fiyatı düşmüş teknosada sadece herhangi bi farklılık yok aynı ürün
Bir sorun yok alaiblirsiniz. Bence fırsatını bulmuşken kaçırmayın
fiyat gayet iyi... ancak vatanda klasik aysonu indirimi(%25) ile 450ye geliyor. 32 gb da 580e ama bu fiyatlar 2 günlük oluyo.
quote:
Orijinalden alıntı: sinergy_05 fiyat gayet iyi... ancak vatanda klasik aysonu indirimi(%25) ile 450ye geliyor. 32 gb da 580e ama bu fiyatlar 2 günlük oluyo.
Indirimin suresi 2gun oluyor ama stoklarda ilk gun erken saatlerde bitmis oluyo gecen ay oyle olmustu ordan biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Süper Poze
quote:
Orijinalden alıntı: sinergy_05 fiyat gayet iyi... ancak vatanda klasik aysonu indirimi(%25) ile 450ye geliyor. 32 gb da 580e ama bu fiyatlar 2 günlük oluyo.
Indirimin suresi 2gun oluyor ama stoklarda ilk gun erken saatlerde bitmis oluyo gecen ay oyle olmustu ordan biliyorum
ondan 2 ay önce de öle olmuştu. sonuncuyu almıştım 32lik
425tl ye satıyorum 32gb almak istiyen olursa pm atsin
8GB çok az yalnız haberiniz olsun. Hani sadece müzikçalar ve Wifi için tamam ama oyun, bol application, harici olarak kullanmak vs için sıkıntılı olur.
Alcaksan al bunu fena fiyat değil. Ancak hiç ay sonu vatan falan bekleme stokta yok gösterip indrim yapıyorlar. Sanal kandırmaca.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme