Şimdi Ara

TEL DE DATA KABLOSU PROBLEMİ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ideefixe.com/telefon/tanim.asp?sid=O0O0FQ5OIS3SPNWH3J5H

bu kabloyu aldım. bir kaç hafta oluyor. vaktim olmadığı için yeni bakıyorum. daha evvel de hiç denememiştim. şimdi kablonun bir ucunu takıyorum tele diğer ucunu pc ye ama hiç bir şey olmuyor. bu kablo nasıl kullanılır bir bilen varsa beni aydınlatsın lütfen....

• arkadaşım sgh flasher dumper programını bi yükle bakalım teli bulacak mı tabi önce telin driverlarını yükle....
  • E bi driverini kur öyle dene
  • samsungun sitesine giriyorum ama telefonla ilgii bir program bulamıyorum. Telefonla beraber de zaten cd gelmedi...driver ını nereden bulup ta kuracağım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZOR DEĞİL ASLINDA

samsungun sitesine giriyorum ama telefonla ilgii bir program bulamıyorum. Telefonla beraber de zaten cd gelmedi...driver ını nereden bulup ta kuracağım..

www.telpa.com tel markasını seç sonra yükleme seçeneği ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 3 Eylül 2006; 15:35:05 >
  • Orjinalden alıntı: farukkk

dediğini yaptım üç tane program indirdim. samsung pc studio pim, image manager ve internet access programları. pc studio programına girdim telefonda bir kıpırdanma olmadı. update edeyim dedim program pc den silindi sonra tekrar yükledim. Karıştırdım ama telefon offline gözüküyor. Bu arada tele taktığım data kablosunun diğer ucu pc nin usb sine değil arkda monitör girişine benzeyen yere giriyor. Şimdi telefonu görmek için daha neler yapabilirim...

• Orjinalden alıntı: ZOR DEĞİL ASLINDA

Orjinalden alıntı: farukkk

dediğini yaptım üç tane program indirdim. samsung pc studio pim, image manager ve internet access programları. pc studio programına girdim telefonda bir kıpırdanma olmadı. update edeyim dedim program pc den silindi sonra tekrar yükledim. Karıştırdım ama telefon offline gözüküyor. Bu arada tele taktığım data kablosunun diğer ucu pc nin usb sine değil arkda monitör girişine benzeyen yere giriyor. Şimdi telefonu görmek için daha neler yapabilirim...

TELDEN AYARLAR USB AYARLARI BURDA DEPOLAMA SEÇERSEN HAFIZA KARTINI MODEMİ SEÇERSEN TEL HAFIZASINI GÖRÜRSÜN.PC TÜDYODAN CONNECTEN USB Yİ SEÇ TELİ AÇ KAPA BİLGİSAYARI AÇ KAPA YENİ DONANIM BULUNDU DEYİP KABLOYU TANIDIĞINA EMİNMİSİN BUNLARI KONTROL ET BAKALIM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende şu an iki tane samsung tel var. sgh x100 ve x 620 ve bu iki telde de dediğin ayarlar yok. Telefonları normalde ben kullanmadığım için çok iyi de bilmiyorum ama ayarlar menüsüde girmediğim yer kalmadı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZOR DEĞİL ASLINDA

Bende şu an iki tane samsung tel var. sgh x100 ve x 620 ve bu iki telde de dediğin ayarlar yok. Telefonları normalde ben kullanmadığım için çok iyi de bilmiyorum ama ayarlar menüsüde girmediğim yer kalmadı...

ARKADAŞIM OLMAZ ONLARDA BEN MARKASINI BAŞKA SANMIŞTIM
  • şimdi ben bu telefonlarla data bağlantısı kuramayacak mıyım bilgisayara
  • arkadaşım sen yanlış kablo almışsın bunu belirteyim senin aldığın kablo flash/unlocker kablosu
    farukkkk sen de buna dikkat et.
    o programların hepsiyle usb kablosu baplantısı yapılır.
    sen benim dediğim sgh dumper programıyla ancak tanıtabilirsin o kabloyla o teli ilk önce bunu belirteyim.
    he zaten flash lama için aldım diyorsan o başka ama sanmıyorum.
    Daha sonra eğer usb data kablosu alırsan driverlarını indir
    pc studio yu kur
    sonra bağlantı şeklini usb seç telefonu ararken usb kablosunu çıkar tak hemen bulacaktır...
    bir daha taktığındada hemen bulur zaten
    sanırım yanlış araç istenen amaç için....işte öle bişey...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

arkadaşım sen yanlış kablo almışsın bunu belirteyim senin aldığın kablo flash/unlocker kablosu
    farukkkk sen de buna dikkat et.
    o programların hepsiyle usb kablosu baplantısı yapılır.
    sen benim dediğim sgh dumper programıyla ancak tanıtabilirsin o kabloyla o teli ilk önce bunu belirteyim.
    he zaten flash lama için aldım diyorsan o başka ama sanmıyorum.
    Daha sonra eğer usb data kablosu alırsan driverlarını indir
    pc studio yu kur
    sonra bağlantı şeklini usb seç telefonu ararken usb kablosunu çıkar tak hemen bulacaktır...
    bir daha taktığındada hemen bulur zaten
    sanırım yanlış araç istenen amaç için....işte öle bişey...

ya hocam inan flash lama ne onu bile bilmiyorum tek istediğim "ya ismail şu telefonu hala bilgisayara bağlayamadın" diye günde otuz beş defa başımın etini yiyen ablamın isteğini yerine getirmek. Şimdi ben flasher\dumper programını indirdim. Ama menülerini dolaşmama rağmen bir şeyler bulamadım. Programın içinde x100 ü tanıdığına dair işaretler var...resimdeki gibi...
    bu ayarlarla falan oynamam gerekiyor mu?

TEL DE DATA KABLOSU PROBLEMİ..

• Arkadaşım biraz araştırma yaptım da senin telin data kablosuyla flash kablosu aynı
    ancak tam olarak programların doğru deil
    flasher programını pek kurcalama teli servise götürmek zorunda kalabilirsin...

http://www.telpa.com.tr/?urun_id=47
    bu adrese gir orada "yükleme" seçeneği var oraya gir
    bilgisayar yazlımı altında 3 program var onları indir kur....(image editor felan...)
    oradan istediğini yüklersin.
    eğer driver isterse onuda internetten bulursun ama muhtemelen o prgramlar içerisinde driver mevcuttur.

birde falasher programı muhtemelen port 9 da felan çalışıyordu herhalde onunda ayarlarını bulabilirsin ama kurcalama derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardicli2000 -- 3 Eylül 2006; 22:22:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

Arkadaşım biraz araştırma yaptım da senin telin data kablosuyla flash kablosu aynı
    ancak tam olarak programların doğru deil
    flasher programını pek kurcalama teli servise götürmek zorunda kalabilirsin...

http://www.telpa.com.tr/?urun_id=47
    bu adrese gir orada "yükleme" seçeneği var oraya gir
    bilgisayar yazlımı altında 3 program var onları indir kur....(image editor felan...)
    oradan istediğini yüklersin.
    eğer driver isterse onuda internetten bulursun ama muhtemelen o prgramlar içerisinde driver mevcuttur.

birde falasher programı muhtemelen port 9 da felan çalışıyordu herhalde onunda ayarlarını bulabilirsin ama kurcalama derim..

bunu farukkk hoca da söylemişti ben de yapmıştım ama bir tülü telefonla programın bağlantısını sağlayamadım. Programı kuruyorum telefonu da takıyorum pc ye hiçbirşey olmuyor....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.