Şimdi Ara

TELEFON ALACAĞIM YARDIM EDİN LÜTFEN...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ve sizlerinde bir görüşünüzü alıyım dedim..istedigim özellikte bir telefon hangi marka ve model wireless ve 2 megapixelli bir cihaz samsug d900 gibi ince ve pil ömrü biraz iyi giden 500 ytl geçmiyecek bir cep telefonu lazım bana sizler hangi marka ve modelli tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler...

• e65 alabilirsin ama 500 ytl yi geçiyor.
  • wirelessli ama kamerasız e60-e61 olabilir yada kameralı 2.el p990i,biraz daha koyarsan 2.el n80 yada 2.el bir e65,illa wifili olsun diyorsan
  • 450 lira verip al bi tane beyaz w810... çok ince değil belki ama asla kaba yada meymenetsiz durmuyo..

bide yanına 75 liraya beyaz cx300 kulaklık al..., ondan sonra bak keyfine, alem buysa kral sensin..

ben yukardaki arkadaşları anlamıyorum, kamera, incelik gibi daha çok multimedya ve "telefon" ağırlıklı telefon isteyen adama e serisinden tel öneriyorsunuz ? e serisinde kamerası iyi olan, mp3 performansı iyi hangi tel var açıklayabilirmisiniz bana..
  • nokia 6233 veya 6300 olabilir.ama wireless yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

450 lira verip al bi tane beyaz w810... çok ince değil belki ama asla kaba yada meymenetsiz durmuyo..

bide yanına 75 liraya beyaz cx300 kulaklık al..., ondan sonra bak keyfine, alem buysa kral sensin..

ben yukardaki arkadaşları anlamıyorum, kamera, incelik gibi daha çok multimedya ve "telefon" ağırlıklı telefon isteyen adama e serisinden tel öneriyorsunuz ? e serisinde kamerası iyi olan, mp3 performansı iyi hangi tel var açıklayabilirmisiniz bana..

arkadaş wireless şartı koymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katibim -- 2 Haziran 2007; 20:33:21 >

• beyeler çok teşekkürler ama ben taksitle alacam 2. el alamam sıfır almalıyım tam oalrak hangi marka alıyım yaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wi-Fi(WLAN) bu kablosuz adsl var benim evdede wireless bunula baglantı kurluyor degilmi?
  • @katibim

yaşlanıyormuyum ne ?

görmedim kusura bakmayın...

o zaman ben önerimi değiştireyim..

ama en başta şunu söylemekte yarar var, hem kamerası iyi hemde wi-fi özelliği olan 500 civarında telefon ne yazıkki yok. eğer wi-fi üzerinden internette sörf ve divx vidyo film izleme ağılıklı bi cihaz düşünürsen 459 liraya e61 alabilirsin ama bunun dışında sana hem wi-fi hemde eksiksiz multimedya deneyimi yaşatacak telefon çok zor. bi ihtimal p990 var, ama o da e61 kadar iyi değil..

e61 459 lira / çoğu banka kartına 12 yada 15 taksit, çarşamba günleri ekstra %5 indirim fırsatı ile carrefourlar da. ama her carefour da kalmadı.., hızla tükeniyor, bulduğunu kaçırmayacasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 2 Haziran 2007; 20:59:15 >

• E60/E61 modelleri olabilir ancak kamera yok o fiyata istediğin gibi bir telefon bulamazsın zaten.
  • Kamera istemezsen e60 var sadece. Başka bu fiyata bulamazsın.
  • Kamera olmaması sorun değilse E60, onun dışında E65 modeline de bakabilirsin
  • o paraya wirelessli sıfır telefon alamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

450 lira verip al bi tane beyaz w810... çok ince değil belki ama asla kaba yada meymenetsiz durmuyo..

ona bakarsan wi-fi de olsun demiş onlar wi-fi yönünden bakmışlar olaya sen multimedia yönünden bakmışın bu kadar basit

• o msjdan sonra, attığım ikinci msjımda düzelttim hatamı..
  • yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.