: !!!DALKILIÇ!!!

6288

dostum bu telefonda wireless varmı?

wirelesden ne anladıgını yazarmısın önce
  • kablosuz nette baglanabiliyormuyum evde benim modme varda adsl bazende dışarıoya çıkıyorum ordan nette girmek için lazım oluyor ondan yani analdın
  • evet arkadaşlar bekliyorum yawwww
  • tabiki w810i
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

tabiki w810i

iyi bir teldir hem ses hem foto olarak
  • Nokia 6300 ... mükemmel tasarım .. pm atarsan sana ürünü temşn edebilirim çok hesaplı
  • Wi-Fi(WLAN) oalyı wireless oalyımı beyler öncelikle bi bunu ögrensem
  • d900 süper telefon kendim kullanıyorum 2-3 gün şarjı gidiyor fotoları fotoğraf makinesi kadar güzel değil ama çok güzel müzikler de güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: @nd@c

d900 süper telefon kendim kullanıyorum 2-3 gün şarjı gidiyor fotoları fotoğraf makinesi kadar güzel değil ama çok güzel müzikler de güzel

daha samsung yeni MP3 tel çıkarıyor o yüzden müzik kalitesi sony kadar olamaz
  • wireless li n80 var ama ince değil bildiğim kadarıyla bence ewde bluetootla dosyaları atacakken veya pc suitlerle atacakken wireless la internetten çekmek komik geliyor.Ha msn dersen symbian tellerde çok ucuza msne giriyor yani wireless bi telde gereksiz bence
  • arkadaşlar ben sanırım telefona almada kara verdim nokia E60 mı alayım E61 mi????
  • yok ya ben bunlarıda begenmedim bu günttim baktım goş cihazlar degil beyyler yaa kafayı yiyecem valla ne alayımmmmm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.