Şimdi Ara

teknosa outlet tekrar açılmış (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
26
Favori
37.546
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ufaktan canlansa da telefonları değişsek :))
  • Şu anda bir adet iphone x 64 gb - 5180 TL'ye satılıyor. Sadece kutusu açılmış başka kusuru yok. Ben alamayacağım, umarım buradan birisi alır.
  • werrol kullanıcısına yanıt
    çıkıyor ara ara. 5 tlye preo gitti bir ara. 8 tl ye süpürge.200 tl dyson şarjlı.

700 tlye iphone 6
    note 4 , 5
    lg g2,3,4,
    v.s. v.s. takip etmek lazım.
  • TEKNOSA oyuncak ayı falan satmaya devam etsin. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: belo3

çıkıyor ara ara. 5 tlye preo gitti bir ara. 8 tl ye süpürge.200 tl dyson şarjlı.

700 tlye iphone 6
    note 4 , 5
    lg g2,3,4,

Hangi filtreleri kullanarak buluyorsunuz 5 tl 8 tl lik ürünleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex23644

quote:

700 tlye iphone 6
    note 4 , 5
    lg g2,3,4,

Hangi filtreleri kullanarak buluyorsunuz 5 tl 8 tl lik ürünleri?

https://www.teknosa.com/firsat-urunleri/outlet-urunleri?q=[seciniz:outlet-urunleri,]

bu linkten istediğiniz kategoriyi artan olarak kısayol yapıp ordan F5 liyerek bulunuyor.

Ama söyle bir durum var tabii. ilk çıktığı zaman sayfa açılmayıp ana sayfaya yönlendiği

oluyor.o zaman almak zor ürün sayfası aktif olunca alabilirsiniz.

Bu tip fiyattaki ürünleri maalesef kodçu arkadaşla var aramızda piyasaya hiç çıkmazlar sinsiler

ürünün sayfası aktif olmadan ürünü hemen kapıyorlar. Nasıl yapılıyor kimse anlatmıyor.

Nedenide kesinlikle rakip çıkmasın..benden başkası almasın.

Sağolsun 1 arkadaş geçen sene bana çok yardımcı olmuştu benim yerime sepete ekliyordu ben alıyordum.

• Şu konuyu malum iki şahıs için görüntülenebilir hale getirsinler yeter. Nasıl olsa büyük kısım yine bir ürün alamayacak...
  • bunlardaki kafa eski ürünü ucuza verelim değil. Kendilerine giren kazığı milleti satıyorlar.
    teknosanın outletinden alacağınız hiçbirşeyin garantisi olmuyor ve kronik arızalı diye ayırıyorlar. uğraşırsınız yorar adamı bu kazıknosa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 9 Şubat 2018; 18:48:16 >
  • Geçen senelerde daha insaflı satışları vardı kabul etmek gerekir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • masaüstünde stoklar görünmüyor ama mobilde görünüyor.

LENOVO VIBE P1M BEYAZ AKILLI TELEFON : 497,00 TL

https://www.teknosa.com/urunler/125071713/lenovo-vibe-p1m-beyaz-akilli-telefon
    Antalya Kepez Özdılek Exxtra
    Aydın Forum
    Istanbul Mecıdıyeköy Profılo
    Istanbul Levent Metrocıty Exxtra
    Istanbul Sefaköy Armonıpark Outlet Extra

LENOVO VIBE P1M SiYAH AKILLI TELEFON : 499,00 TL
    https://www.teknosa.com/urunler/125071712/lenovo-vibe-p1m-siyah-akilli-telefon
    Izmıt Gebze Center Exxtra
    Izmıt Symbol Extra

• quote:

700 tlye iphone 6
    note 4 , 5
    lg g2,3,4,

ustam bu ürün girişleri gece mi yapılıyor gündüz mü? anladığım kadarıyla siz baya takip ediyorsunuz. stoğa iphone girdiğini görünce sepetinize ekleyebilir misiniz? ben sizden alsam ürünü.
  • Telefonum bozuldu galaxy pocket kullanıyorum acil bir telefon ihtiyacım var 500-600 lira civarı idare edicek bir telefon ihtiyacı olmayana denk gelirse yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi origo35 -- 14 Şubat 2018; 0:23:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsomeboyxx

quote:

700 tlye iphone 6
    note 4 , 5
    lg g2,3,4,

ustam bu ürün girişleri gece mi yapılıyor gündüz mü? anladığım kadarıyla siz baya takip ediyorsunuz. stoğa iphone girdiğini görünce sepetinize ekleyebilir misiniz? ben sizden alsam ürünü.

Saatleri değişiyor. Bugün samsung t800 geldi 230 tlden alamadım kaçtı.

İphone var elimde veririm istersen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun bir laptop denk getirsem....
  • Geçen ay Olivyumdaki Teknosa Outlette Logo(burn in)yanığı olan Oled tv satıyorlardı 8 küsur bin tl idi galiba,tv'nin ortasında samsung logo yanığı kalmış beyaz ekranda belli oluyordu.Tv'nin arkasında küçük bir yere arızasını yazmışlar ama bu Logo yanığından ASLA bahsetmemişler,bu tv'yi alan insanın 8 küsür bin tl'sine yazık parayı çöpe atmış olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 14 Şubat 2018; 9:29:46 >
  • Preo p2 kablosu aldım 11 küsur tl ye o bile çalışmıyor.bir de kontrol edildi çalışıyor diye not düşmüşler.güvenli değil kısacası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2650 liraya satışa sundukları teşhir ürünü tv hepsiburada'da 2400 tlye satılıyor + 75 tl maxipuan veriyor. burada bir tezatlık yok mu bu nasıl teşhir indirimi?
  • neron54 kullanıcısına yanıt
    Fiyatların hepsi şişik. Ya piyasa fiyatlarında ya da daha yüksek. Nadiren uygun ürünlerde gelmiyor değil

• Site aşırı yavaş yine abandınız çöktü.

• Güzel bir kulak içi kulaklık varmı gözünüze çarpan

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.