Şimdi Ara

TEKNOSA - FELİX ÇAY MAKİNESİ - KATI MEYVE SIKACAĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.teknosa.com/kategori/beyaz_esya/kati_meyve_presi__narenciye_sikacagi/1334/120100117/felix_iksir_kati_meyve_sikacagi

1 Senedir kullanıyorum, güçlü motoru var, ne atsanız hakkaten suyunu çıkarıyor :) 100 tl nin altına düşmüyordu, güzel fiyat. 79,90 TL

http://www.teknosa.com/kategori/beyaz_esya/cay_kahve_makinesi__su_isitici/1332/120130028/felix_fl_356_cay_makinesi

Yine felixten çay makinesi-su ısıtıcı. Bunuda ofiste çok uzun zamandır kullanıyoruz tık yok sağlam ürün. genelde 69 tl den satılıyor bazen 60 tl ye iniyordu. bu üründe de güzel fiyat. 49,90 TL

• Felix markası hakikaten güzel...Ben yaklaşık üç yıl önce rondo tabir edilen soğan falan parçalayan cihazından almıştım...Hâlâ ilk günkü gibi,tık demedi maşallah....
  • kaptım 1 tane çaycı tesekkürler
  • Güzelse bende katı meyve sıkacağı alıcam başka kullanan var mı veya önerisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuyuff

kaptım 1 tane çaycı tesekkürler

1 tane koymuşlar siz kapmışsınız. Stokta yok çünkü.
  • Şimdiye kadar bir kez felix markasından bir ürün aldım.Bende hiç iyi bir intiba uyandırmayan bir marka.
    2009 senesinde olması lazım yanlış hatırlamıyorsam,indirimden felix'in bir dijital baskülünü satın aldım,eve getirdikden 10dk. sonra bozuldu geri iade ettim.
  • Aynı modelden almıştım sanırım geçen yıldı. 2 hafta kullandım ve çelik olan alt kısmında kireç biriktiğini görür görmez hemen Carrefour' a iade edip parasını geri aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KATI MEYVE SIKACAĞI TAVSİYE
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu meyve sıkacağını alsammı ki, karar veremedim.. Birde bu teknosa kart ne işe yarıyor, daha önce teknosa web'ten hiç alışveriş yapmadımda?
  • Up.

Yokmu şu meyve sıkacağını başka kullanan:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 19 Aralık 2011; 17:08:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

Aynı modelden almıştım sanırım geçen yıldı. 2 hafta kullandım ve çelik olan alt kısmında kireç biriktiğini görür görmez hemen Carrefour' a iade edip parasını geri aldım.

Suyunuz çok kireçli sanırım...Buna cihazın yapabileceği birşey yok ki...
  • çaycıdan alacağım . çok teşekkürler
  • Bende iki gün önce bu çaycı yı Koçtaş dan 70 TL ye aldım wallahi 50 TL iyi fiyat, derdime yanıyorum şimdi

quote:

Aynı modelden almıştım sanırım geçen yıldı. 2 hafta kullandım ve çelik olan alt kısmında kireç biriktiğini görür görmez hemen Carrefour' a iade edip parasını geri aldım.

Allah Allah ürküttünüz beni, kireç birikmesi kalitesiz olduğunun mu göstergesi yani ?
    Ya da bende de birikirse bende mi iade edeyim, malum memleketimizde sular kireçli zaten ! !
  • valla bende meyve sıkacağını almanın eşiğindeyim alsammı napsam. Sinboda bile bunun kadar ucuzu yok. Ben çelik görünümlü bi marka alacaktım bi ara adını hatırlayamadım 140 liraydı. Bu eğer sağlamsa iyi olur fiyatıda uygun kullananlar bi yorum yapsınlar bari
  • meyve sıkacağı 700w için gayet uygun fiyat,zaten bu güç bu mak. aranan en büyük özelliklik
    ihtiyacım var aslında ama dün trendyol a harcadık paraları,almayı düşünenler varsa kullanmasamda f/p oranı çok iyi duruyor
  • Katı meyve sıkacağı bir çok sitede aynı fiyata satılıyor. Teknosa'da ücretsiz kargo olması avantaj sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andre_

Bende iki gün önce bu çaycı yı Koçtaş dan 70 TL ye aldım wallahi 50 TL iyi fiyat, derdime yanıyorum şimdi

quote:

Allah Allah ürküttünüz beni, kireç birikmesi kalitesiz olduğunun mu göstergesi yani ?
    Ya da bende de birikirse bende mi iade edeyim, malum memleketimizde sular kireçli zaten ! !

Suyumuz kireçli ama aşırı olduğunu zannetmiyorum. Mesela yeni aldığım sıradan çaydanlık hergün 2 veya 3 kez kullandığım halde ancak 1 yıl sonunda tabanında kireç biriktirmeye başladı.
    Bu cihazın yapısından ötürü sadece 2 hafta kullandığım halde tabanında gözle görülür kireç oluşturdu. Bu arada benim kullandığım Felix' in bu modelinin her iki parçası da metal olanıydı. İlgiç bir şekilde altta ki ısıtıcı da kireç oluşurken üstte ki demlikte herhangi bir oluşum yoktu. Bu da demek oluyor ki süreli ısıtmalarda metal ile reaksiyona giren kireç suda çökeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak[Alper] -- 19 Aralık 2011; 17:38:01 >

• Kismet banaymis :)) biz aritilmis su kullandigimizdan kireclenme sorunu olmaz ;)
  • hepsiburada SINBO marka katı meyve sıkacağını 60lira yapmış..
    bende sinbo var, cidden güzel ürün, paslanmaz çelik gövde..
    almayı düşünenler bi baksın diyecem ama HB'nın da tersi pis yani,
    göndermedi mi yanıyorsun, yanmakla kalmıyorsun ağaç oluyorsun beklerken

TEKNOSA - FELİX ÇAY MAKİNESİ - KATI MEYVE SIKACAĞI

http://www.hepsiburada.com/Liste/sinbo-sj-3124-kati-meyva-sikacagi-paslanmaz-celik-govde/productDetails.aspx?productId=mtsinsj3124&categoryId=22020&SKU=MTSINSJ3124

EDiT: bendeki farklı bi modeli, watt'ı 700.. bu reklamdaki 450 watt diyor.. bu gibi ürünlerde watt çok önemli.. yani iki kere düşünün alırken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 19 Aralık 2011; 17:46:30 >

• felix arzum ürünü ve 3 yıl garantili, yetkili servisleri de arzumla aynı. tahmin ediyorum ürün kalitesi de görsellik hariç aynı. birkaç felix ürünü kullandım f/p oranı bence iyi....
  • ya arkadaşlar,
    felix çay makinesinin üstü çelik olanını bulamıyorum!..
    (cam olanın kırılma durumundan tercih etmek istemiyorum!..)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.