Şimdi Ara

Teledünya full HD-HD Ready...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam.Teledünyanın HD setup box ına sahibim.72 ekran Beko Tüplü tv ile seyrediyorum.Lcd almayı düşünüyorum.İzleme mesafem ise 3 mt civarı.Size göre full hd mi daha ii görüntü verir HD Ready mi?32 '' veya 37'' almayı düşünüyorum.1500 tl civari bütçem var.40'' sizce büyük durur mu?Tavsiyeniz ne olur?Şimdiden teşekkürler..

• quote:

Selam.Teledünyanın HD setup box ına sahibim.72 ekran Beko Tüplü tv ile seyrediyorum.Lcd almayı düşünüyorum.İzleme mesafem ise 3 mt civarı.Size göre full hd mi daha ii görüntü verir HD Ready mi?32 '' veya 37'' almayı düşünüyorum.1500 tl civari bütçem var.40'' sizce büyük durur mu?Tavsiyeniz ne olur?Şimdiden teşekkürler..

mesafen 3 mt ise 40'' aşağı alma zaman la ufak gelmeye başlar cünki en ideali 40 '' ve tabiki almısken full hd alman daha ii olur.
  • Brave 34 ben 40 '' lcd ile 2 m den izliyorum ve inan mesafe şu anda ideal gibi geliyor.Bütçe konusu oldugunu çok iyi biliyorum ama 40 lara yönelebilirsen daha iyi olur.Teledünyada hd yayınlar iyi elbette ama diğer kanallarda uyduya göre sanki biraz daha kötü gibi.HD ready şu andaki yayınlar için yeterli aslında ancak diğer kullanımlar insanı düşündürüyor.Karar vermek için bence sadece tv yayınlarını baz alacaksan hd ready yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full HD ile HD Ready farkı nedir?
    12 yıl önce açıldı
    Seg 82 ekran hd ready lcd tv
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.