Şimdi Ara

Teknosa&Turkcell 50TL hediye çeki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell standı olan Teknosa mağazalarında genç tarifelilere özel Blacberry 8520 aylık 9.90TL 24 ay taahhütlü + 50TL hediye çeki...Ayrıca bu kampanya tüm Turkcell taahhütlü cihazlarda geçerli tüm ürünlerde kullanılacak 50TL hediye çeki hediye...
    İlgilenen arkadaşlara

• iki tane kazıkçı firma yan yana tabi ki ilgi olmaz bu konuya :)
  • hocam link hani o urunu 20 tl *24 taksitle verirken turkcel teknosada 24*10 tl ile verirse birde 50 tl indirimle

gercekten fırsar olur telefon 190 tl ye geliyo
  • tarifeye ayda en az kaç lira bayılcaz önemli olan bu
  • şartsız olarak 24*10 tlye veriyorlarsa kaçmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

şartsız olarak 24*10 tlye veriyorlarsa kaçmaz

turkcell şart olmadan günahını bile vermez.
  • 40 yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEKNOSA HEDİYE ÇEKİ
    5 yıl önce açıldı
    Mediamarkt hediye çeki
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şart yoksa harbiden iyi. bitane alıp liselilerin arasına karışıp bbm ortamına akmak lazım
  • yok mu yav kampanya şartlarını tam olarak bilen. kenarda duran bi turkcell hattım var. alırsam bb yi aylık bana toplam ne kadara patlıcak. ayfonun yanına bi bılekberi alayım
  • Evet çözelim bu olayı ucuz bi tane kapatalım. Yaw Sıfırı falan 430TL civarı zaten neyin taahhütü kampanyası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

yok mu yav kampanya şartlarını tam olarak bilen. kenarda duran bi turkcell hattım var. alırsam bb yi aylık bana toplam ne kadara patlıcak. ayfonun yanına bi bılekberi alayım

Hocam genç tarifeye hattını taşıyorsun aylık 29TL 300dk heryöne konuşma hediyeli + 24 ay 9,90 TL 8520 için ödüyorsun o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoLoJi_uZMaNı

quote:

yok mu yav kampanya şartlarını tam olarak bilen. kenarda duran bi turkcell hattım var. alırsam bb yi aylık bana toplam ne kadara patlıcak. ayfonun yanına bi bılekberi alayım

Hocam genç tarifeye hattını taşıyorsun aylık 29TL 300dk heryöne konuşma hediyeli + 24 ay 9,90 TL 8520 için ödüyorsun o kadar

Bu nasıl bir tarifedir ya aylık 29TL vereceğim ve karşılığında sadece 300dk hediye(!) mi alacağım? Ne bir mesaj, ne internet.. hiçbir şey yok. Bir de bunun adı "Genç Tarife" olacak.

Bunu yapabilmek için genç olmaya veya özel bir tarifeye gerek var mı ki? Hiçbir tarifesi olmayan sıradan bir hat ile bile 300 dk lık konuşma 29TL ye çok rahat yapılabilir.

Ek olarak bir de hat taşımak gerekiyormuş ki diğer operatörlere hattını taşıdığın zaman bırak 29TL ye 300dk gibi saçma bir tarifeyi, normal tarifeye ek olarak 100-200dk hediye veriyorlar zaten.

Sonuç olarak yaklaşık 240TL verip bu telefonu alabilmek için Turkcell ile bu tarife üzerinden 24 ay kontrat yapacağıma gider ikinci eline 250 veririm hiç olmazsa kafam rahat eder.

Hadi hayırlı işler...

• quote:

quote:

bu telefon için 24*40 tlmi vereceğiz yaklaşık 1000 tl bu telefonun sıfırı 340 tl
  • biri sunu adam gibi anlatsin
  • kamuluya verse iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

quote:

bu telefon için 24*40 tlmi vereceğiz yaklaşık 1000 tl bu telefonun sıfırı 340 tl

430 la başladık 340 a düştük, yok mu azaltan

• simdi musteri hizmetleriyle konustum bi turlu bulamadi kampanyayi. 19.90 luk paket var hediye cekide yok, yeni bi kampanya olup henuz sistemlere yanmimamis olabilir dedi
  • onuyu acan arkadas sallamıs olmasın, biz neyin peşindeyiz ki
  • +12345
  • Takip edelim bakalım :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.