Şimdi Ara

TEKNOSA ÇADIRI YANIYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
4
Favori
6.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bnm çok işime geldi bu çadır olayı, gerçi büyük kapsamlı bir ürün değildi aldığım eski bir notebook mousetu ancak %50ye yakın indirimle aldım diyebilirim.
    http://www.teknosa.com/urunler/125190807/a4-tech-x5-20md-2-gri-optik-usbps22x-buton-mouse
    Bu ürüne hastayım ve piyasada hem yok olanların da fiyatları çok yüksekti, defalarca mağazalara giderek diğer mağazalardan talep ettirdim ama ne mümkün teknosada işini yürütebilmek mübarek devlet dairesi sanarsın. torpil olmadan işini yürütemiyorsun. Çadıra girer girmez sol köşede yatıyordu kuzu, üstelik açılmamış paketti, hemen yapıştırdım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • vay anasını sayın seyirciler , z2 999tl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halithalit -- 3 Ağustos 2015; 9:26:59 >
  • Geçen hafta 400 liraya S4 satıldı. NOKIA LUMIA 820 300 liraya satıldı. Gözümle gördüm. Ha kutusu yok dendi. Zaten tezgaha koymamışlardı. Satıcı cebindenmi çıkarttı ne yaptı, ortada bir bağırdı zaten anında satıldı. Ortadaki mallardan işime yarayan varmı diye baktım hem yoktu hemde bazı ürünler neredeyse sıfır fiyatınaydı. G27 bildiğin sıfır fiyatınaydı. Guitar hero gitarı vardı 75 liraydı PC ye takılsa hemen alırdım. Modemler sıfır fiyatınaydı.
  • Note 4 un fiyati gercekten sicakmis.Hayirli olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Carrefour'daki çadırı gezmiştim, pek bir şey yok. Sadece zaten ucuz olması beklenen ürünlerde ( mouse, modem vs.) indirim var. Notebooklar mesela hiç de uygun fiyata değildi ki , ekran kartları kötüydü. O paraya sıfır Asus laptop alınabiliyor.
  • Çadır yanıyor. Etrafa sıçramadan söndürseler bari.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygun fiyata iyi bir ürün buluyorsanız bilin ki o ya iyi değildir ya çok fazla gelmiştir personelden kalanı almışsınızdır ya daha iyisi gelecektir ya da çalışanların o mala ihtiyacı yoktur. bu ihtimaller dışında iyi bir ürünü ucuza almak mümkün değil. çünkü çalışan işine yarasın yada yaramasın çok iyi ve uygun malı kendine ayırıyor. sadece kullanmak için değil satıp kar etmek için de alıyorlar. nasıl olsa teknısada çalışıyorum satamazsam iadeyi yaparım diyor -ki bu lafa bire bir şahit oldum. (6 tane iphone 6 daha poşetten çıkmadan ayırıldı). modemler ucuz demiş biri ben wireless extender aldım normal fiyatı 200 küsür lira ama 65 lira etiketi vardı hemen kaptım. eve geldim çalışmıyor. bugün gidip iade edeceğim. ilk başta büyük hevesle ucuz birkaç parça bulursam en azından ihtiyaçlarımı alırım diyordum ama öyle bir dünya olmadığımı 5. gidişimde gördüm.




  • Dün akşam kapanmaya yakın ankamall çadıra gittim. Lumia 535 i 350 liraya GM 4G Android One ı 485 liraya aldım. İkiside full kutu.
    Bilmiyorum iyi mi yaptım ama piyasaya göre ucuz gibi geldi bana
  • teknosa mı? allah korusun. çadırına değil sarayına bile gitmem. senede 1 kere ölümcül indirimli ürün olur denk gelir, çalışan fiyatı öğrenmeden gider alırım. adamlar WALKING DEAD setinden fırlamış gibi. aç hepsi. oto galerici olsunlar.

    kasada ürünün o fiyata olduğunu görünce onların o yüz ifadesinin tadı hiçbir şeyde yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 10 Ağustos 2015; 10:55:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat edin!!! O magzada urun listelenirken ufak bir komisyon alan tezgah gorevlisi orada telefonunuzu satabiliyor. Kutusuz cok temiz teshir diyip satiyorlar. Soyleyimde dikkatli olun. bana teklif ettiler ben piyasanin ceyrek fiyatina aldigimdan satmadim teli. Uygun gelmedi bana fiyatlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çadır karışık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izmirde varmi bu cadir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Teknosa'da çalışırken kendime böyle ucuz ürünler almıştım. (Piyasa fiyatı 1200 TL olan notebook'u 480 TL'ye almıştım)

    Sonuçta parasını verip alıyorlar, yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum.
  • :::Banner::: : kullanıcısına yanıt
    çalacak halleri yok ya hocam.
    tamam durumu savunun da parasını verip alıyorlar güzel bir yaklaşım değil.

    karşı çıkılan şey, Türkiye çapında faaliyet gösteren bir firmanın sunduğu fırsatın daha müşteriye yansımadan ortadan kalkması.
    kampanya müşteri için yapılır, yoksa çalışanına her fırsatı sunsun bize ne.
    burada sakat olan zaten Teknosa'nın politikası. eleştirilmesi gereken de firma bence.
  • Z2 duruyor mu dostlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stouuiop

    çalacak halleri yok ya hocam.
    tamam durumu savunun da parasını verip alıyorlar güzel bir yaklaşım değil.

    karşı çıkılan şey, Türkiye çapında faaliyet gösteren bir firmanın sunduğu fırsatın daha müşteriye yansımadan ortadan kalkması.
    kampanya müşteri için yapılır, yoksa çalışanına her fırsatı sunsun bize ne.
    burada sakat olan zaten Teknosa'nın politikası. eleştirilmesi gereken de firma bence.

    İyi de bunu engelleyemez ki, adam kendi alamıyorsa arkadaşını arayıp ona aldırır.

    Sonuçta oradaki çalışanlar da birer müşteri. Adam kendi çalıştığı şirketten alışveriş yapamaz mı.
  • :::Banner::: : kullanıcısına yanıt
    bu mantıkla hareket edersek çalışanlar haricinde kimse fırsatlardan yararlanamaz, çalışanın önceliği müşteridir, o kampanya da müşteri için yapılıyor ama bu ülkede herkes üçkağıtçı olduğu için dediğiniz gibi kendi alamazsa arkadaşına aldırır.
  • teşhir ürününe takılanlar araba alacağı zaman bayinin gösterdiği arabayıda almasınlar sonuçta o aracın kapıları her gün birileri tarafından açılıp kapatılıyor sert kapatanlarda oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

    ankaradaki çadırı 4-5 gün sürekli giderek takip ettim. hatta bir tv de aldım uygun fiyata ama en iyi ürünleri personel daha müşteriye göstermeden ya ayırıyor yada hemen satın alıyor. 5 dk önce telefon reyonunda neden hiç yeni modeller yok diye sorduğumda yeniler gelmiyor gelen en iyi cihaz iphone 5 dediler bundan tam 5 dk sonra turunculu bir personel çekmeceden iphone 6 yı alıp kasada 1300 lira ödeme yapıp gitti. bende peşinden gittim ankamall içindeki mağazaya gidene kadar arkadaşıyla konuştu 1300 e aldık 2000 e okuturuz güzel kar ederiz diye diye mağazaya girdi. sonra çadıra gittim bçyle bir olay oldu hani gelmiyordu cihaz dedim adam 1300 e alamaz abi ben kendime 1600 den 2 tane ayırdım dedi. aynı şey tv de oldu müdürlerden bir tanesi sürekli fiyatını sorduğum tv ye daha fiyat gelmedi gelsede pahalı olur bu sorunsuz cihaz diyordu az sonra gelen akrabasına 46 inch samsung tv yi 950 liraya verdi. gittim yanına hani fiyat yoktu 2 gündür bunu bekliyorum biliyosun dedim az önce fiyat geldi bende sattım dedi. bu 2 olaydan sonra da bir daha çadıra gitmedim. iyi ürünleri kendilerine alıyorlar ya da yakınlarına satıyorlar. zaten diğer ürünlerde indirim falan yok. adam teşhirdeki elektrik süpürgesine 600 lira yazmış. bir üst modeli hepsiburada da 550 liraya satılıyor. bir kere daha gideceğim o da aldığım wireless extender bozuk çıktı onu iade edip bir daha da gitmeyeceğim. bu arada yaşadığım 2 olayı teknosa ya şikayet ettim bakalım ne olacak.

    Görevliler ki bunların içinde tanıdıklarım da var..Al-sat yapmaktan müşterilere iyi ürün kalmıyor..




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.