Şimdi Ara

TELEFLEX DOĞRU TERCİH Mİ ? (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler (aynı mesaj teleflex sayfasında da mevcut)
    2007 nissan primera 1.6 arac sahibiyim yarın aracıma teleflex lpg kiti taktırmayı düsünüyorum bu kararda daha önceki aracıma taktırdıgım ve beni bir hayli ugrastıran yerli kitimiz etkili oldu müşteri hizmetleri gayet iyi çalışmakla beraber sorunlardan kurtulamamıstım en önemlisi de stop etme sorunu idi. bu yüzden prins-teleflex-vialle gb 'en iyi' olarak sınıflandırılan bu 3 markadan teleflexi taktırmayı tercih ettim. bu tercihimde şu etkili oldu diyebilceğim bir neden de yok üstelik bu yüzden aklıma takılan soru ise doğru kararı verip vermediğim, en basta aracıma bu sistemin herhangi bir uyumsuzlugu söz konusu olur mu ? stop etme, gaza geç geçme, kendiliginden benzine gecme, enjektör sesinin fazlalıgı, asırı lpg tüketme, cekisten düsme, silkeleme titreme rölanti dengesizliği vs vs bu tür sorunlarla karsılasır mıyım ? daha önceden agzım yandıgı icin simdi tedirginim, bu konularda fikri olan/yardımcı olacak arkadaslara simdiden tesekkür ediyorum.







  • kit iyi de montajı kim yapacak.nerde yaşıyorsunuz?
  • Montaj Van'da yapılacak usta ile görüştüm ilgili bir arkadaş ancak benim araca daha önce montaj yapmadıklarını söyledi bu durum da biraz kafamı karıştırdı inşallah bir sorun yaşamam montajda dikkat edilmesi gereken özel bir durum var mıdır ?
  • evet arkadaşlar montaj bugün tamamlandı ve sakınan göze çöp batar misali rölanti dengesizliği sorunu başgösterdi nissan servise gidip rölanti ayarı-gaz kelebeği temizletme kurutma vs- işlemleri yapıldı 1200 lerde seyreden rolanti olması gereken yere düşürüldü ancak şimdi de araç rölantide iken gösterge 600 ile 900 devir arası gidip geliyor usta bir süre böyle gider sonra düzelir dedi (adaptasyon sürecinden bahsetti) bakalım birkaç gün bu şekilde kullanacağım inşallah denildiği gb adaptasyon sürecinde düzelir
  • hayırlı olsun bende kaç aydır araştırıyorum bu kiti ama çok memnun olan varken işçilikten dolayı hiç memnun olmayanda var.teleflex in 5 taahhütü vardı bir daha ayar için servise uğranmayacak diye hatırlatmadınız mı onu?
  • adaptasyon falan yok,usta başından savmış...distribitör firmayla bağlantı kursunlar...
  • Açıkçası 4 araca takıldı çevremde ve kendi aracıma.

    Mondeo 2.0 Ghia-X, Mondeo 1.6 Titanium, Focus II ve Mazda 3.

    Hiçbirinde sorun yaşamadık, yaşamadım. Tabii LPG'de hep söylenen birşey vardır:

    Aracınız benzinde de "sağlıklı" olacak. Benzinde hissetmediğiniz sorunları, LPG'de yaşayabiliyorsunuz.

    Adaptasyon olayına gelince, bende de aynı durum olmuştu (Mondeo) 1 hafta kadar sonra kendi düzelmişti.
  • yarın itibariyle teleflex montajı yapılalı bir hafta olacak şimdilik sorun devam ediyor hafta sonu 200-300 km arası bir yol yapmayı planlıyorum ondan sonra 1 hafta daha veriyorum düzelmezse artık başka çareler arayacagım insallah sorun tamamen adaptasyondan kaynaklanıyordur, bu arada ilginc olan şey arac rölantide iken klimayı actıgımda devir yükseliyor ve titreme/dalgalanma kesiliyor klimayı kapattıgımda devir düsüyor ve rölanti dalgalanması baslıyor bu neyin isareti acaba bilen var mı ?
  • 2.haftaya girdik herhangi bir düzelme olmadıgı gibi simdi bir de 2.viteste 1500 devrin altında silkeleme sorunu basladı ( bu sorun icin arac montaj yapılan yerde bir gün boyunca kaldı ama cözüm bulunamadı) diger baslıkta da ayrıntıları yazdıgım icin kısa geciyorum 300 km sonra hala sorunlar ustaların soyledigine gore -kendiliginden- duzelmezse son bir sans verecegim ve aracın da basında duracagım (baska bir yerinde sorun cıkmasın diye) eger halen daha cozulemezse bu birliktelik burada biter deyip para iadesi talebinde bulunacagım.

    Not: rölanti dalgalanması -1500 devrin altında silkeleme ile ilgili internette bir sürü sorun ve çözüm önerileri var, bu soruna kendim cözüm arayıp ustaya aktaracagıma usta+teleflex merkez bu sorunu bir an once cözmeliler diye düsünüyorum aksi halde arastırıp soruna cözüm bulmaya calısan 'tüketici' ben= usta, montaj yapan yer ise cırak mı olacak nedir anlamadım, canım cok sıkkın




  • Neyin adaptasyonuymuş :) tuttum bu bahaneyi. Geçmiş olsun uğraştırcak bu iş sizi heralde..
  • iyi günler
    nihayet sorunu çözebildik, 2 haftadır rölantide dalgalanma ve 2.viteste silkeleme sorunu vardı bugün son kez servise gittim 2-3 saat uğrastı bir sonuc alamadık bu defa kendi motor ustama götürdük ve usta gaz kelebeğinin tam takılmadıgını gördü, 2 vidası takılmamıs diger vidalarda bayagı gevsek durumdaymıs hemen vida taktı sıktı ve sorun ortadan kalktı. 2 haftadır 2 vida yüzünden epey canım sıkıldı ama bunu ne nissan yetkili servisi (ki büyük ihtimalle serviste bu vidalar takılmadı zira lpgci gaz kelebegini sökmemişti) ne lpg montajcısı o kayıp olan 2 vidayı göremedi neyse sonucta su an itibariyle teleflexle ilgili bir problemim yok gayet düzgün calısıyor rölantide ufacık bir oynama yok 2.viteste silkeleme yok insallah bir daha sorun cıkmaz
  • hepinize selam,
    dün suzuki grand vitara 2.0 2007 aracıma TELEFLEX taktırdım. ama taktırmadan önce aynı özelliklerdeki araçları araştırdım, kullanıcılardan şikayetlerini dinledim memnuniyetlerini dinledim ve TELEFLEX için hiç bir sorun yaşamayan Ankara lı bir grand vitara kullanıcısına güvenerek, Tunalı dan Serdar bey le görüştüm çok yardımcı oldu gayet net ve açıklayıcı bilgiler verdi. 27 si akşamı aracımı teslim ettim. ve 28 i akşamı yağlama sistemi takılmış ve ayarları yapılmış olarak teslim aldım. lpg yi fulleyip Bolu ya 50 tl. lik yakıtla 180 km yolu sorunsuzca ort. süratim 120-140 ve keyfle döndüm. servis çalışanlarına ve Serdar bey e hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu bir reklam değildir. Serdar beyi ve Tunalı motorlu araçları tanıyalı 2 gün oldu ve hiç bir çıkarımda yoktur. benim aracımda sorunsuzca çalışacağındada eminim. sizde karar verirken kendi aracınızla muadil araçları araştırıp memnuyetlerini alarak karar verin reklamları ve karalamaları dikkate almayın bire bir araç kullanıcılarını dinleyin. BU BENİM FİKRİM. tekrar teşekkür edrim.




  • TELEFLEX TAKTIRAN MEMNUN OLAN VEYA OLMAYAN YOKMU BAŞKA, BENDE X-TRAİL İÇİN DÜŞÜNÜYORUM KARAR VEREMEDİM, PRİNS VEYA TELEFLEX DÜŞÜNÜYORUM... amaaan tak lavato 1.400e takma kafaya diyende var:))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prins-istanbul

    quote:

    Orijinalden alıntı: balikadam06

    TELEFLEX TAKTIRAN MEMNUN OLAN VEYA OLMAYAN YOKMU BAŞKA, BENDE X-TRAİL İÇİN DÜŞÜNÜYORUM KARAR VEREMEDİM, PRİNS VEYA TELEFLEX DÜŞÜNÜYORUM... amaaan tak lavato 1.400e takma kafaya diyende var:))

    Prins Alternatif Yakıt Sistemlerini tercih edebilirsiniz. Prins VSI-2.0 LPG Sistemi 2.450 TL. / 10 Taksit

     TELEFLEX DOĞRU TERCİH Mİ ? (ACİL)



    DAHA ÖNCE X-TRAİLE UYGULADINIZMI.. t30 KASA benim araba 2002, prins x-trail için uygunmu.. ayrıca yağlama sistemide takmalımıyız.. saygılar




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.