Şimdi Ara

Teksas'taki lisede silahlı saldırı: En az 8 ölü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ABD’nin Teksas eyaletindeki bir lisedeki silahlı saldırıda en az sekiz kişi hayatını kaybetti. ABD Başkanı Trump, olayla ilgili yaptığı açıklamada okulların güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığını ifade etti.

    ABD'nin Teksas eyaletinde Houston yakınlarındaki Sante Fe Lisesi'ne düzenlenen silahlı saldırıda çoğu öğrenci en az sekiz kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Olayın gerçekleştiği Harris County'nin şerifi Ed Gonzalez, saldırıyla ilgili olarak bir kişinin gözaltına alındığını, bir diğerinin de tutuklandığını söyledi. Şüphelilerin ikisinin de okulun öğrencilerinden oldukları tahmin ediliyor.

    Gonzalez, sabah saat 8 sularında, derslerin başlamasının hemen ardından gerçekleşen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının sekiz ila 10 arasında olduğunu ifade etti. Şerif, Twitter hesabından yaptığı açıklamada olay yerinde kontrolün sağlandığını ve yaralıların tedavi altına alındığı belirtti.

    Trump: Okulların güvenliğini sağlama konusunda kararlıyız

    Saldırıya ilişkin üzüntüsünü ifade eden ABD Başkanı Donald Trump olayın ardından attığı tweet'te, "Gelen ilk haberler iyi görünmüyor. Tanrı hepimizi korusun” ifadelerini kullandı.

    Yaşananları "korkunç” olarak nitelendiren Trump, Beyaz Saray'da yaptığı açıklamada ise federal ve yerel yetkililerin olayla ilgili incelemelerde bulunduğunu söyledi. ABD Başkanı, "Ülkemizde (bu tür olaylar) çok uzun zamandır oluyor. Yönetimim öğrencilerimizi korumak, okullarımızın güvenliğini sağlamak ve kendileri ve etrafındakiler için tehdit oluşturanların silahlardan uzak tutulması için elindeki tüm yetkiyi kullanma konusunda kararlıdır” diye konuştu.

    http://www.dw.com/tr/teksastaki-lisede-silahlı-saldırı-en-az-sekiz-ölü/a-43845447



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kappa Face -- 18 Mayıs 2018; 20:50:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Amerikalı silahı bol bulunca, okul basarmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gibi olaylar arttıkça diğer itler de cesaret buluyor herhalde, son zamanlarda hayli fazlalaştı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gider Twitterda ki silah emojisine, oyunlardaki silahlara bağlarlar yine bunu sonra otururlar aşağıya. Silah yasaklama olmasın diye suçu her şeye atarlar ama çocuğun silaha kolay erişimini göz ardı ederler. Okul çağında çocuğu, kardeşi, vasiyi bulunan kişi evinde silah bulunduramaz desen şu okul baskılarının yarısından fazlasını engellersin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul saldırılarının müslümanlarla alakası yok genelde. Sorunlu beyaz amerikanlar yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.