Şimdi Ara

TEKNOSA - FELİX ÇAY MAKİNESİ - KATI MEYVE SIKACAĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • meyve sıkacağını sinbo ile kıyas etmek bile yersiz wattları aynı olsa bile felix sinbodan çok daha kaliteli ürünler üretiyor ki bu sıkacak gerçekten iyi.
    şirkette bi sinbo mikserimiz vardı ilk çalıştırdığımızda tadilatmı var diye kapıcı gelmişti ofisce kopmuştuk, sonra birgün bi köfteciye girdim aynı ses abi sinbo mikser dimi dedim bu sefer köfteci koptu :)

çay makinesi bitmiş herhalde ama üstünün cam olması daha iyi çelikte azda olsa tat bozuluyor sanki.
  • arkadaşlar bende katı meyve sıkacağı almayı düşünüyorum ama elma ve havuçtan başka ne atıyorsunuz içine.Aklıma başka pek meyve gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vakur42

ya arkadaşlar,
    felix çay makinesinin üstü çelik olanını bulamıyorum!..
    (cam olanın kırılma durumundan tercih etmek istemiyorum!..)

aradığın ürün bimekste var.

http://www.bimeks.com.tr/urun/115815/felix-fl361-klasik-demli-cay-robotu.aspx

internette sadece bu rengi görünüyor ama metrocity bimekste aynı modelin mat görünümlü siyah yerlerinin bordo renkli olanını görmüştüm(çok değil 1 hafta önce falan)

ama epey fiyat farkı var tabi. cam olanının tek dezavantajı kırılma durumu olabilir yoksa aslında demlediğin çayın rengini görmek bakımından daha güzel, daha hoş oluyor. biz de evde cam olanından kullanıyoruz yaklaşık 2 aydır, gayet memnunuz. hatta felix in ısıtıcısını kullanıyorduk almadan önce ama bunu alınca ona ihtiyacımız kalmadığı için kaldırdık(3 yıl kullandığımız o felix ısıtıcıdan da son derece memnunduk.)

• 2 hafta önce migros kampanyasından sinbo 3127'yi 25 liraya aldım. Sadece 25 tl. 500 watt. Köpüklü çıkarması harici gayet tatmin edici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metrikk

quote:

ya arkadaşlar,

internette sadece bu rengi görünüyor ama metrocity bimekste aynı modelin mat görünümlü siyah yerlerinin bordo renkli olanını görmüştüm(çok değil 1 hafta önce falan)

ama epey fiyat farkı var tabi. cam olanının tek dezavantajı kırılma durumu olabilir yoksa aslında demlediğin çayın rengini görmek bakımından daha güzel, daha hoş oluyor. biz de evde cam olanından kullanıyoruz yaklaşık 2 aydır, gayet memnunuz. hatta felix in ısıtıcısını kullanıyorduk almadan önce ama bunu alınca ona ihtiyacımız kalmadığı için kaldırdık(3 yıl kullandığımız o felix ısıtıcıdan da son derece memnunduk.)

tabi bi de kırılma dışında;
    sararma durumu da var! onu ne yaptınız?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metrikk

quote:

ya arkadaşlar,

tabi bi de kırılma dışında;
    sararma durumu da var! onu ne yaptınız?

evet sararıyor ama çamaşır suyuyla eski haline dönüyor. kireç sorunu için de azıcık sirke döktüğünde sorun kalmıyor. bizimkinde 2 aydır her gün en az 1 kez çay demleniyor, 2-3 kez de su ısıtılıyor ama görsen ilk günkü gibi. bence biraz da kullanmayı bilmekle alakalı. kireçlendi diye ürünü suçlamak çok komik geldi bana. kullanmayı bilmedikten sonra her ürün kötü olur bence..

• cihazda otomatik termostat yokmuş yani kettle gibi kaynadıktan sonra kendini kapatmıyormuş kaynamaya devam ediyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DVB

cihazda otomatik termostat yokmuş yani kettle gibi kaynadıktan sonra kendini kapatmıyormuş kaynamaya devam ediyormuş

Çay setinde otomatik termostat olmadan olur mu? Resimdeki ayar düğmesi ile termostatı ayarlıyorsunuz. Sizin kastettiğiniz suyu kaynatınca otomatik kapanma olayı yok sanırım. Sonuçta kettle (Bunun Türkçesi nedir yahu?) değil çay seti. Ama termostat var.
  • dün çay mak istiyordu biri.yarin söyleyim bakam teşekkürler.mağzada geçerli değil mi internetten almasak.
  • Felix çay makinası bendede var zamanında carfurdan almıştım bu fiyata . tavsiye etmem. etmeme sebeblerim ;

1. aldığım çağ makinası orta ayar açıkken kendi kendine alttaki plastik kısmındaki aksam eridi ve yandı
    2.Servis e verdim tabanı değiştirildi yani elektronik kısmının tamamı değişti.Sonra bunu kullanmaya başladım bu seferde termostat ayarı bozuldu içindeki su sıcak olsa bile kendi kendine kaynatmaya başladı ve tamamen sıcaklığı en düşük seviyeye getirmezsem sürekli kaynatma yapıyor.
    3.Çaydanlığın ve altının kafaları çok kısa tutulmuş, çayı demlerken suyun yarısı dışarı akıyor , fizik kanunlarına aykırı ürün yapmışlar
    4.kapasitesi çok az 1.5 litre eğer fazla doldurursanız kaynar su taşıyor etrafa akıyor.
    3.Bu üründe otomatik kapama malesef yok.Son seviyede fln açık unutursanız hemmakine yanar hemde ciddi risk oluşturur.Bu sebeblerle almak isteyenlere otomatik kapanma özelliği olan arçelik semaver gibi daha pratik , daha fazla su kapasiteli ve otomatik resistansı olan ürünleri tavsiye ederim , kesinlikle bunu değil ,sadece bekar evinde yada öğrenci evinde kullanılacak tipte alaetlerden biri bu

• http://www.hepsiburada.com/Liste/sinbo-stm-5200-cay-seti-inox/productDetails.aspx?productId=mtsinstm5200&categoryId=22005

Tipsiz ama süper alet. İşini çok iyi yapıyor. İki düğmesi var. Hem kettle gibi kullanılabiliyor, hem de çay makinesi. Üstteki düğme kaynayınca otomatik atıyor. Alltakini açınca 5-6 saniye aralıklarla alttan ısıtıyor. İçinde su kalmayınca kendini kapatıyor(muş) denemedim hiç. İnox çelik gövdenin tabanı kireç tutuyor. Bence iyi bir şey. O kadar kirecin midemize gitmesinden iyidir. Akşam eve gelince bununla çay demleyip içmediğim gün yok. İki tane almıştım biri arızalandı alttan ısıtma yapmıyordu. Sinbo'nun web sitesinden form doldurdum. Kargo görevlisi gelip evden aldı. Bir hafta sonra sıfır açılmamış ürün eve teslim geldi. Ben Bimeks kampanyasında tanesini kargo dahil 44 TL ye almıştım. Daha fazla almadığıma pişman oldum. Eşe dosta süper hediye olurdu. Bir daha da hiç indirime girmedi. Şiddetle tasiye ediyorum ama yukarda yazdığım gibi tipi kayık.

• indirim kapsamında bu ikisi hariç başka ürünler de var.

gazetede görmüştüm son gün ayın 20`si yazıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoca05

quote:

Orijinalden alıntı: DVB

cihazda otomatik termostat yokmuş yani kettle gibi kaynadıktan sonra kendini kapatmıyormuş kaynamaya devam ediyormuş

Çay setinde otomatik termostat olmadan olur mu? Resimdeki ayar düğmesi ile termostatı ayarlıyorsunuz. Sizin kastettiğiniz suyu kaynatınca otomatik kapanma olayı yok sanırım. Sonuçta kettle (Bunun Türkçesi nedir yahu?) değil çay seti. Ama termostat var.

souledge isimli arkadaşın yorumunuda okuyun cihaz otomatik kapatmıyor yani almak pekte mantıklı değil
  • Termostatlı çay setleri var, su sıcaklığı yükselince otomatik kapatıyor kendini, googlede çay otomatı arandığında karışınıza bir çok site çıkabilir. aşağıdaki de bir örnek sayılabilir.
    http://cayotomati.gen.tr/cay-otomati-80-bardaklik-2-yil-garantili-paslanmaz-celik-cay-makinasi
  • katı meyva sıkacağından aldım fazlasıyla memnun kaldım, fiyatına göre gerçekten çok çok iyi 200 liralıklardan bir farkını göremedim, malzeme kalitesi de çok iyi üstelik 3 yıl arzum garantisinde, ev için daha fazla para vermeye gerek yok artan para ile döküm narenciye sıkacağı alınabilir...
    bu arada haber veren arkadaşa teşekürler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.