Şimdi Ara

tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı (İSTANBUL) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
119
Favori
121.777
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Çok pahalı olmayan (14 ayar olabilir) beyaz altın olmak kaydı ile bir kutup yıldızı kolyesi almak istiyorum. İletişime geçebilir miyiz?

    Teşekkürler.
  • Herkese selamlar, önceki gün yüzüğümü teslim aldım, daha önce pırlanta hakkında hiç bilgim yoktu, her konuda detaylı şekilde açıklamalar yaparak önce beni bilgilendirdi daha sonra çok güzel Bir pırlanta yüzük hazırladı bana, başından sonuna kadar her detayı ile ilgilenen emek veren Barış Beye buradan teşekkür ediyorum. Sakın markalara felan para kaptırmayan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar. Barış bey ile telefonlaşarak onu ofisinde ziyaret ettim.Kendisi sağolsun başı kalabalık olmasına rağmen baya yardımcı oldu,daha geniş bir zamanda yanına uğramak için sözleştik.Perşembe sabahı kendisine uğradım taşı ve yüzüğü seçip ayrıldım.Kendisi cumartesi sabahı konuştuğumuzdan çok daha güzel bir şekilde yüzüğümü teslim etti.Sertifika kontrolünü yapıp yanından ayrıldım kendisine tekrar teşekkürler..Tektaş vb ürün satın almak isteyen arkadaşlar kendisi ile gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snatch1903

    merhaba arkadaşlar. Barış bey ile telefonlaşarak onu ofisinde ziyaret ettim.Kendisi sağolsun başı kalabalık olmasına rağmen baya yardımcı oldu,daha geniş bir zamanda yanına uğramak için sözleştik.Perşembe sabahı kendisine uğradım taşı ve yüzüğü seçip ayrıldım.Kendisi cumartesi sabahı konuştuğumuzdan çok daha güzel bir şekilde yüzüğümü teslim etti.Sertifika kontrolünü yapıp yanından ayrıldım kendisine tekrar teşekkürler..Tektaş vb ürün satın almak isteyen arkadaşlar kendisi ile gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirler..

    valla ben mesaj yazalı günler oldu maalesef hiçbir cevap alamadım. sanırım oldukça yoğun ve artık burayla çok ilgilenmiyor.
  • Baya yoğun hocam bence cepten ulaşın ☺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snatch1903 kullanıcısına yanıt
    öyle yapacağız artık :)
  • Merhabalar,

    Yoğun iş temposu nedeniyle yeni yazabildim. Barış bey ile telefon üzerinden görüşürseniz daha hızlı yardımcı olacaktır. Çok fazla referans yazısı yazmıyorum hatta bir defasında dolandırıldım (Bilet alırken). Barış bey çok ilgili ve yardımsever bir satıcı, kısa sürede seçenekleri tanıttı ve uygun seçeneği belirledik. Whatsapp üzerinden anlık gelişmeleri bildiriyor, kargo sürecini dahi takip edip bilgi veriyor.

    Dürüst satıcıları bence tanıtmak lazım.

    İlgisi için tekrardan çok teşekkür ederim.

    İsatektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)




  • Barış beyin yanından az önce ayrıldım. Kesinlikle esnaf ağzıyla iş yapan birisi değil. Sözünde duran, işini bilen, 5 liralık da 5bin liralık da işe aynı özeni gösteren birisi. Alyans için de kendisine uğrayacağım. Gönül rahatlığıyla iş yaptırabilirsiniz. Tekrar teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlilik teklifi için hrd sertifikalı 0.25 ct alışverişi yaptım. Barış bey sürecin başından sonuna kadar çok yardımcı oldu ve her aşamada haberdar etti. sonunda beklediğimin çok daha ötesinde güzel bir yüzük oldu. yine forumda bulduğum başka yerlerle görüşmeye çalıştım ama ct düşük olunca cevap vermeye tenezzül bile etmediler. Barış bey sürecin başından sonuna kadar güven verdi, ilgilendi ve sonunda çok güzel bir alış veriş çıktı ortaya. herkese tavsiye ederim, özellikle istanbul dışından olanlar için gercekten çok yardımcı oluyor.
  • max 1000-1500 tl ye nasıl bir ürün çıkar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helluri

    Arkadaşlar, Barış bey ile bir süredir üzerinde konuştuğumuz takı seti siparişini bugün netleştirdik ve siparişimi geçtim.

    Vakit bulup ancak yazabiliyorum.

    2 ay önce Düğün için Zen pırlanta da görmüş olduğumuz pırlanta takı setinin resimlerini Barış beye göndererek baika bir şehirden siparişimi oluşturmuştum. 4 hafta önce teslim aldım. Kendisi zen pırlantaya fason çalışan yerden aynı kalıbı bularak pırlantaları üzerine işledi. Ek olarak, zen pırlanta nın verdiği tanıtım kartı yerine hdr firmasının sertifikası ile uluslar arası geçerliliği olan bir ürüne sahip oldum. Kafada küçük tereddütlerle giriştiğim bu alışverişten, mutlu bir şekilde ayrıldım. Pırlanta alımı yapmayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • takip

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ay önce barış beye cepten mesaj attım hala cevap bekliyorum ürün alabilmek için...
  • Merhaba

    tek taş kolye satışınız var mıdır ?

    Taş pırlanta olacak.
  • Arkadaşlar Hepinize Merhaba,

    Barış Bey ile uzun süren telefon görüşmelerimiz,yazışmalarımız sonucunda kendisinin atolyesinden ve ellerinden çıkan yüzüğü almak nasip oldu sonunda.

    Öncelikle belirtmeliyim ki kendisi konusmalarımızın her anında cok ilgili ve samimi sekilde yardımcı oldu. Kendisine yuzugun uretım asamasında albume koymak için bir kac fotograf istediğimi belirttim ve o kadar işinin arasında kesinlikle sıkılmadan bunalmadan yardımcı oldu ve fotograf attı.

    Benim sabırsız ve aceleci bir karakterim olmasına da hiç kızmadan müşterilerinin yanında bile telefonumu acarak yardımcı oldu ve okadar anlayıslı ki, yuzugu kargoya vereceği gün içine yazacagımız yazıyı kararsızlıgım ve heyecanımdan dolayı yanlıs yazdırdım ama kendisi hiç dert etmeden hiç benı kırmadan buyuk bir incelik ve titizlikle silip tekrar yenısını yazdı.

    Taş tercihim Buyukluk olara 0,51 Carat, Renk seçimi olarak D Color ve Cut Grade Excellent tercihim oldu. Bu konuda en cok dikkat ettiğim ve takıldıgım nokta ise sertifika hususu idi. Muhtemelen siz de bu yorumu okuyorsanız bir suru kuyumcu gezip "Abi biz sertifika yazdırıp veriyoruz zaten onlar hikaye yeaaa" seklınde konusmalara tanık olmussunuzdur.

    GIA olarak bilinen ve konunun basında da acıklaması olan firmanın uluslararası gecerli sertifikası ile birlikte yüzüğüm geldi ve bahsettiğim gibi bu benım için çok önemliydi ve içim rahat sekılde yuzugun içindeki (resimde de gösterdi kendisi) seri numarasına kadar gönderdi.

    Kendisi yaptıgı ilk yuzugun biryerini beğenmeyerek beni aradı ve "Ben yuzugu yaptım bitirdim, belkide siz fark edemiyeceksınız ufak bir eğrilik var ama benim içime sinmedi" diyerek benden 1 gün daha istedi. Kendisi kişilerin aklında soru işareti bırakmamak adına eski yaptıgı yuzugun de fotografını attı yenısı ıle birlikte.

    Ben istanbulda ikamet etmediğimden Barış Bey'e ucreti havale ile gönderdim ve aynı gun garantili olarak kargoya verdi kendisi. Kesinlikle bu devirde güvenilecek insan bulmak çok zor malesef ama kendisi güven veren ve bu guveni kesinlikle boşa çıkartmayan birisi.

    Bundan sonra Allah da nasip ederse eylul ayında alyanslarımızı da takacağız. Barıs Bey'in kapısını alyanslarımız için ve bir adet de su yolu bileklik için çalacağız nasipse.

    Kendisine sizin huzurunuzda verdiği bunca emek, samimiyeti ve ESNAFLIĞI (Günümüzde bulmak çok zor) için çok teşekkür ederim. Verdiğim para sonuna kadar helal olsun. Kız arkadaşımın her baktığında tesekkur etmesi ve gülümsemesi benim için en büyük mutluluk.

    Çok teşekkürler Barış Bey, Allah müşterilerinizi bol paranızı bereketli kılsın inşallah.

    Saygılarımla.

    tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)




  • max bin tlye nasıl bir ürün çıkar örnekleriniz var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheem -- 17 Ağustos 2017; 10:37:57 >
  • Yalniz dikkatimi ceken sey konuya cogunlukla mesaj sayisi dusuk olan kullanicilarin yazmasi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barış Bey'e 3 taş yaptırdım. Bendeki tektaşı da kullandı.
    Sürecin her aşamasında bana ayrıntılı bilgi verdi ve onayımı aldı.
    Verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum.
    Yüzük eşimin parmağına küçük gelince gönderin ücretsiz büyütelim dedi ve bu işlemi de sorunsuz hallettik.
    Teşekkürler Barış Bey.
  • Barış bey gerçekten de ilgili bir satıcı.
    Hızlı ve güvenilir bir şekilde ofisten ürünümüzü aldık.
    Kendisine buradan da teşekkür etmek istiyorum.

    tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)
  • Barış beyden ben de çok güzel bir tektaş aldım. Her adımda ilgilendi. İstediğim modeli günlerce aradı ve sonunda buldu. Çok avantajlı bir taş seçimi yaptık beraber. Ve ortaya harika bir yüzük çıktı. Boş halini, parlatılmadan önceki ve sonraki hallerinin fotoğrafını gönderdi. Seri numarasını gösteren videoyu whatsapp dan gönderdi. Teslim alma anında da tekrar kontrol ettik. Hiç bir şüpheniz olmasın. Gerçekten ilgili, dürüst ve işinin ehli bir esnaf. Alyans vakti geldiğinde tekrar iletişime geçeceğim. Çok teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ---DaNGeR--- -- 20 Ağustos 2017; 16:37:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.