Şimdi Ara

Tekrardan UO?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    UO'yu en son 2003 veya 2004te oynamıştım, toplam 3 sene falan oynamışlığım var, çoğu serverın adını hatırlayamasamda Nebula-Locus, Arcadia vs vs gibi serverlarda dediğim tarihlerde oynamıştım. Ultima anılarımı veya ultimada bulduğum heyecanı hiç unutamadım, arkadaşlarımın bırakması ve serverların çöküp geri gelmemesi gibi nedenlerle bıraktığımı hatırlıyorum.
    Daha sonrasında birçok online oyun oynadım, belli başlı olanlar WoW, GW gibileri (WoW'un ilk private serverları, orjinal 60 70 ve 80 zamanlarında ayrı ayrı karakterlerle falan filan) (GW'de bambaşka bir zevkti ki GW2'yi 4 gözle bekliyorum) önde gelir ama bu kadar oynamama rağmen bu dünya çaplı oyunların hiçbiri UO'nun verdiği tadı vermedi. WoW'a veya GW'ye kötü demiyorum, wow'un birazcık cılkı çıktı, GW'yide arkadaşlarım yüzünden ve birazda koreli çinli falan delilerin hayvan gibi oynamaları yüzünden bıraktım kimse yanlış anlamasın kötü demiyorum onlara :)
    Neyse sözün özü, tekrar başlamak istiyorum UO'ya fakat napıcağım konusunda pek bi fikrim yok, oyunda çok fazla değişiklik olmuş sanırım o zamanlardan beri, adapte olabilir miyim acaba diye sormak istedim burda? Macroların hiçbirini hatırlamıyorum ayrıca o konuyu nasıl hallederim bilmiyorum, hangi serverı tavsiye edersiniz gibi sorularıma yanıt verirseniz teşekkürlerimi sunarım. Birde en önemli soru, benim oynadığım yıllardan beri hala oynayan veya ara ara oynayan biri oyunun hala aynı tadı verip vermediğini söyleyebilir mi?







  • Biraz forumlarda gezinip bilgi edindikten sonra daha net bir şey söyleyebilirim sanırım kendimle ilgili, sphere sunucularında oynamışım öyle gözüküyor, age of shadows'un herhangi bir ek paketiyle oynamamışım (SE, ML, SA), gayet basit bir uo hayatı sürmüşüm heralde.
    Yeniden başlasam adapte olabilir miyim acaba bunca yeniliğe, olabilen var mı benim gibi basit bi şekilde oynayıp?
  • NEBULA gir üye ol kop gel hemen hala yerinde duruyor.
  • WOWdaki talent, instance dungeon ve party sistemini oyuna geçiriyoruz, BEKLERIZ.

    www.uoarbeit.com
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grenth

    Biraz forumlarda gezinip bilgi edindikten sonra daha net bir şey söyleyebilirim sanırım kendimle ilgili, sphere sunucularında oynamışım öyle gözüküyor, age of shadows'un herhangi bir ek paketiyle oynamamışım (SE, ML, SA), gayet basit bir uo hayatı sürmüşüm heralde.
    Yeniden başlasam adapte olabilir miyim acaba bunca yeniliğe, olabilen var mı benim gibi basit bi şekilde oynayıp?


    Acıkcası Dargath ı tavsiye ederim.Türkiye deki tek Ml ve Se eklentisi düzgün calısan server.Osi ye uygun gidiyorlar.orjinaline yakın ilerliyorlar.Free serverlarda yapılıcak en dogru şeyin osi ye uygun olması oalrak düşünüyorum ben.Baska türlü dengeler oturmuyor.Dargath yas ortalması da yüksek.yardım ederler oyunu ögrenmende..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.