Şimdi Ara

Teknosa - Samsung HT-C550/XTR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
6.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dün teknosa'da Samsung HT-C550/XTR marka ses sistemini gördüm. Benim için optik giriş olması çok önemli ki bu modelde de mevcut. Fiyatı 640TL. Sizce bu ürün nasıl? 600-700TL aralığında optik ses girişli önerebileceğiniz başka bir model var mı?

• konunun üzerinden biraz geçmiş ama olsun, ben bu sistemi samsungun kendi bayisinden 580 tl ye aldım dün kurulumu yapıldı, ilk izlenim olarak çok kaliteli diyebilirim. samsungu tercih etmemin nedeni ise tv ve bilgisayarda samsung olduğu için tek kumandada olayı çözmek isteğimdi. tavsiye ederim c550 güzel bir sistemdir
  • arkadaşlar hala memnunmusunuz bu üründen
  • benim bir sıkıntım yok, kullanıyorum ve gayet memnunum
  • kardes pc ye hangi girişten bağlıyorsun yada bağlaya bildinmi benim laptopta hdmı var fakat bu üründe hdmı input yok bildiğim karaıyla benim laptobun ses cıkışları ise 2.1 için yani hdmı dan vermediğim sürece 5.1 alamam demi ? laptobun model markası sony vaio vgn-nw2mtf
  • pc'ye hdmi girişi ile bağlama konusunda bende uğraştım ama olmadı, çokda bilgili sayılmam bu konuda ama ekran kartının hdmi çıkışı sadece ses codeclerini destekliyormu bilemedim. Ben şu anda aux kablosuyla aux1 girişinden bağlıyorum oda dediğin gibi sadece 2+1 destekliyor yani 5+1 alamıyorum. Mutlaka bunun bir çözümü vardır diye düşünüyorum ama henüz araştıracak kadar vaktim olmadı malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG PH300 vs PW600G
    9 yıl önce açıldı
    Philips 55pus8007 vs TCL 55p735
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ankaradaki ankamall samsung bayinden 560 yada 570 tl idi sanırım pazarlık yaparak aldım. Fakat almak isteyen arkadaş varsa şunu belirtmek isterim ;
    C550 piyasa fiyatı 600 Tl
    C555 piyasa fiyatı 800 Tl
    aralarındaki fark ise C555'in ayaklı olması ve hoparlör sayısı, araştırıp alsaydım C555 Modelini alırdım kesinlikle çünkü şimdi ayak arıyorum sisteme ama absürt şekilli garip garip ayaklara 60-70 lira istiyorlar, ayak olmadanda arka hoparlörler amacına uygun olarak çalışmıyor kulak seviyesinde birbirine karşı bakma olayından dolayı. C555 için 200 Tl fazla verirdim hiç olmazsa orjinal ve çok sış ayaklı bir sinema sistemim olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanergedik

pc'ye hdmi girişi ile bağlama konusunda bende uğraştım ama olmadı, çokda bilgili sayılmam bu konuda ama ekran kartının hdmi çıkışı sadece ses codeclerini destekliyormu bilemedim. Ben şu anda aux kablosuyla aux1 girişinden bağlıyorum oda dediğin gibi sadece 2+1 destekliyor yani 5+1 alamıyorum. Mutlaka bunun bir çözümü vardır diye düşünüyorum ama henüz araştıracak kadar vaktim olmadı malesef.

kardes ben biraz baktım bunun için harici ses 5.1 ses kartı almak gerekiyormus optik cıkıslı kartlar var ama fiyat 100 tl yi geciyor o sekilde halledebilirmişiz
  • ben sistemi alırken böyle bir sıkıntı olacağını düşünmemiştim bu çözüm ekstra bir masraf demek, birde şöyle bir yöntem deneyebiliriz
    mesela bende Samsung 40C6000 Tv var bilgisayarı HDMI kablo ile tv ye bağladığımda sesi TV aracılı ile ses sisteminden alabilirim diye tahmin ediyorum ama bunu henüz denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans06 -- 9 Şubat 2011; 16:18:31 >
  • Evet bu bir çözüm olabilir ayrıca olsa çok iyi olur pc ile tv yi hdmı dan bağlayıp sistem ile tv yide optik den bağlarsan sorun olacağını sanmıyorum denemek lazım hdmı input olmadığından en iyi sonuc bu olabilir yani ucuz olan :D
  • merhaba,

ben de samsung htc 550 ev sinema sistemini dün aldım. fakat optik kablo ile bir türlü tv deki sesi sinema sistemine aktaramadım. yorumu olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi? tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutgun

merhaba,

ben de samsung htc 550 ev sinema sistemini dün aldım. fakat optik kablo ile bir türlü tv deki sesi sinema sistemine aktaramadım. yorumu olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi? tesekkurler.

Optik kablo bağlıyken DV-IN seçeneğini seçiyorsunuz değilmi?
  • selamlar ben hepsiburadan sipariş verdiğim ve kargoda bekleyen ev sinema sistemimi satmak istiyorum. acil paraya ihtiyacım var eğer ilgilenen varsa Samsung HT C550. 550 tlye aldım ürünü henüz kargodan teslim bile almadım. fiyatı 550 TL ama ben ciddi alacak arkadaş varsa biraz indirm yaparım..
  • merhaba bende 40c6000 led var Samsung HT C550 ses sistemi almayı duşunuyorum kipada 499 tl sistemin optık cıkışından tvnin optik girişine bağlasam tvnin usb dende dts sesleri alabılırmıyom acaba?
  • kolay gelsin beyler. ben de samsung c550 ev sinema sistemini yeni aldım ve bir sorunum var. sistemi kurdum her şey iyi güzel de sesi sonuna kadar açmama rağmen bass duyamıyorum. subwoofer ses seviyesi 5miş gibi çok az bir ses veriyor. bunun nedeni ne ve nasıl çözebilirim ? bu arada şu ana kadar aux2den telefon ve digiturk reciever bağlantısıyla denedim ikisinde de aynı sorun vardı.. eq.la dolby özelliğini de denedim bazen sadece frontlardan ses geldi bazen hepsinden geldi ama subwoofer hiç olması gereken gibi çalışmadı inletmedi . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanergedik

konunun üzerinden biraz geçmiş ama olsun, ben bu sistemi samsungun kendi bayisinden 580 tl ye aldım dün kurulumu yapıldı, ilk izlenim olarak çok kaliteli diyebilirim. samsungu tercih etmemin nedeni ise tv ve bilgisayarda samsung olduğu için tek kumandada olayı çözmek isteğimdi. tavsiye ederim c550 güzel bir sistemdir

yardım edebilirsen sevinirim sabırsızlıkla sistemin sesini duymayı bekliyorum. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemosir

kolay gelsin beyler. ben de samsung c550 ev sinema sistemini yeni aldım ve bir sorunum var. sistemi kurdum her şey iyi güzel de sesi sonuna kadar açmama rağmen bass duyamıyorum. subwoofer ses seviyesi 5miş gibi çok az bir ses veriyor. bunun nedeni ne ve nasıl çözebilirim ? bu arada şu ana kadar aux2den telefon ve digiturk reciever bağlantısıyla denedim ikisinde de aynı sorun vardı.. eq.la dolby özelliğini de denedim bazen sadece frontlardan ses geldi bazen hepsinden geldi ama subwoofer hiç olması gereken gibi çalışmadı inletmedi . .

kardeş bendede var ht-c 550 ve bass ları gayet tatmin edici ve doyurucu..inan ben sadece birkaç kez sesi sonuna kadar açabildim maalesef apartman dairesinde oturduğum için ertesi gün şikayet geldi..sana diyeceğim bağlantıları doğru yaptığından emin ol birde normal hoparlör kablolarını çıkart sadece subwofer takılı kalsın böyleyken sesi aç.. birde stereo modunda dene.en çok bası bu modda duyarsın..

• sonradan fark ettim ki aux2den takıldığında subwoofer normalin çok altında ses veriyor ve sadece front hoparlörlerden ses geliyor. dvd ve usb taktığımda dediğin gibi çok iyi ses aldım. fakat şu an yine büyük bir problemim var o da stereo moduna koyamıyorum, dolby digital modunda dinleyemiyorum çalışmıyor. yani tuşuna basıyorum kumandanın ışığı yanıyor ama ekranda veya dvd playerın ekranında görünmüyor ses de değişmiyor. sadece ilk gün çalıştı sonra hep böyleydi. bu konuda ne yapabilirim ?
  • Bende de Samsung TV ve bu ses sisteminden var, TV'deki optik çıkıştan ses sistemine bağlantı yaptım, sorunsuz ses alabiliyorum ama merak ettiğim 5.1 bir DivX dosyasını TV'nin medya oynatıcısında açtığımda gerçek 5.1 ses alıp alamayacağım. Bu arada TV menüsünde optik çıkış için PCM ve Dolby Digital şeklinde 2 seçenek var, PCM seçili ve bunu Dolby Digital yapamıyorum.

İkinci sorum ise PS3 ile ilgili, PS3'ü HDMI ile TV'ye bağlayıp TV'deki optik çıkışla ses sistemine bağlantı yaparsam Dolby Digital çıkışı kullanmış oluyor muyum, yoksa PS'ü ses sisteminin optik girişine doğrudan mı bağlamam gerekiyor?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.