Şimdi Ara

Teknosa Mağzalarında ilginç fiyatlar. (998. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.157
Cevap
391
Favori
1.365.697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9969979989991000
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boşuna gidip bakmasın kimse, mağaza çalışanı kendine ayırmış

Aynı zamanda 97 liralık bir tablet daha var ama sanmıyorum onuda bulabileceklerini. Hergün bir ürün için gidiyorum hergünde yok çekiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iKD44

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

4 Yıl önce bu konunun aynısını ürünleri resimleri ile birlikte açmıtşımi on binlerce mesaj gelmişti, yıllar sonra sanki tekrar açılmış :)

Bugün rast geldi gireyim dedim Z213 ve Logitech Mikrofonlu kulaklık aldım 10+44 TL'ye normal piyasa fiyatları 77+100 TL

Ben de gidip aldım ama 7 Aşamlı şekilde.

1) Fiyatını sordum ekranda 44 görmesine rağmen göz göre göre yalan söyledi 103 dedi

2) Ürünü sordum yok dedi - Tableti açıp gösterdim

3) Mecbur depoya gitti geldi ve satamam dedi merkeze gidecek dedi getirin dedim bakacağım yine de dedim

4) Kırık dedi olsun dedim siz getirin dedim

5) Gitti getirdi baktım evet biraz patlak var sadece Subwoofer'da ve kesinlikle çalışmasına engel değil çalışmayabilir dedi olsun alacağım yine de dedim.

6) Teşhir ürünü kaşesi vuracağım dedi olsun dedim

7) Telefon açmış gibi yaptı saçmaladı bu arada bu ürün için arka tarafta bir birleri ile kavga ediyorlardı vermeyelim diye.

Fiyat Performans olarak gayet iyi o yüzden değdi çabama.

Logitech kulaklık hangi model hocam merak ettim

H150 ama Teknosa internetten bulmamak için her türlü önlemi almaya çalışmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugun ve yarin tekirdagda olacagim. Corlu orion ya da tekirdag tekirada alinacak birseyler var mi?onerilerinizi bekliyorum.ayrica isteyen arkadaslara da yardimci olabilirim.

• Bende biraz şikayet edeyim bari.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İzmir Forum Bornova Extra'ya gidebilecek bir arkadaş var mı?

• Urun aslinda 8010 modeli. Ama kutusu 8005. O yuzden satmiyor olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Martingale

Teknosa 1-2 yıla ya iflas erteler , iflas eder yada yabancı bir şirkete satılır.

Bu daha hiçbirşey asıl vurgun o zaman yapılır.
  • beyler Nescafé Dolce Gusto Piccolo ve melody arasında kaldım kullanan bilen var mı önerirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: secokul

hocam samsundayım. samsunda 3 tane teknosa var. hangisinde bu acaba :(

Samsun bulvar extra görünüyor varsa banada alir misin

• Aslında adamlar kliksa ile internete de sağlam girdiler ama niyeyse o da battı. Teknosa'nın bu duruma gelme nedeni bakkal dükkanı gibi teknoloji marketi olmayacağı mantığı. Küçük şehirlerde ufacık dükkan açıp çoğu ürünü bulundurmuyorlar. Merkezi oldukları için kiralar da yüksek. AVM desen, kiralar Euro üzerinden müthiş paralar ödeniyor. En iyisi online satış. 15 gün iade garantisi de var. Dükkan üzerinden satış çok azaldı...
  • Daha once yazdim ama cevap gelmedi. Samsung note 10.1 tablet almak istiyorum ancak linki bulamiyorum. Gittiginiz magazalarda var mi kontrol eder misiniz? Alabilirseniz havale yapabilirim.

Alttaki link çalışmıyor.

http://www.teknosa.com/urunler/125042803/samsung-n8005-galaxy-note-101-inci-beyazi-tablet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen al dışındaki ürünleri nasıl buluyorsunuz ben bulamıyorum

• Arkadaşlar saat 14.00 gibi Mall of İstanbul avm şubesinde olacağım.
    Nette stok görünen, bakmamı istediğiniz ürün olursa mesaj atabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

4 Yıl önce bu konunun aynısını ürünleri resimleri ile birlikte açmıtşımi on binlerce mesaj gelmişti, yıllar sonra sanki tekrar açılmış :)

Bugün rast geldi gireyim dedim Z213 ve Logitech Mikrofonlu kulaklık aldım 10+44 TL'ye normal piyasa fiyatları 77+100 TL

Ben de gidip aldım ama 7 Aşamlı şekilde.

1) Fiyatını sordum ekranda 44 görmesine rağmen göz göre göre yalan söyledi 103 dedi

2) Ürünü sordum yok dedi - Tableti açıp gösterdim

3) Mecbur depoya gitti geldi ve satamam dedi merkeze gidecek dedi getirin dedim bakacağım yine de dedim

4) Kırık dedi olsun dedim siz getirin dedim

5) Gitti getirdi baktım evet biraz patlak var sadece Subwoofer'da ve kesinlikle çalışmasına engel değil çalışmayabilir dedi olsun alacağım yine de dedim.

6) Teşhir ürünü kaşesi vuracağım dedi olsun dedim

7) Telefon açmış gibi yaptı saçmaladı bu arada bu ürün için arka tarafta bir birleri ile kavga ediyorlardı vermeyelim diye.

Fiyat Performans olarak gayet iyi o yüzden değdi çabama.

çarşamba günü bu ürün için gidip sormuştum. 19 adet ürün vardı üstüste. görünce hemen gittim. gider gitmez elemanın biri onların hepsi satıldı dedi. ne demek satıldı, siz mi aldınız :) dedim, internet üzerinden müşteri almış biz de şimdi kargoya hazırlıyoruz diye mırın kırın etti. sonra çıkıştım, görücem faturaları irsaliyeyi diye, gösterdi. kargo faturasında kadir taş, ürün faturasında halil taş yazıyor :) bunların soyadları aynı ama farklı kişiler, hayali heralde bunlar dedim iyice sıkıştı köşeye. sonra mağaza müdürü geldi. ona da biraz ses yükselttim. adımı soyadımı telefonumu aldılar başka mağazadan isteyelim diye. az önce telefon geldi, ürününz geldi gelip alabilirsiniz diye. bunlar bu dilden anlıyor demekki. bir de öğle arasında takımelbiseyle gitmek zorunda kalmıştım, demekki kişilik ve duruşa da bakıyorlar. garibansa yolla gitsin.

• İstanbul'da oturuyorum.K230 klavye alacaktım stokta gözükmüyor.Başka ucuza klavye var mı İstanbul'da ?

• Derin dondurucu olarak sicak firsat var mi arkadaslar 5-7 cekmeceli olanlardan...

• Arkadaşlar şu şubelerden birine gidecek varsa. Rowenta traş makinası istiyorum,

ISTANBUL ACIBADEM AKASYA EXXTRA
    ISTANBUL SISLI CEVAHIR EXXTRA
    ISTANBUL ZEYTINBURNU OLIVIUM EXTRA
    ISTANBUL EYÜP AXIS EXTRA
    ISTANBUL FORUM EXXTRA
    ISTANBUL IKITELLI MALL OF EXXTRA
  • ANKARA CEPA EXXTRA
    ANKARA ETLIK ANTARES EXXTRA

Rowenta tıraş makinası alabilecek var mı ?
  • rowenta traş makinesi kargolamamis halen aldigim günden beri paketlendi şeklinde sitede bakalım pazartesiye kaldı herhalde

• Pm katılmak istiyorum

• 
Sayfa: önceki 9969979989991000
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.