Şimdi Ara

Teknosa.com’da 120 TL ye varan Parafpara!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
873
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknosa.com’da 120 TL ye varan Parafpara!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimde telefon yok ama şartlarda olumsuz bir ibare de yok.
  • İhtiyacı olana:

www.teknosa.com
    WD My Passport 5TB Worldwide WDBPKJ0050BBK-WESN Taşınabilir Harddisk Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/wd-my-passport-5tb-worldwide-wdbpkj0050bbkwesn-tasinabilir-harddisk-p-125420979?ref=go&utm_source=go&utm_medium=affiliate&utm_campaign=63

• Paraf son zamanlarda güzel kampanyalar yapıyor. Kullanan arkadaşlar , bu parafın aidatı kaç para , bir de geri alabiliyormuyuz?
  • CinemaG kullanıcısına yanıt
    Rez alim. Bende yeni paraf kart aldim bu duruma gore kullanicam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • www.parafcard.com.tr
    Faiz Oranları ve Ücretler
    https://www.parafcard.com.tr/114-faiz_oranlari_ve_ucretler

39tl yazıyor sanki ama inanasım gelmedi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam paraf olursa doğru da kart klasik olan gelirse 39+bsmv yani toplamda 41 TL falan oluyor, paraf gold 64+bsmv olması yani 67 gibi oluyor parafly kartlarda daha yuksek yıllık ucret alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    maaş hesabım hepsi belaş.

İlk çıktığından beri kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Gerçi hiç kredi kartı aidatı ödemedim. Çıktığı zaman aidatı yoktu. Sonradan da maaşlı müşterisi oldum. Markette para üstü veya İstanbul’da yaşayanlar İçin ücretsiz ispark gibi sürekli kampanyaları var. Tavsiye ederim. Sahip olunması gerektiğini düşündüğüm bir kart.

• Cek satışta 25-30 a satılan 2500 uzeri apple monster hariç tum urunlerde gecen 100 tl zubizu kod da eklenince daha avantajlı olur. Koda para vermeyin, uygulamadan ücretsiz alınıyor.17 mayıs a kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frdbb -- 13 Mayıs 2020; 10:56:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    3 ay önce aldım. 39 tl aidat yansıttılar ilk ekstrede.aradım puan olarak yüklediler hemen.
  • Arkadaşlar çok önemli bir madde var geçen Mediamarkt kampanyasında sayılmadı tekrardan alışverişi yapmak zorunda kaldım. Saçmasapan bir madde.

Paraf, Paraf’a bağlı sanal kartlar ve Parafly kampanyaya dahil olup, Business kartlar, Parafly’a bağlı sanal kartlar, HalkCard, ek kartlar ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.