Şimdi Ara

Teledünya'nın Tivibu'ya göre avantaj-dezavantajları nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 ay tahaütlü tivibu da bulunan paketim bitmek üzere. Yeni kampanyaların hemen hemen hepsi 24 ay istiyor. Ben de fırsattan istifade kablonete geçsem mi diyordum yanlız daha önce teledünyayı ne kullandım ne de birinde gördüm. Ben normalde pek TV izlemem ama annem izliyor. Özellikle teledünyada tivibudaki gibi dizilerin eski bölümlerini izlemek gibi bir şans oluyor mu? Kısacası tivibuya göre avantaj dezavantajları nelerdir?

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürederim.

• Her ikisini da kullanan biri olarak
    Teledünya'nın dezavantajları;
    - durdurma,ileri, geri sarma yok
    - yayın kalitesi daha kötü
    - önceki bir kısım yayınlara ulaşabilme
    - seç-izle seçeneğinde ulaşabilecek belgesel,müzik vb. içerikler (üst pakette bedava olan filmlerde izlenebiliyor)

avantajları;
    - (evde TTNET yoksa) daha ucuz
    - biraz daha fazla kanal seçeneği (özellikle ikisinde ki temel pakette HD kanallar teledünyada daha fazla)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuKe

Her ikisini da kullanan biri olarak
    Teledünya'nın dezavantajları;
    - durdurma,ileri, geri sarma yok
    - yayın kalitesi daha kötü
    - önceki bir kısım yayınlara ulaşabilme
    - seç-izle seçeneğinde ulaşabilecek belgesel,müzik vb. içerikler (üst pakette bedava olan filmlerde izlenebiliyor)

avantajları;
    - (evde TTNET yoksa) daha ucuz
    - biraz daha fazla kanal seçeneği (özellikle ikisinde ki temel pakette HD kanallar teledünyada daha fazla)

teledünya yayın kaliteli tivibu'dan kötü mü?

işim bu değil ama forumda paralı platformların yayın kalitelerini ölçen arkadaşlar. şu an teledünya açık ara diğerlerinden önde, tivibu'dan ise herhalde 5 kat öndedir.

• sonuçta kablodan yayın yapıyor teledünya.yani görüntü kalitesinin diğerlerinden kötü olması mümkün değil.yağmurdan kardan rüzgardan etkilenmez.rüzgar varken diğer odada tv iptal olurken teledünyaya devam ediyoruz.
  • teledünya kullanmadım bilmem fakat ikisinin de en önemli artısı çoğunlukla kışın kar,yağmurda kendisini gösteriyor.
  • Teledünya kalitesi Tivibu ile kıyaslanamaz bile... Türkiyedeki en kaliteli yayın Teledünya da bulunuyor... Tek eksiği geçmiş programlar ile ileri geri sarma imkanı filan olmaması ama onu da conax modul ile PVR uydu alıcılar aracılığıyla seyrederek halledebiliyorsunuz...
  • içinizde
    her ikisini de kullanan biri var mı bilmiyiorum
    ancak ben kullanıyorum
    kesinlikle tivibu'nun yayın kalitesi daha iyi
    HD yayınlarda ise bu fark daha da belirginleşiyor
    sizlerin eksilesi durumu değiştirmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dsmart ya da digi de ücretler ne düzeyde bilmiyorum ama teledünya Allahın bedava HD kanallarını bile eklemekten aciz. 1 gün geçecek neredeyse ama ne maile adam gibi cevap veriyorlar ne arayınca açıyorlar. Attıkları mailde bu benim hd yayınları sorduktan sonra,

Sayın Abonemiz,

TÜRKSAT A.Ş olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Fikirlerinize ve yönlendirmelerinize her zaman ihtiyaç duymaktayız.
    Mevcut kanallarımız yayıncı kuruluş ve Türksat ile yapılan anlaşmalara bağlı olarak yayına sunulmaktadır.
    İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Dedimki hd ücretsiz yayına geçti birçok kanal eklenmeyecek mi ? Verdikleri cevabı görüyorsunuz. İnsan adam gibi bişey yazar bilgi verir bu nedir yahu. Tüm platformlar geçti hd yayına biz ise elimizde olan kanalların gitmesini izliyoruz. Bu kadar acemilik olmaz. İnşallah ücretsiz hd kanallar gelir diye umut ediyorum ama bir yandanda hiç heveslenmek istemiyorum. Çöp kanalları doldurmayı çok iyi biliyorlar ama.

Neyse benim tavsiyem HD kanallar gelmezse tercih etmeyin işe yaramaz. Bu şu demek oluyor ücretsiz hdleri bile getiremiyorsa ilerde daha çok kan kaybeder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.