Şimdi Ara

Tekstil'de calisiyorum sorularinizi alayim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tekstil'de calisiyorum sorularinizi alayim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tekstilde ne tekstili yani iplikçimisin promosyoncumusun ortacımısın makinacımısın son ütücümüsün
  • Hangi is
    Maas ne kadar haftada kac gun
    Gunde kac saat
    Maas ne kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de aldirsana işsizim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

tekstilde ne tekstili yani iplikçimisin promosyoncumusun ortacımısın makinacımısın son ütücümüsün

Makine haricinde hersey, utusuydu paketleme felan iste, yurtdisina mal gonderiyoruz onlar genelde paketleniyor. Dikilecek kumaslari kesiyorum ozel makineler ile felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-202712E26 -- 23 Aralık 2013; 23:51:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werder-veremem

quote:

tekstilde ne tekstili yani iplikçimisin promosyoncumusun ortacımısın makinacımısın son ütücümüsün

Makine haricinde hersey, utusuydu paketleme felan iste, yurtdisina mal gonderiyoruz onlar genelde paketleniyor. Dikilecek kumaslari kesiyorum ozel makineler ile felan

nerede calısıyorsun bizim burda çok tekstil yeri var birde ordulumusun bu işe ordulular çökmüş durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Hangi is
    Maas ne kadar haftada kac gun
    Gunde kac saat
    Maas ne kadar

1300Maas, sigorta, servis, yemek.

is olarak kesimciyim ama her seyi yapiyorum yeri geliyor mal bile tasiyorum

Haftada 5gun, gunde 10 saat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Werder-veremem

quote:

nerede calısıyorsun bizim burda çok tekstil yeri var birde ordulumusun bu işe ordulular çökmüş durumda

Beykoz'da, erzurumluyum, genelde cok kurt var is yerlerinde kurt diye kimseyi ayirmam normalde ama nerde pis cingene kurt var tekstilde isleride duzgun yapmiyorlar hep zarar ziyan.

• Deneyimsiz kisilerden kesimci vs yani ortaci haric oluyor mu?
    Ortacilarin maasi ne kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Deneyimsiz kisilerden kesimci vs yani ortaci haric oluyor mu?
    Ortacilarin maasi ne kadar

Ìs dikenler standart 800, ben kesimci derken kumaslari aciyoruz kaliplar ile cizip kesip makinelere veriyoruz onlarda dikiyor, genelde deneyimsiz olarak alincaksa genclerden tercih ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-202712E26 -- 23 Aralık 2013; 23:59:30 >
  • 10 yaşındaki çırakları simit , börek almaya göndermekten utanmıyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasıKupŞeker

10 yaşındaki çırakları simit , börek almaya göndermekten utanmıyor musunuz ?

O 10 yasinda cirak dediklerin benim maasimin yarisini aliyor nerdeyse okadar zoruna gitmesin, teksilde isler boyle herkez yerleri supurerek baslar is ogrenir erkek calisanlar icin oyle bizim mudur bile yer supurerek baslamis

• @Werder-
    veremem
    yok hocam muhabbet olsun diye dedim meslek öğrenmek kolay değil haklısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.