1 hafta önce teknosadan digital fotoğraf makinası aldım üründeki bir sorundan dolayı 7 gün geçmeden iade ettim değişim yapamayacaklarını bildirdiler istersem ücret iadesi verebileceklerini söylediler. ücret iadesi istedim ben de
5 şubatta ücret iade geri bildirim istediğimi bildirdim 6 şubatta teknosa tarafından aranarak durum teyid edildi
acaba para tekrar bankamatik hesabıma ne zaman yatar? başka bir yerden makina alacağım paranın yatmasını bekliyorum da
fikri olan var mı acaba?
teşekkürler
benimde aynı olay oldu taksıtle aldıydım taksıtı ıptal ettıler
bankamatik kartı tek çekim aldım hesabımdan düşüldü
tekrar yüklemelerini bekliyorum kaç günde yaparlar acaba?
teknosadan dvd aldım.Makineyi kutusundan çıkardım,tv ye bağlayacam,içinde kabloları yok.Gittim ürünü değiştirmeye,hiç birinde kablo yokmuş.Efendim öyle satılıyormuş.Bir daha da gelirim,getirtirim.
Teknosa açılmışken birde ben birşey sorayım Ben teknosadan birşey aldım,cihaz bozuldu maalesef garanti belgesini bulamıyorum.Fatura şahsım üzerine kesilmişti ( faturada kayıp).Bilgisayarda kayıtları vardır mutlaka,acaba ürünü garanti kapsamında değiştirirler mi ? Fatura ve garanti belgesini kaybetmem ürün küçük birşey pek bozulacak bir üründe değil bende önemsemedim.Normalde saklarım.Aksilik ya 4 ay sonra bozuldu
1 hafta ıcınde para ıadesini yapmaları lazım teknosa dan hıc bı urun alınmaz bunu bılır bunu soylerım hem kazık hem urunun omru kısa
arkadaşlar bozulan bir ürünün değiştirilmesi için anca aynı arızayı 2 defa tekrarlamış olması gerek.adam niye bozuldugu an değiştirsin ki ürünü.bunun boşuna mı yetkili servisleri boşuna mı teknisyenleri var.ilk soruya gelince.nasıl değişim yapamıyorlar mış fişiyle birlikte gittigin zaman eşşek gibi değişim yapmak zorundalar ki teknosanın 15 gün içinde değişim kuralı var.ikincisi eger paranı geri vereceklerse sana söylediler mi bilmiyorum ama %15 lik bi kısmını kesiyorlar ücretin.neymiş kullanım ücretiymiş.haberiniz olsun yani.bide şöyle bi durum var para iadesi yerine çek veriyorlardı.sana verecekleri para kadar.atıyorum 250tl lik hediye çeki veriyorlar.sen onu tekrar teknosada kullanabiliyorsun sadecebenim gördügüm ve yaşadıgım kadarıyla böyleydi
7 gün içinde internetten alınan ürünlerde iade etme ve parayı alma hakkı var tüketici haklarında
kendileri bahsettiler hatta bundan. ve hediye çeki değil para vermek zorundalar eğer mesafeli satış yaptıysanız internet üzerinden
o yüzden parayı geri alacağım bu kesin (servis ne derse desin beğenmedim diyerek memnuniyetsizlikte bile değişim zorunluymuş)
işte merakım ne zaman olacak bu ...
quote:
Orjinalden alıntı: tenekekutu
Teknosa açılmışken birde ben birşey sorayım Ben teknosadan birşey aldım,cihaz bozuldu maalesef garanti belgesini bulamıyorum.Fatura şahsım üzerine kesilmişti ( faturada kayıp).Bilgisayarda kayıtları vardır mutlaka,acaba ürünü garanti kapsamında değiştirirler mi ? Fatura ve garanti belgesini kaybetmem ürün küçük birşey pek bozulacak bir üründe değil bende önemsemedim.Normalde saklarım.Aksilik ya 4 ay sonra bozuldu
aynı sorunu vatanbilgisayarda yaşadık normalde sanayi bakanlıgı hükümlerince satışı yapan firma faturanın örnegini 5yıl saklamak zorunda ama kaybettik diye garanti kasamında ki ürünle ilgilenmedi benden yedigi laftan sonrada ilgilenecek hali kalmadı zaten midesine oturmuştur muhtemelen(:
walla arkadaslar gecen mediamarkt ten 40 milyona bi mouse aldım. 1 hafta kullandım sonra hosuma gitmedi goturdum geri verdim. sadece verirken sorunmu vardı begenmedınızmı dedi bende begenmedim dedim. baska hiçbirşey sormadılar anında kartıma geri yukledıler parayı. çok memnun kaldım. bence yakınınızda mediamarkt varsa baska yerden alısveris yapmayın. bu arada aynı mouse teknosada 59 ytlydi :D
teknosa kadar kazık biryerden nasıl alışveriş yapıyorsunuz
bir ürün alacaksam karşılaştırma yapmak için bile teknosaya hayatta bakmıyorum... uzak durun derim...
quote:
Orjinalden alıntı: Ten_Don
quote:
Orjinalden alıntı: tenekekutu
aynı sorunu vatanbilgisayarda yaşadık normalde sanayi bakanlıgı hükümlerince satışı yapan firma faturanın örnegini 5yıl saklamak zorunda ama kaybettik diye garanti kasamında ki ürünle ilgilenmedi benden yedigi laftan sonrada ilgilenecek hali kalmadı zaten midesine oturmuştur muhtemelen(:
Soğuksuyu içtim geldim O kadar garanti belgesi-fatura sakla,bir tanesini saklama gitsin o bozulsun;Nalet olsun böyle şansa
quote:
Orjinalden alıntı: gezgin1907
teknosadan dvd aldım.Makineyi kutusundan çıkardım,tv ye bağlayacam,içinde kabloları yok.Gittim ürünü değiştirmeye,hiç birinde kablo yokmuş.Efendim öyle satılıyormuş.Bir daha da gelirim,getirtirim.
aynısı bana oldu gecenin bi vakti açık bilgisayarcı bulup kablo aldım bide..
Teknosanın suratına vurdum 3 gün sonra fiyat düştü
8 GB Toshiba bellek teknosada 59 tl tekmarda 33 tl ne bu dedim salaga yattılar baktım 3 gün sonra 36 tl düşürmüşler,denkmi geldi yoksa.
quote:
Orjinalden alıntı: Lo@ding
teknosa kadar kazık biryerden nasıl alışveriş yapıyorsunuz
bir ürün alacaksam karşılaştırma yapmak için bile teknosaya hayatta bakmıyorum... uzak durun derim...
normalde tercih etmem ama
panasonic lumix fs3 fotoğraf makinesi en ucuz oradaydı sipariş verdiğim zaman
neyse iptal ettim zaten
sitesine de baktım max 20 gün diyor ki geri ödemede maksimuma kadar dayarlar sanırm süreyi
bekleyeceğiz artık
Bu Teknosa Nasıl bu kadar büyüyebiliyor.
Anlamış Değilim
Bugun teknosa'dan aradılar
Parayı bankamatik kartıma geri yatırmak için şube ve hesap no sordular
Muhtemelen yarın para geri yatmış olur bu kadar çabuk beklemiyordum açıkçası
Teknosanın internet sitesi normal mağazalarından çok daha ilgili...
biraz fazala atmışsınız burda, teknosa sabancı otraklığı türkiyenin en en zengin ve en büyük şirketidir, yok başka yerde ucuz demek enayilik, alınan ürünü teknosa 10 tane almıyor 100-1000 adet alıyor, teknosa perakende satış yapan kuruluş hata arıza olması üretici firma ile alakalıdır, ayrıca indirim günlerini takip ediniz, sonra burda şu firma iyi demeyiniz çünkü üretici firma değildir satıcı firmadır. ülkenizi seviyorsanız genelde türk firmalarını tercih ediniz yoksa kimse bu ülkede iş bulamaz .....
quote:
Orijinalden alıntı: cleyderman
biraz fazala atmışsınız burda, teknosa sabancı otraklığı türkiyenin en en zengin ve en büyük şirketidir, yok başka yerde ucuz demek enayilik, alınan ürünü teknosa 10 tane almıyor 100-1000 adet alıyor, teknosa perakende satış yapan kuruluş hata arıza olması üretici firma ile alakalıdır, ayrıca indirim günlerini takip ediniz, sonra burda şu firma iyi demeyiniz çünkü üretici firma değildir satıcı firmadır. ülkenizi seviyorsanız genelde türk firmalarını tercih ediniz yoksa kimse bu ülkede iş bulamaz .....
[HORT]
Ülkeyi sevmekle göz göre göre hata yapmak arasında çok büyük bir fark var sevgili arkadaşım. Eğer teknosada bir ürün 300 liraysa, mediamarktta 250 liraysa ben sabancının kara kaşına kara gözüne bakıp da o 50 lirayı vermem, zengini daha da zengin edemem.
Eğer zaten ürün aynı fabrikada üretiliyorsa, ve türkiyeye kadar geliyorsa, üretim maliyetleri, ulaştırma maliyetleri ve eklenen vergiler aynıdır. Bu mantıkla adam bana daha ucuza aynı malı temin edebiliyorsa, sırf türk diye gidip başka yerden alamam kusura bakmayın, bu düpedüz enayilik olur zaten.
Müşteri her zaman aynı ürün içerisinde en ucuzunu seçer doğal olarak. Buna bir söz söylemeye de kimsenin hakkı yoktur. Ayrıca teknosanın neredeyse HER ürünü diğer firmalardan daha yüksek fiyata sattığı ortada. Tek avantajı her yerde bulunması olabilir ki, o da acil ihtiyaçlar için belki kullanılabilir... Onun dışında bir ürünü gidip ciddi ciddi teknosadan alacağımı hiç sanmıyorum. Özellikle bugüne kadar yaşadıklarımdan sonra.
AYRICA 16 AY ÖNCEKİ KONUYU TEKRAR GÜNDEME TAŞIMIŞ OLMANIZ DA ÇOK İLGİNÇ TABİ Kİ
[/HORT]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme