Şimdi Ara

TEKNOSA TEKNOGARANTİ İLE SİGORTACILIĞA SOYUNDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknomarketler arasındaki rekabet fiyatları çok düşürdü bu durumda başta Teknosa Teknogaranti ile ve diğer teknomarketler elektronik cihaz sigortası satmaya başladı.
    Teknomarketler piyasaya göre çok çok pahalı olan sigorta paketlerini taksitlerle ufaltarak müşteriye sunuyorlar. Müşteri de ilk heyecan ile araştırmadan bu sigorta paketlerini alıyor. Örneğin 2000 tl değerinde bir cep telefonu için 300 tl istiyorlar. Piyasada aynı sigorta şirketine ait hizmet paketi 40 tl. dikkat.

• Teknosa Teknogaranti için AIG Sigorta ya başvurun
    Teknosa nın garantisi ve sigortası Teknogaranti den hizmet alamıyorsanız veya gecikmeli hizmet alıyorsanız AIG Sigorta ya başvurabilirsiniz.
    AIG Sigorta A.Ş Dikilitaş Mahallesi, Emirhan Caddesi, No:109 Atakule Kat:1-7-8-13 Beşiktaş /İstanbul Tel: 212 236 4949 Faks: 212 236 4950
    Eğer AIG Sigorta dan da hizmet alamıyorsanız Hazine Müsteşarlığına başvurun. Sorununuz en kısa zamanda çözülecektir.
    Hazine Müsteşarlığı Online Şikayet'e mail atın.
  • bilgilendirme sağlam
  • Teknosa Laptop satışından dan 50 tl kazanıyorken Teknogaranti sigortasından 600 tl kazanıyor. Niye sigortacılığa soyunmasınki.???
    Ancak aynı sigorta piyasa da Teknokask adı altında 80 tl inanmayan girer bakar. www.ekask.com.tr Öyle Teknosa garantisi falan gibi laflara da itibar etmemek lazım. Sonunda ikisi de Sigorta Şirketinden alıp atıyor. Teknosa Aıg Sigorta dan Teknokask Mapfre|Genel Sigortadan alıp satıyor. Bana kalırsa Mapfre|Genel Sigorta daha büyük.
  • bu ne saçma bi konu ya? fake hesaplardan reklam yapılıyor gibi geldi bana?
  • Bilgilendirmenin nesi saçma. Bence sen fake sin.
  • Zaten teknosa bir ürün alırken bakıcağım en son yer. Ben daha kazıkçı bir firma görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cp1369 -- 21 Ekim 2013; 17:40:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla yeni note 3 gittim turkcell den aldım. Cepkask da yaptırdım 80 tl verdim. Kim neye soyunursa soyunsun. kendi bilir.
  • Doğru hizmet almak için Teknogaranti sertifikasını mutlaka inceleyin.
     TEKNOSA TEKNOGARANTİ İLE SİGORTACILIĞA SOYUNDU
  • Arkadaşlar lütfen dikkat 500 tl ye teknogaranti sigortası satıyorlar. Aynı sigorta cepkask de cep telefonları için 40 tl notebooklar için 80 tl. Fiyatlarını mutlaka iyi inceleyin yoksa çok pişman olursunuz. Bir forumda okumuştum rekabetten artık cihazdan kazanamadıkları parayı sigortadan kazanıyorlarmış. Hem de ne kazanmak cep telefonu sat 40 tl kazan sigorta sat 450 tl kazan bir de haklaruındaki şikayetlere bakın. Çok dikkat edin. Parayı sokakdan toplamıyoruz.
  • Neden yorumları siliyorsunuz. Tüm forumlarda yorumları sildiğinizi ilan edeceğim. Teknosa dan çok reklam alıyorsunuz herhalde. İyi yapıyorsunuz.
  • Silin hiç mesaj bırakmayın. Teknosa ya ayıp olmasın. SDN kadar olamıyorsunuz.
  • Teknosa çok pahalı. 39.90 tl lik sigortayı 282 tl ye satıyor. Dikkat edin sokakdan kazanmıyoruz.
  • Arkadaşlar internetten okudum birisi Teknosa dan cep telefonunun yanında Teknogaranti sigortası almış. Sonra düşürüp ekranını kırmış ve Teknosa ya göndermiş. Bir süre sonra anten arızası sebebiyle Samsung S4 marka cep telefonunu Samsung yetkili servisine göndermiş. Yetkili servisten aldığı cevap karşısında çok şaşırmış. Cep telefonunu ekranı yan sanayiymiş. Bir de üstüne üstlük yetkisiz müdahaleden yasal garantisi de sonlandırılmış. Aman Teknosa ya dikkat.
    Ben bu duruma düşmedim piyasada Teknosa nın çok altında fiyata yetkili servisleri kullanan sigorta hizmetleri var. Ben söylemeyeyim de reklam olmasın internete girin ve araştırın. Teknosa ya da hiç inanmayın.
  • Sevgili Yenilmezler bu platformlar kişilerin biribirlerini bilgilendirmesi için tecrübelerini paylaşmaları için hazırlanıyor. Sen söylemedin ama ben söyleyeyim Cepkask dan bahsediyorsun. Doğru söylüyorsun. Teknosa da 282.-TL olan bir yıllık sigorta Cepkask da 39.90.-TL. Teknosa ikisini de satıyor ama öncelikle kendi hizmeti olan Teknogarantiyi müşteriye sunuyor. Cepkask için israr edersen sana veriyor. Söyle ki herkez öğrensin. Sen söyleme ben söylemeyeyim kim anlatacak. Günah değilmi parayı sokakdan toplamıyoruz. Ayrıca Cepkask yetkili servisleri kullanıyor, Teknosa Smart denen merdivenaltı servisi kullanıyor. DİKKAT
  • Hemen hemen her ürün aldığımda teknogaranti yaptırırım.Neden mi ?
    Cep kask diyen arkadaşlara söylüyorum;

Cep kask ile 5 gün içerisinde ellerine ulaşmazsa paket devre dışı.
    Sadece sizden kaynaklı bir sorun olduğunda paket devrede
    Ve sadece 1 yıl içerisinde.Aynı zamanda ürünü tamir ettiklerinde başka bir servis ücretsiz hizmet vermiyor.
    Ve son olarak okuma cahilliğiniz olduğu için incelemediğiniz için diyorum cep kask kendisi belirliyor cihazı tamir edemezse geri vereceği tutarı...

Teknogaranti neden aldım ? Sözleşme örneği istedim verdiler.
    Teknogarantide sadece ilk yıl sigorta değilmiş.
    S5 aldım 280 tl aldılar

İlk yıl kırılma,sıvı teması ve herhangi bir kullancı hatası olduğunda ücretsiz tamir tamir edemezlerse % 80 e kadar para veriyorlar. en düşük % 70.
    garantiniz 3 yıl oluyor ve 3 yıl boyunca elektrik rutubet nem ve toza karşı garantili oluyor.

Siz hangi kafada yaşıyorsunuzda 40 tl lik ürünle 300 tl lik ürünü kıyaslıyorsunuz ?

• Arkadaşlar bu sigorta şirketini şikayet edip sonuç alan var mı

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMakavelix -- 17 Haziran 2015; 9:03:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.