Şimdi Ara

TeleDünya Beklenen!! Kampanyalarını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teledünya yeni abone olacakların merakla beklediği kampanyalarını duyurdu:
    türksat kablo
    Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz.
    http://turksatkablo.com.tr/tv-kampanyalar.aspx

1-Kablosuz modem ve HD Kutu Üzretsiz Kampanyası:
    Teledünya Üst Pakete ve Uydunet`e (15, 20 Mbps hariç) aynı anda abone olun, Kablo TV kurulum, Uydunet ve Teledünya aktivasyon ücretlerini tarife üzerinden peşin veya taksitli olarak ödeyin. Kablosuz modeme ve HD kutuya ücret ödemeyin.
    2-Bahar Kampanyası
    Teledünya Temel Pakete ve Uydunet`e (15, 20 Mbps hariç) aynı anda abone olun, Kablo TV kurulum, Uydunet ve Teledünya aktivasyon ücretlerini tarife üzerinden peşin veya taksitli olarak ödeyin. Kablosuz modeme ücret ödemeyin, HD kutu`ya yarı fiyatına veya 12 ay taksitle sahip olun.

DipNot: Kampanyalardan hiç memnun değilim, beklemiştim ki geçen seneki gibi "yarım düzine kampanyası" yaparlar ama olmamış. Sadece kurulum ve aktivasyon ücretleri aylık 10tl den fazla Ben de taahütsüz üye olucam 2. el stb ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boffin -- 3 Nisan 2012; 17:20:30 >

• 24 ay bağlanmaya değmez bence de.
  • Klasik devlet kurumu mantığı ile devam ediliyor hala. Akşam vakti sorun varsa hatta genel bir sorun varsa asla adam gibi teknik sorun çözümü yok. TT ye okadar küfrederiz gece 10 da bile arasam karşıma biri çıkıyor hiç değilse.

1 haftadır kanal güncellemesi diye (yeni kanal falan yok ha rüyanızda görürsünüz) maf ettiler bizi. Zırt pırt yayın gidiyor, hem teledünya da hemde kablo tv de. Herhalde kblo tv den yine kanal çıkartıyorlar. Ama ne bilgi var ne de bişey. Tam bişey izlerken pat diye gidiyor.

PVR kutu verdiler kanal kaydetme yasağı geliyor tek tek kanallara ne anladım ozaman PVR kutudan sadece time shift için mi kullanıcam yani ?

Eskiden ve kutu desteklemesine rağmen bir kanalı kaydederken başka kanalı izlerdiniz şimdi ise ona da kısıtlama geldi. Kanalların frekans aralığı mı değiştirdiler naptılar sadece atıyorum AAA55 kodlu kanalı kaydederken AAA55 kodlu kanalları izleyebiliyorsunuz. Ama eskiden hepsini izleyebiliyordunuz, ki zaten teknik elemanlar yok efendim olmaz deseler de timer kurun normalde show tv kaydederken kanal d izlenemiyor ama show kaydederken timer ile kanal d ye geçerin hem kanal D yi izleyin hem show kayıt edilsin. bizzat denedim

Fakat sonradan bu timer olayına da yasak geldi. 2 3 dk ilerisine hattta yarım saat ilerisine bile kuramıyorsunuz. 1 2 saat ilerisine kuraibliyorsunuz ya da sadece epg den program seçip kurulabiliyor.

Timer olayı tam saçmalık zaten. Uyandırmayı seçsen bile program bitince epg de çat kapatıyor kutuyu dizi tam bitmemiş oluyor kalıyorsunuz öyle. Kayıtta anlarımda uyandırmada bunun olmaması gerekir.

Uzun lafın kısası, nasıl bir yazılım ekibi varsa ya yazılımı güncellerken bozuyorlar herşeyi. Ya da bilerek insanlara işkence çektirmek için yapıyorlar bunu. Eğer böyleyse sorun yok işkence çekiyoruz kutunun hiç bir anlamı kalmıyor zaten. Ha eğer yazılım çıkartmayı beceremeyen bir ekipse durum daha da vahim. Habire bir sorunu keşfediyorum çünkü.

Bu kayıt olayını da allah bilir bilere yapıyorlardır. show izlerken kanal dyi falan kaydetmesinlerki mecbur birinden brini seçip reyting alınsın diyedir kesin.

Birde kaydetmeye izin veirlmeyen kanallar var. Kanal yönetimi istemiştir büyük ihtimal. Fakat mantıksızlığa bakın, zaten smart kart olmadan imkanı yok izleyemiyorsunuz kayıtları ne pc de ne de teledünya kutusunda, kanal kaydı tamamen şifreli. Fakat buna rağmen kanalların %30 unda kayıt engelli var.

Uzun lafın kısası ben en üst paketteyim şu bir sürü discovery kanalı olan paket. 19 liramı ne 2 TL de HD kutu ücreti ile 21 lira ödüyorum ayda.

Peki 20 lirlaık bir hizmet mi veriyorlar diye sorarsanız. İmkanı yok hayır derim hiç bir şekilde değmez. Belgesl izlemem diyorsanız nromal uydu alın beleşe çok çok daha iyi. Teledünyanın üst paket deiği paketin bu hizmet karşısında ederi sadece 15 TL , alt paketin ücreti ise 10 TL olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: boffin

Teledünya yeni abone olacakların merakla beklediği kampanyalarını duyurdu:
    http://turksatkablo.com.tr/tv-kampanyalar.aspx
    1-Kablosuz modem ve HD Kutu Üzretsiz Kampanyası:
    Teledünya Üst Pakete ve Uydunet`e (15, 20 Mbps hariç) aynı anda abone olun, Kablo TV kurulum, Uydunet ve Teledünya aktivasyon ücretlerini tarife üzerinden peşin veya taksitli olarak ödeyin. Kablosuz modeme ve HD kutuya ücret ödemeyin.
    2-Bahar Kampanyası
    Teledünya Temel Pakete ve Uydunet`e (15, 20 Mbps hariç) aynı anda abone olun, Kablo TV kurulum, Uydunet ve Teledünya aktivasyon ücretlerini tarife üzerinden peşin veya taksitli olarak ödeyin. Kablosuz modeme ücret ödemeyin, HD kutu`ya yarı fiyatına veya 12 ay taksitle sahip olun.

DipNot: Kampanyalardan hiç memnun değilim, beklemiştim ki geçen seneki gibi "yarım düzine kampanyası" yaparlar ama olmamış. Sadece kurulum ve aktivasyon ücretleri aylık 10tl den fazla Ben de taahütsüz üye olucam 2. el stb ile.

Ben de yarım düzine kampanyası gibi bir kampanya bekliyorum. Bu aylarda değil de yılsonuna doğru olabilir gibime geliyor. Bekleyeceğim.

• Kampanya beş para etmez
  • Kampanyalar cokta fena sayılmaz normal kullanıcılar için 1GB İnternet 12 TL + Teledünya+ Kablotv 12.50 + kurulum aktivasyonda 10 TL felan yapıyor. Cihazlar bedava hem Tv hem internetin oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anahtar222

Kampanyalar cokta fena sayılmaz normal kullanıcılar için 1GB İnternet 12 TL + Teledünya+ Kablotv 12.50 + kurulum aktivasyonda 10 TL felan yapıyor. Cihazlar bedava hem Tv hem internetin oluyor.

Cihazların bedava olması için teledünya üst paket şartı var, yani 19,50 tl. Teledünya standart paketle (12,50) abone olunca + 10 tl set top box ücreti istiyorlar.
    Ayrıca 12 tl'lik internetin hiç kimseye yeteceğini düşünmüyorum (1gb kota) illa ki aşılır.

Kendi adıma konuşmam gerekirse şuan sınırsız 8mb'e kadar adsl kullanıyorum, hiç takip etmediğim halde şöyle bi kullanım detayıma bakıyım dedim, belki teledünya 1mb'e geçerim diye, mart=125gb, şubat=80gb, ocak=90gb .... diye gidiyor liste.
    Şu an sadece internet için 49 tl ödüyorum her ay. Teledünyanın benim için maliyeti: uydunet=29tl+Teledünya=12,50tl+Kurulum=10tl+SetTopBox=10tl, Toplam=61,50tl
    Görüldüğü gibi hızım 1 mb'e düşecek ve 12,50tl daha fazla ödeyip teledünya izleyeceğim. Benim için (ve benim gibi sınırsız adsl kullanıcıları için) kampanya falan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boffin -- 11 Nisan 2012; 12:31:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tip kampanyalarla işleri zor diye düşünüyorum.
  • Zaten adamlar sadece yasak savmak için kampanya yapıyorlar. Öyle hizmetmiş, rekabetmiş gibi bir kaygıları yok!!.
  • ikinci teledünya aboneligindeki % 50 indirimin kalkmasının anlamı varmı , aynı evde aynı tesisatı kullanan aboneye tabiki ikinci kart için indirim olmalı , teledünya yöneticilerinin amacı yeni abone almamak mı ? Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri bu şirket nasıl yönetiliyor bir ilgilenmeleri gerekir galiba
  • Analog olarak 4 ayrı odada seyrediyorum fakat, digital olarak tek televizyonda modül ile seyrediyorum. 210 lira verip aldığım kutu boşa çıktı. Eğer Digital yayın seyredeceksem modülü söküp diğer tvye takıyorum. % 50 kampanyanın kalması iyi olmadı. Tekrar abonelik aktivasyon kart parası alıyorlar ve 12+12 ödüyorsun bence de saçma.
  • ocak 2013 için bir kampanya öngörüsü var mıdır acaba..
  • Benim de 24 aylık taahhut bitti yeni kampanya varmı hd var uydunet var
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

Benim de 24 aylık taahhut bitti yeni kampanya varmı hd var uydunet var

benim sözleşmem bittiğinde bunlar kendi kafalarına göre yenileme yaparlarmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.