Şimdi Ara

tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı (İSTANBUL) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
119
Favori
121.756
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • konu ile ilgili kiminle iletişime geçmeliyiz arkadaşlar?
  • 10 gün önce pm ile bir soru ilettim, 2 güne dönüş yaparım dediniz ama halen cevaplamadınız. Eğer konu ile ilgilenmiyorsanız söyleyin ısrarcı konumuna düşmeyelim bizde.
  • telefonla iletişime geçin whatsapp hemen cevap veriyor işleri çok yoğundu,bende whatsppla iletişime geçmiştim.
  • Arkadaşlar yaklaşık benim de iki hafta önce Barış abi ile alışverişim oldu. Numarasından whatsapp üzerinden yazarsanız anında geri dönüş yapar. Bi hafta boyunca en ince ayrıntısına kadar her soruma cevap verip en iyi taşı aldım kendisinden. Hatta ilk beğendiğim taşı baktıktan sonra taşta leke olduğunu ve almamam gerektiğini söyledi. Normalde insan gözünün göremiceği leke ve normal bi satıcının umrunda olmazdı ama Barış abi direk ben kendime kullanmayacağım taşı vermek istemem dedi ve başka taşlara yöneldik.



    Onun dışında bir de kolye alıcaktım ancak vakit olmadığı için ondan alamadım, kendisi bana eşlik ederek ellerinde kolye çeşitinde sınırsız olan bi yere götürdü ve kolyeyi de alabileceğim en uygub fiyata aldım.



    Sohbetimiz sırasında foruma çok giremediğini söyledi bana. Whatsappdan ulaşmanız daha iyi olur.
  • Barış hocamdan bende aldim tektaş kendini cok ilgili ve naif bir insan tesekkur ederim ben çok memnun kaldım.
  • hocam 96 karat e sınıf vsi2 ex vg vg none için fiyat alabilir miyiz dolar bazında?
  • Barış Beyle Şubat ayında tanıştık.
    Özel tasarım Zümrüt kolye yaptı benim için.
    Zümrüt taşının alımında ve kolye yapımında en ince detayına kadar anlattı, aydınlattı beni.
    Bu alışverişten çok memnun kaldım.
    Size de tavsiye ederim
    Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz

    syg,
    yusuf
  • gram satıyor musunuz? 50 gram alacağım.
  • XYLGN X kullanıcısına yanıt
    pm olarak yanıtlandı.
  • Öncelikle herkese merhaba,
    Birazdan Barış beyle yapmış olduğum alışverişten o kadar memnun kaldığım için baya öveceğim bu nedenle önceden belirtmek istiyorum ki kendisiyle bi bağım olduğu düşünülmesin.

    Nisan ayında evlilik teklifi için 0.92 karatlık 5 taş alışverişimiz oldu.Kendisiyle whatsaptan iletişim kurdum.Oldukça naif bir beyefendi.Ofisinde ağırladı.Pırlantalar hakkında oldukça iyi bilgiler verdi.Taşları önüme tek tek dizdi.Farklarını anlattı.En doğru ve ekonomik olanı tercih etmemde yardımcı oldu.Oldukça popüler olan pırlanta firmalarındaki VS LER VSS ler Karatlar garantilerin ne kadar pazarlama taktiği olduğunu anlattıklarıyla anlamama sebep oldu.Hepimiz çalışıyoruz ve karşılığında belli bir para kazanıyoruz.Sırf bilindik firma diye kesinlikle 2 kat evet doğru duydunuz aynı ürüne en az 2 kat daha fazla para verme lüksümüz yok diye düşünüyorum.(Benim param çok kardeşim sanane diyenleri duyar gibiyim. Ozaman sıcak fırsatlarda ne işin var kardeşim diyorum)
    Neyse konumuza dönücek olursak 0,92 Karat E SI bir 5 taşı oldukça makul bir fiyata üstelik yetmemiş gibi yapmış olduğu iskonto ile ( açıklamam dan yana sıkıntı yok ise fiyatıda editleyebilirim) kendisinden satın almış bulunmaktayım.Kız arkadaşım resmen bayıldı diyebilirim. Arkadaşlar hepimizin bildiği üzere kesinlikle işini iyi yapan düzgün insan bulmak oldukça zor.Eşime dostuma arkadaşlarıma kendisini inanılmaz derece tavsiye ediyorum.Kendisiyle donanımhaberdeki konusu sayesinde tanışma fırsatı buldum.Gidip bir şey almıcaksanız bile oturup sohbet edebileceğiniz , kuyumculuk hakkında fikir edinebileceğiniz birisidir.

    Süreç şu sekilde işledi.Beğendiğim 5taş fotoğrafını ve bütçemi yolladım. Uygun şekil geri dönüş yaptı.Kaporayı gönderdim. ürün işleme alındı. ölçü konusunda endişelerim vardı.Onun içinde sertifika basımı için yetkili kuruluş olan HRDAnterp ( 0.30 taş üzeri GİA 0,30 altında bu firma yetkilidir) e göndermeden önce üzerinde küçültme yapabileceğini iletti.Ofisinde alışverişimizi gerçekleştirdik. 1 gün sonra evlilik teklifinde bulundum.Fakat yüzük bir tık büyük geldi kız arkadaşıma hemen kendisiyle iletişime geçip yüzüğün parmaktaki video ve fotoğraflarını ilettim. Ardından kargo ile kendisine yüzüğü gönderdim ( düşünün güven o kadar yüksekki ücretini ödediğim bir yüzüğü kendisine tekrar geri gönderdim.Günümüz türkiyesinde insanların ne kadar güvenilmez olduğunu da düşünürsek oldukça riskli gözüküyor) Daha sonra yüzük küçültme işlemi bitmiş şekilde fotoğrafları atıldı.Sertifika için firmaya gönderildi.Her adımda tek tek bilgilendirildim.Pırlantanın üzerine kazınmış olan mikroskop veya benzeri bir cihazla görülebilecek olan kodu ayrıca video ya çekip tekrar iletti ve ürünü kargoyla tekrardan bize ulaştırdı.

    Abi memlekette gerçekten düzgün işini iyi yapan ve bunu fırsat bilip istifade etmeye çalışmayan insan sayısı oldukça az.Kendisine burdan teşekkür ediyorum.Hayırlı işler Bol kazançlar diliyorum.
    Alın aldırın böyle esnaf bulmak gerçekten zor.TAVSİYE EDİYORUM.


    tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)




  • al1en_22 A kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun güle güle kullanmaniz dileğiyle.
  • Barış bey ile yaptığım alışverişten ve üründen süper ötesi memnun kaldım. Ofise ağırlaması konuk severliği diyecek birşey yok. Size bütçe ve isteklerinize göre en iyi taşı öneriyor. Eğer yüzük vs alması düşünüyorsanız şiddetle tavsiye ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pardus28 -- 29 Mayıs 2018; 12:28:16 >
  • Ne kadar dolar 4.86 dan hesaplayıp biraz pahalı olcak şekilde tek taş alsakda :))) barış bey gerçekten ilgili ve işini düzgün yapan bir insan. 0.58 tek taş aldım. her anını resimleyerek gönderdi. gerçekten ilgili ve de yardımcı olmaya çalışıyor. biraz benim yüzümden de sanki ama dolar tam arttıştayken oyalandık alış da irtibatta azcık ama 300-500 düşünmemek lazım bu gibi hediyelerde 8-9 bin tl lik ürünler alırken. teşekkür ederim. ben bana inanın sizin kadar sabırlı olamazdım :D seneye düğüne çağırcam sizi barış bey :)))) düğün için olcak takılar da sizden olcak zaten söz vermiştim anlaşırsak , ki anlaşırız şüphem yok. mağazanıza yazın sonunda teklif ederken uğrayacağım çayınızı içmeye ;) herşey için teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 29 Mayıs 2018; 14:53:41 >
  • Kolye de var mı? Yüzük için biraz daha zaman var da :))
  • copela kullanıcısına yanıt
    merhabalar sektör üzerine tüm kalemler mevcut ne tarz bir kolye istediğinizi whatsaptan gönderirseniz yardimci olmak isterim
  • Öncelikle selamlar arkadaşlar.

    Barış Bey ile benimde alışverişim oldu ilk önce whatsapp üzerinde iletişime geçtim ve atasayda begendigim tek taş ve alyans modelinin fotoğrafını çekip yolladım ve 1 günde birebir aynısını yapıp sertifikasıyla birlikte yolladı.

    Hızlı ve güvenilir bir alışveriş oldu teşekkürler.



    tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)



    tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forcespecialtr -- 11 Temmuz 2018; 10:41:2 >




  • forcespecialtr kullanıcısına yanıt
    değerli yorumunuz için teşekkür ederim iyi günlerde kullanılsın
  • bende barış bey ile alışveriş yaptım istanbul dışındayım kendisine whatsupp tan ulaştım beğendiğim yüzük modelini gönderdim
    biraz özel bi modeldi yaparız dedi sağolsun.tahmini bi fiyat çıkardı yaklaşık bir hafta her soruma cevap verdi baya ilgilendi.ücretin yarısını önceden arkadaş ile yolladım yüzük bitince ise geri kalanı çok uygun miktarda ücrete 0,47 karat pırlanta yüzük aldım kargo iile yolladı. internette gördüğüm fiyatın yarısına almış oldum. kendisine buradan da çok teşekkür ediyorum..tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)




  • degerli düşünceleriniz için teşekkür ederimiyi günlerde kullanilmasini diliyorum
  • Herkese Merhabalar,



    Barış bey ile küçük bir alışverişimiz oldu ve memnuniyet başlayıp öyle de bitti, bir daha böyle bir ihtiyaç olduğunda tek başvuracağım kişi kendisidir.



    Verdiğim para her kuruşuna kadar helal olsun.



    Fotoğrafları ekledim 0.25 karat 410$’a o gün ki kur ile 2000 tl ye aldım( iyi ki erken davranmışım şuan 3 bin olmuştu)

    İlgili ve alakalı bir satıcı Barış beyden fiyat almadan başka bir yere gitmeyin.

    tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)

    tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)

    tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.