Şimdi Ara

Tekrar hazirlananlar iceri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailemden gizli tekrar hazirlaniyorum uniden artan zamanlarda kutuphanede vaktimi geçitiyorum ailem başladigini bitir hic biseyden memnun degilsin diyor hata mi yapiyorum uni 2. Sinifim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ulke ataturk orman ciftligindeki develerle dolu. Sen istedigini yap bence hocam. Bende hemsirelik 1.sinifim. Bu sene tekrar hazirlaniyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ders çalışmana bak, şu an okuduğun üni. yi bitirince pişman olacaksın. Keşke geçmişe dönüp ders çalışsaydım da hayatımı bir nebze yönlendirebilseydim diyeceksin.
  • Hocam ben şuan Selçuk hukuk ta 1.sınıftayım.11.aınıfta tm ye geçmek istedim ailem izin vermedi.Sayısalda istediğim yer gelmeyince tyt sıralamam iyi olduğu için(15k) tm den tekrar hazırlanmak istedim.Ailem hukuk yazdırdı ve şuan da hukuktayım.Yani benim aklımın ucundan geçmeyen bir üniversitenin aklımdan geçmeyen bölümündeyim. Peki şuan ne yapıyorum hukukta devam zorunluluğu olmadığı için okula gitmek yerine yks ye çalışıyorum. Hedefim kırık obp ile Boğaziçi iktisat.Kusursuza yakın bir yks geçirmeliyim.Yapabilir miyim bilmiyorum ama en azından elimden geleni yapacağım. Tavsiyem siz de yapın. Arkadaşında dediği gibi ülke Atatürk Orman çiftliğindeki develerle dolu(A. Şerif İzgören'e selamlar:))

• İstediğim bölümü istemediğim okulda kazandım. Kırık ile bir daha hazırlanıyorum. Ailenizi dara sokmayacak şekilde sizde hazırlanın çünkü burayı bitirince mutsuz olacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorguzman

Hocam ben şuan Selçuk hukuk ta 1.sınıftayım.11.aınıfta tm ye geçmek istedim ailem izin vermedi.Sayısalda istediğim yer gelmeyince tyt sıralamam iyi olduğu için(15k) tm den tekrar hazırlanmak istedim.Ailem hukuk yazdırdı ve şuan da hukuktayım.Yani benim aklımın ucundan geçmeyen bir üniversitenin aklımdan geçmeyen bölümündeyim. Peki şuan ne yapıyorum hukukta devam zorunluluğu olmadığı için okula gitmek yerine yks ye çalışıyorum. Hedefim kırık obp ile Boğaziçi iktisat.Kusursuza yakın bir yks geçirmeliyim.Yapabilir miyim bilmiyorum ama en azından elimden geleni yapacağım. Tavsiyem siz de yapın. Arkadaşında dediği gibi ülke Atatürk Orman çiftliğindeki develerle dolu(A. Şerif İzgören'e selamlar:))
    Hocam size de kolay gelsin bende hic dusunmedigim beslenme diyetetikde buldum kendimi daha fazla dayanamicam kiriktan kurtuldum çalismaya basladim hakkimizda hayirlisi

• doktorguzman kullanıcısına yanıt
    Valla kendimi yalnız hissediyordum hukuk kazanıp kırıkla hazırlanan olarak ben de boğaziçi yönetim bilişim sistemleri için çalışıyorum kırıkla inşallah seneye hedefimize ulaşmış oluruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakirumudunekmeği

Valla kendimi yalnız hissediyordum hukuk kazanıp kırıkla hazırlanan olarak ben de boğaziçi yönetim bilişim sistemleri için çalışıyorum kırıkla inşallah seneye hedefimize ulaşmış oluruz.
    Hocam aile zoruyla mi gittiniz fikriniz mi degisti

• Mbs234 kullanıcısına yanıt
    Aslında son 2-3 tercihim hukuktu o da rehberlikçi yazmıştı zaten buralara kalmam demiştim 10 küsür binle alan iibfleri frlan yazmıştım önüne hukukların ben de 8kydım iibfler deli gibi ilerledi boğaziçi ybs de kıl payı kaçtı derken marmara hukukta buldum kendimi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.