Şimdi Ara

Teknosa'da PS3 bugün mü indirimde ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Evet, sıcak fırsatlara bak istersen,ayrıntılı bilgi için.
  • kalmamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsuer

kalmamıştır

niğdedeyim,alan olmaz
  • Düzce'de bitti dediler, lanet olsun
  • Beyler şu teknosaya bugün gitmeyi düşünüyorum tam olarak neler indirimde fiyatları neler bakablicem bi site varmı?
  • bu saatten sonra adam akıllı bişe kalmamıştır zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum geç kaldın.. niğde veya başka biyer.. senin gibi kaç tane elaman vardır niğdede haberin varmı:D boşuna gitme bu saatten sonra:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oRHaN07

dostum geç kaldın.. niğde veya başka biyer.. senin gibi kaç tane elaman vardır niğdede haberin varmı:D boşuna gitme bu saatten sonra:D

lütfen dostum bi söyleyin hangi siteden bakabilrim nelerde indirim var filan baya merak ettim bugün gidebilrim
  • Bu saatte birşey kalmaz beyler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Game-R

quote:

dostum geç kaldın.. niğde veya başka biyer.. senin gibi kaç tane elaman vardır niğdede haberin varmı:D boşuna gitme bu saatten sonra:D

lütfen dostum bi söyleyin hangi siteden bakabilrim nelerde indirim var filan baya merak ettim bugün gidebilrim

Teknoloji alışverişinde inanılmaz fırsatlar sunan “Turuncu İndirim” 24 Aralık Cumartesi, Türkiye’deki tüm Teknosa mağazalarında! Birbirinden çeşitli ürünlere, %50’ye varan indirimle sahip olmak için bu fırsatı kaçırmayın!http://www.teknosa.com/insert

teknosa facebook sitesinden kopyaladım.. bütün mağazalarda var indirim.. linkten kataloğa bakabilirsin.. ben dün baktım ama çok zor açılıyor katalog.. hatta şuan açılmıyor.. hatırladığım kadarıyla 4 tane fotoğraf makinesinde indirim var.. fuji av200 199 tl idi sanırım.. sony nikon ve bi marka daha vardı.. 160gb slim ps3 var işte.. falan filan.. tv lerde pc lerde ve telefonlarda indirim var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN07 -- 24 Aralık 2011; 15:39:14 >

• Beyler 160gb lik olan modelleri kırılabiliyor mu ? yain kopya oynayabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Beyler 160gb lik olan modelleri kırılabiliyor mu ? yain kopya oynayabilir miyim ?

bilmiyorum dostum ama bu saatten sonra bunları sormanın anlamı yok bence.. çünkü kalmamıştır.. millet geceden kuyruğa giriyor ve her mağazada sadece 1 adet ps3 oluyor.. sabahtan beri illaki birisi almıştır..
  • quote:

quote:

Beyler 160gb lik olan modelleri kırılabiliyor mu ? yain kopya oynayabilir miyim ?

bilmiyorum dostum ama bu saatten sonra bunları sormanın anlamı yok bence.. çünkü kalmamıştır.. millet geceden kuyruğa giriyor ve her mağazada sadece 1 adet ps3 oluyor.. sabahtan beri illaki birisi almıştır..

hayır hocam varmış.ama kırılmıyorsa almayacağım ?
  • kırılabiliyor.
  • ne kadar bu ps3
  • quote:

quote:

quote:

hayır hocam varmış.ama kırılmıyorsa almayacağım ?

bilmiyorum ama kırılıyordur.. remiles01 adlı arkadaşda kırılıyor demiş..
  • bugün ne kadar arkadaşlar ps3
  • ps3 ün versiyonu önemli en son 3.5 olanı kırıyorlardı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

kırılabiliyor.

nasıl kırılıyor hocam ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.