Teledünya'ya STB ile üye olsak ve STB'ı üye olduğumuz evin dışında sadece kablotv üyeliği olan başka bir eve götürüp taksak çalışır mı?
Aynı durum uydunet'te çalışıyor. Aynı mahalle veya ilçede bulunan iki ev arasında uydunet modeminizi taşıyıp kullanabiliyorsunuz. Aynı duırum teledünya için de geçerli midir?
Teşekkürler
İçindeki kartla alakalı bir durum olabilir yayın alması,o kart takılıysa yayını alma durumu olabilir...
Ben de 3 tane tv var:Lcdde HD boxset takılı Teledünya var, diğer 2 sd tvde sadece kablotv yayınları var.
Siz deneyin haber verin.
quote:
Orijinalden alıntı: Spect3r
İçindeki kartla alakalı bir durum olabilir yayın alması,o kart takılıysa yayını alma durumu olabilir...
Ben de 3 tane tv var:Lcdde HD boxset takılı Teledünya var, diğer 2 sd tvde sadece kablotv yayınları var.
Siz deneyin haber verin.
Ben deneyince haber veririm sonucu da, şu ana kadar böyle birşeyi deneyen olmadı mı?
quote:
Orijinalden alıntı: coolman7
Merhaba,
Teledünya'ya STB ile üye olsak ve STB'ı üye olduğumuz evin dışında sadece kablotv üyeliği olan başka bir eve götürüp taksak çalışır mı?
Aynı durum uydunet'te çalışıyor. Aynı mahalle veya ilçede bulunan iki ev arasında uydunet modeminizi taşıyıp kullanabiliyorsunuz. Aynı duırum teledünya için de geçerli midir?
Teşekkürler
Çalışır!
STB'yi götürdüğünüz diğer adreste, analog kablo tv yayını olsun yeterlidir.
Kablo internet de var ise; internet ile tv yayınları, sinyal ayırıcısı ile ayrılmış olmalı...
İlaveten;
C tunerli Dreambox receiver'iniz varsa, (iki adet dreambox olması gerekir) diğer adrese STB taşımanızada gerek kalmaz! Şimdiki oturduğunuz yerdeki Dreambox ile diğer adresteki dreambox ile data'ları paylaşabilirsiniz. Hatta, kablo tv aboneliği olupta, C tunerli dreambox'u bulunan çok sayıda adresle paylaşabilirsiniz.