Şimdi Ara

Tekrar Doğsan Türk Olur muydun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeniden doğma(ben olsam doğmazdım demeyelim) ve seçme hakkınız olsa hangi ülkeyi seçerdiniz. Politik ve gelir bazında da olsun seçme faktörleriniz arasında.

Benim için Finlandiya Norveç İsviçre İngiltere.
    İlk üçünün geçim sıkıntısı diye birşey yaşadıklarını düşünmüyorum. Adamlar çöpten enerji üretmeye odaklanmış bütün dertleri bitmiş ki.

not:adım ve soyadım tam milliyetçi isimler. bu zamana kadar hiçbir partiye kuruma kuruluşa üye olmadım. Vatanımı çok seviyorum. Dün düşündüm Türklüğün bir kıymeti kaldı mı sizce. Övünecek tek şeyimiz bundan yıllar yıllar öncemiz. Açlık sınırı malum 1600lira gibiydi
    Standart yaşam da 5600 civarında idi
    Bakın bir çevrenize kim bolluk içinde, halkın kaçta kaçı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alman olmak isterdim

• Türk olmakla Türkiye'de yaşamayı karıştırmışsın.

Tekrar doğduğumda Türk olmasaydım vallahi mahcup olurdum
  • Süper zekalar seçme şansın olsa tüm dünya oralarda doğmayı seçer ve buradı refah olur. Avrupa ve Abd Çin ve Hindistan gibi olur.

• devlet için sorun değil ama halk arasında büyük bir dezavantaj diye düşünüyorum. yabancı asıllı diyecekler

• Heinz Guderian kullanıcısına yanıt
    bu hakkın sadece sana verildiğini düşün

• bana verilmiş 70 yılı milliyetçilik safsatası yüzünden boşa harcamam, dünyaca sevilmeyen bi milliyetten olmayım yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yine turk olmak isterdim heralde ama illa bir sey diyeceksem isvec derdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jüpiterli olmak isterdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben yarı türk yarı bulgar bir bireyim , milletini sevmek ve salak insanları karıştırmayın ... politikamız kötü olabilir dünyanın en fakir ülkesi olabiliriz , lakin ben çok memnunum dünyaya gene gelsem gene yarı türk ve yarı bulgar olmak isterdim , milletimiz kültürümüz bizim karakterimizin en temel yapıtaşları siz sanıyormusunuz ingilterede amerikada doğmuş olsaydınız gene aynı olduğunuz gibi olucaktınız ? yanlızca salaklar ve ırkçılar milliyet gibi seçemediğim bir olguya takılır .
  • Yine Türk olmak isterdim.Ama başka ülkede doğup yaşamak isterdim.

Rusya-Japonya ya da bir İskandinav ülkesi

• Yeni Zelanda.
  • Konungariket Sverige kullanıcısına yanıt
    pp Bulgaristan bayrağı mı

• Uzaylı falan olayım mümkünse türklerle aynı gezegeni paylaşmak istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanlı

pp Bulgaristan bayrağı mı
    yok isveç bayrağı
  • Finlandiya, Norveç dediğin iskandinav ülkeleri viking çağındayken, İngilizler ve diğer Avrupa ülkeleri karanlık orta çağda yaşarken senin gibi düşünüp bu Türkler, Osmanlılar süpergüç, refah içindeler bir de bize bak keşke Osmanlıda doğsaydım deseydi şuanki refah seviyelerine gelemeyeceklerdi. Bilimsel araştırmalara yöneldiler, birbirleriyle savaşmak yerine Afrika ve Güney Amerika kıtasını kolonileştirerek sömürdüler. Demek istediğim içinde bulundukları düzenin iyi olmadığını farkedip değiştirmek için bir şeyler yaptılar ve görünen o ki başarı oldular o veya bu şekilde.

Sen ülkeni geliştirmek için ne yapıyorsun, ne yaptın? Osmanlı'nın çöküş döneminde Atatürk senin gibi düşünseydi şuanda olmayacaktın bile. Atan öyle biriyken sen niye böylesin?
  • nereli olurdsm olayım ama zengin olayım
  • Tekrar Doğsan Türk Olur muydun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrystalCacik -- 4 Mayıs 2018; 8:57:42 >
  • Amerikalı veya Yugoslav olmak isterdim. Yugoslav olacaksam yine USA'de yaşayayım ama Yugoslav adım soyadım olsun

Ben ırka takılmıyorum gerçi. İnsan üstünlüğüne inanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.