Şimdi Ara

Telefon alacağım , Hangi telefon? (ACİL YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Fikri olan yok mu?
  • Hangi amaçla kullanıcaksın?? Amacın whatsapp face ise htc cha cha ile halledersin ama navigasyon ve oyun uygulamaları için bu telefonlar kasar bence..
  • Her türlü amaç için kullanacağım , oyun , internet , video , kamera... O kadar iyi telefonlar değil biliyorum zaten, ama en iyisi hangisidir sizce?
  • Bence iclerinde o amacla kullanabilecegin telefon galaxy mini 2'dir.Jelly bean guncellemeside alacak zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su anda amacina uygun bi galaxy mini 2 var bide sony xperia tipo

• Birkaç gün önce kutulu faturalı garantili çiziksiz galaxy wonder imi 475 e sattım.ikinci el konusunu değerlendirin.Bu gösterdiğiniz cihazlar sizi hiçbir açıdan tatmin etmez.Heleki hd videolar,hd oyunlar oynanmaz,resim ve video kalitesi vasatın altında.Yani en alt sınıf androidlere bakmayın bunlar sadece alo der.Size tavsiyem çok temiz galaxy w,galaxy ace,htc wildfire s seçeneklerinide ekleyin.ikinci el bölümünde sıfır ambalajında 400 e htc wildfire s vardı 2 gün önce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Birkaç gün önce kutulu faturalı garantili çiziksiz galaxy wonder imi 475 e sattım.ikinci el konusunu değerlendirin.Bu gösterdiğiniz cihazlar sizi hiçbir açıdan tatmin etmez.Heleki hd videolar,hd oyunlar oynanmaz,resim ve video kalitesi vasatın altında.Yani en alt sınıf androidlere bakmayın bunlar sadece alo der.Size tavsiyem çok temiz galaxy w,galaxy ace,htc wildfire s seçeneklerinide ekleyin.ikinci el bölümünde sıfır ambalajında 400 e htc wildfire s vardı 2 gün önce.

Aynen.. birçok arkadaşım samsung w kullanıyor çok da memnunlar..

eğer arkadaşın dediği gibi temiz bi w bulursan hemen al derim
  • Galaxy Mini 2 alınır, Arm v7 tabanlı Cortex A8 işlemciye sahiptir, performans olarak diğerlerinden daha iyidir + 4.1 Jeally Bean güncellemesi alacaktır.

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-s6500-galaxy-mini-2/productDetails.aspx?productId=telcepsams6500&categoryId=371946
  • quote:

Birkaç gün önce kutulu faturalı garantili çiziksiz galaxy wonder imi 475 e sattım.ikinci el konusunu değerlendirin.Bu gösterdiğiniz cihazlar sizi hiçbir açıdan tatmin etmez.Heleki hd videolar,hd oyunlar oynanmaz,resim ve video kalitesi vasatın altında.Yani en alt sınıf androidlere bakmayın bunlar sadece alo der.Size tavsiyem çok temiz galaxy w,galaxy ace,htc wildfire s seçeneklerinide ekleyin.ikinci el bölümünde sıfır ambalajında 400 e htc wildfire s vardı 2 gün önce.

galaxy mini 2 ace ve wildfire s ten ustun bi cihazdir

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgago

quote:

tam tersi olduğunu düşünüyorum.flaş desteği bile yok.her ikisininde flash player desteği,daha iyi kamerası ,ace nin büyük ekranı ve kamera flaşı bile yeterli.
    http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Ace-S5830-vs-Samsung-Galaxy-mini-2-S6500
    http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-Wildfire-S-vs-Samsung-Galaxy-mini-2-S6500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 7 Ekim 2012; 15:34:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolgago

quote:

tam tersi olduğunu düşünüyorum.flaş desteği bile yok.her ikisininde flash player desteği,daha iyi kamerası ,ace nin büyük ekranı ve kamera flaşı bile yeterli.
    http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Ace-S5830-vs-Samsung-Galaxy-mini-2-S6500
    http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-Wildfire-S-vs-Samsung-Galaxy-mini-2-S6500

kamera ve ekran olarak olabilir ama prformans acisindan galaxy mini 2 2ye katlar ayrica galaxy mini 2 flash player destekler cunku armv7 tabanli asıl ace wildfire ste resmi olarak flash destegi yo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Bebé -- 7 Ekim 2012; 15:43:22 >

• wildfire s i sadece fiyatı için tavsiye ettim zaten.ilk tavsiyem galaxy w olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.