Şimdi Ara

teledünya dan odama hat cekmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar salonda teledünya baglandı ama benım odamada cekmek istiyorum oradan kablo cekmek icin ne yapmam gerekli , benım odamda suan kablo tv var pc de tv kartıma teledünya cihazından kablo ceksem odama randuman alabilirmiyim . şuan bilgisayarımda kablo tv bağlı mubarek yayın karıncalasmıs sekilde geliyor ve bozuk bu sekilde tvde izlenmiyor. kutudan eve girişte tek kablo var oda 2 li böldük giriş tek kablo ama coğaltıcı 2 tarafa gidiyor bir benim odaya 2. kardesimin odaya benden gidiyor böldük 2 tane ben odama cekebilmem için ne aparat gerekli bu konu hakkında bilgisi olan varmı teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: slazenger

İkinci bir kart olmadığı sürece diğer odalara sadece kablo TV çekebilirsin. Teledünya için ikinci abonelik alman gerekir.

sağolasın aynen odadan ceksem bile aynı kanalı izlermisim ole diyor arkadaşlarda kurulum uydu işi yapanlar sağol kardeşim....

İkinci bir kart olmadığı sürece diğer odalara sadece kablo TV çekebilirsin. Teledünya için ikinci abonelik alman gerekir.

Peki ikinci abonelik olmadan ikinci kart verme şansları var mı ?
    Mesela kart arızalandı yenisini almak istiyoruz desek ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: batrisg

quote:

Peki ikinci abonelik olmadan ikinci kart verme şansları var mı ?
    Mesela kart arızalandı yenisini almak istiyoruz desek ?

Arızayı kendileri tespit ettiği için kartı alıp denemek isterler. Olmaz yani yemezler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Insane

quote:

sağolasın aynen odadan ceksem bile aynı kanalı izlermisim ole diyor arkadaşlarda kurulum uydu işi yapanlar sağol kardeşim....

Aynı kanalı seyretme olayı uydu alıcılarında oluyor.

Kablo tv'de istediğin kanalı seyredersin. teledünya için 2. abonelik gerekiyor.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben sd kutudan hd kutuya taahhüte geçerken sd kutuyu bırakıp kartı aldılar.keşke vermeseydim o zaman diğer odadada izlerdim.

Orijinalden alıntı: engindokur

ben sd kutudan hd kutuya taahhüte geçerken sd kutuyu bırakıp kartı aldılar.keşke vermeseydim o zaman diğer odadada izlerdim.

:)) hahahah kart alırsın nolacak birtane daha , kaydın yokmu peki bende düşündüm öncesinde alayım . diye ama nafile normal izliyorum kablonetın yayınlarını pcden .

Orijinalden alıntı: Sebastian Insane

selamlar salonda teledünya baglandı ama benım odamada cekmek istiyorum oradan kablo cekmek icin ne yapmam gerekli , benım odamda suan kablo tv var pc de tv kartıma teledünya cihazından kablo ceksem odama randuman alabilirmiyim . şuan bilgisayarımda kablo tv bağlı mubarek yayın karıncalasmıs sekilde geliyor ve bozuk bu sekilde tvde izlenmiyor. kutudan eve girişte tek kablo var oda 2 li böldük giriş tek kablo ama coğaltıcı 2 tarafa gidiyor bir benim odaya 2. kardesimin odaya benden gidiyor böldük 2 tane ben odama cekebilmem için ne aparat gerekli bu konu hakkında bilgisi olan varmı teşekkürler.

sen anlarsın bende botech 1000 sd yayınları nı sunan cihaz var tv den zaten izliyom ama pcmden de izlemek istiyorum aver tv kartım var dvc s mi ney oda var yani dijital yayınları izleyebiliyom amma nasıl bağlayacağım varmı bilgin olabilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.