sigaranin bir zarari da,telefonun ekranini yakmasidir arkadaslar yanan yer cok kotu gozukuyor!ne yaptiysam cikmadi!...sizce na yapabilirim? kapak cok temiz,degistirmeye kiyamam!acaba sadece o sert plastik bolumu degistirebilir miyiz?bu isten anlayan varsa,bu ise bi el ativersiz size zahmet beyler yaa... tel;6600 ama spot!servis olayini unutun...
yok mu bilen?
Tlefonun kapağımı kirlendi.Yoksa telefonun kendisinin bi tarafı mı yandı.
telefonun ekranina izmarit dustu(malum 6600da da cocuk mezar gibi ekran var) ben gec farkettim... cok gecti...cunku ekranin o kismi yanmis!hani plastik yanar ya,aynen oyle:(( ve gecmiyo!o yanik yer,cok kotu gozukuyo! ya hala inanamiyorum boyle sans mi olur yaf:( tam da sigarayi birakcaktim bu aralar
git5 milyona bi kapak al bu kadar dert etme
aynen kardes ucuza kapaklar var git al
kapağın o kısmınıo çıkaramazsın kırılır denedim ordan biliom gevur gibi yapıştırmış adamlar yapılacak tek şey dedikleri gibi komple deiştirmek
Eğer yanık fazla değilse ekranı incelterek çizikleri kullanan bazı solüsyonlar var, onu kullanabilirsin.
Ama onunla uğraşıncaya kadar bi kapak al bence.
geçmiş olsun serviste çok para istiyorlar adiler...
sigarayı bırakmak için iyi bi fırsat senin için...
git al bi kapak yaaa ne dert ettin bu kadar
ewt kasmadan bi kapak al.ama warsa orjinal al çnkü kolpa kapaklar tam otumaya bilio.iç ekranı çizio.tuşları basmama gbi sorunlarla karşılaşabilirsno yüzden orjinal al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme